- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.641
Aynen bizim bura cok sicak zaten lohusa cok terler grcr gunduz degisiriz. Hangi bedenleri aldin sen? Bnen lohusa takimini xl aldim hem kuculur diye hemde kendimi cok sisko hissediyorum. :)) pijamayida xxl aldim o lohusa degil zaten kucuk olur beden. Yani aldim isteee buyuk olsa da annemlere veririm uygun fiyat zatennnaynn cnm bnde oyle yaptim ii cikarsa farklida alcm valla giy cikar buralarda yazn ihtiyacm olcak.gule gule giyelim cnm
İkinizde haklisinizz :-/ ee nasil olcak simdi benimde kafam karisti :-/kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
Bize gelin sekerimKeske aksam biri arasa bize yemeğe gelin dese ne güzel olur
ayy canım sinir oldum valla okuyunca. iyi dayanmışsın. Allah büyük başka bşy deme yani. çok şükür o yönden şanslıyım. Allah herkese akıl fikir versin.Surekli her hareketimi oglunj odaya ceker ceker doldururdj arkadas bnim basjmda anne yoktu hc bsey blmyrdm evlenrken bisey yapamasam bile i herkezn icinde bu hc bseyi blmyr hc bseyden anlamyr der dururdu zaten kaynanamla kaliyordm evde kaynana kayinpeder gorumce gorjmcenin kocasi 3 tane cocuklari her isi bnden bekliyordu sikildim gorumcemin kocasinin donlarini bile bana yikatip utuletiyordu temzlk yapmaz yapmaz butun hafta boyunca esim aadece pazar gunleri izinli gezmeye gtcz o gun bana temzlk yaptrirdi disari cikmayalm die . Uykum var yatcam izin almadan yatamazdm ondan coraplarini cikarttiri ayaklarini yikattirirdi anlat anlat bitmez daha neler neler haa
ayy canım sinir oldum valla okuyunca. iyi dayanmışsın. Allah büyük başka bşy deme yani. çok şükür o yönden şanslıyım. Allah herkese akıl fikir versin.iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin canim. Iyi dayandim ama sonhnda kurtuldm cok sukur .ayy canım sinir oldum valla okuyunca. iyi dayanmışsın. Allah büyük başka bşy deme yani. çok şükür o yönden şanslıyım. Allah herkese akıl fikir versin.
Başka test falan yok diye biliyorum canım. Kan grubun negatif mi? öyleyse 28. haftada çağırıyomuş onun içinarkadaşlar 24. haftamda şeker yüklemesi oldu 28. haftamda tekrar doktora gidicem bu ay bi test falan yapılacak mı yine internetten araştırdığım kadarıyla kan uyuşmazlığı testi mi ne varmış doktorum böyle bişey demedi herkese yapılmıyor herhalde
Canim benim ablam babam vs de gelemicek doğuma bir tek annem gerci biz farkli sehirdeyiz 1000 küsür km var aramizda. Bence cok fazla alınganlık etme ablanda gitmese belki de laf yapacaklar gorumcesi kaynanasi. Bir de öyle düşün.kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
Başüstüne..Bu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Basin sagolsun canim...Bu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Allah rahmet eylesin canımBu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Ahha suan bende bu durumdayimHerkese hayırlı cumalar
bugün nereyi bulsam yatıp uyuma pozisyonundayım durum aynen bu
Eki Görüntüle 1453654
cnm bence düğüne gitmesi daha ön planda olmalı gibi, düğün bebekten 1 tık önde duruyor, dediği gibi gelince görür bebeği, ama düğünü kaçırınca yok bir daha, artı eşi ve onun tarafı bunu ömür boyu başına kakar, senin yanında eşin olduktan sonra başkası gelmiş gitmiş hiç önemli değil bence...kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
bnde beden kounsunda cok kararsiz kaldm gebelikten onceki bedenm s du.simdi m aldim.lohusa pijamalrinin kaliplari zatn genis oluyor diye duydum.bi gelsin bakalim ona gore devamini dogri beden siparis edrz artik:)Aynen bizim bura cok sicak zaten lohusa cok terler grcr gunduz degisiriz. Hangi bedenleri aldin sen? Bnen lohusa takimini xl aldim hem kuculur diye hemde kendimi cok sisko hissediyorum. :)) pijamayida xxl aldim o lohusa degil zaten kucuk olur beden. Yani aldim isteee buyuk olsa da annemlere veririm uygun fiyat zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?