2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Fakat benim bi gun oğluşum olursa ismi hazirr. Muhammed burak olcak fikir olsun
Cok guzel cnm Rabbim isimleriyle feyizlendirsin insaallah
Bizimde son karar insaallah Taha Muhammed :)

Bu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Büyük annene Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm....
Kiz kizim gulmeden duramadim...
Mahkemeye dilekçe yaza yaza ne hale geldin ayol...

Benim kaynana gibi kaynana olmayacagim kesi bana dokunmayan yilan bin yasasin arkadas
Benim anacım ve kayınvalidem bir melekmiş yaHu.
Bizim buralarda gelin ve kaynanın toprağı birmiş derler, hiç alakası yok anlaşılan. Benim sevdiğim bir iki bir şey de eşim atlayıp bu lafı diyor, benim anamda sever, aynısınız diye. Bende ne alaka! isim vermiiim," bunları sevmeyen olur mu ya" derim.

cilekli turkaratayst: 39932445 .!.:
Ben yaptirmayi dusunmuyorum !
Cok dogru soyluyo karatay iki haftalik diyetimle seker 179dan 111 e dustu cok sukur.her sey bogaz da bitiyor.tek nokta testi yaptirmasaydim bu sonucu bilmiycektim ne yalan söyleyeyim diyet falan da yapmazdim.zaten seker kullanan tatli seven biri degilim.bunlari tuketmiyorum.benim sekeri yukselten ekmek mis buyuk ihtimalle

5 parmagin 5ide ayni boyutta degil malesef

nasıl bi diyet uyguladın hiç pi tatlı şekerli yokk eğer öyleyse bana göre değil o zaman

nasıl bi diyet uyguladın hiç pi tatlı şekerli yokk eğer öyleyse bana göre değil o zaman
Evet tatli yok meyve var oda sınirli.ekmek bile sınırlı..tatli beni zorlamiyor ama ekmegi cok severim o zorluyor biraz.ama diyet programim cok saglikliki kan dgerim ve demirim dusuktu bu diyete baslayinca cok yukselmis demekki daha saglikli besleniyorum

Tatli yok yani cikileta yok. Ay ben oyle diyet falann yapamazdim iyiki yuksek cikmadi şekerim...

Yaa cnm benim de hep geri cikiyor karin ve bacak. Ama kafa normal. Takmayin doktorlari incele incele bi hall oldukk artik. Sen uzulme bak gercektwn bebek her hissiyatimizi biliyor ona da yansiyor. Gerileme artmismi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…