- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.701
Canım bel agrim çok mu,? Gündüz bireyin yok aksam 9 dan sonra bacsklarim agriyor.nadiren de belimGünaydınlar herkese...bel ağrılı, uykusuz bi gecenin ardından gene sabah oldu...
Herkese Hayırlı Cumâlar kızlar.
Ablani kırma derim..bak bi operasyon geçirdim 3 hafta oldu ayni şehirde 10km mesafedeyiz.daha dün geldi yeğeni mi alıp..Enistem kıldır.birşey istese sürekli huzursuzluk olur.ben artik gönül koymuyorum hic birşeye.benim yanımda olmak istiyor ama çocuğuyla çıkamıyor. Getirmiyor enişte beyde.napsın..etraftakilere de çok önemli..anlayışsız olmaya görsün insanlar..yatiyorum,her isimizi eşim ve eşimin tarafından yard.geliyorlar.ablamin KV.gelip bakmıyor toruna ki annem bsns gelsin.vicdansizlar..kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
Canım Dinleniyorum ya sende var mi bacaklarında ağrı.kasoklarimda yok ama ara belim agriyor akşamları.yatmaktadır değil mi? Çok zor haftalar geçsin diye beklemek..Yaa cnm benim de hep geri cikiyor karin ve bacak. Ama kafa normal. Takmayin doktorlari incele incele bi hall oldukk artik. Sen uzulme bak gercektwn bebek her hissiyatimizi biliyor ona da yansiyor. Gerileme artmismi peki?
canım benim boyumda 1.67 tam oldu gayet güzel tavsiye ederim ama daha yıkamadım yıkanınca nolur bilemem :) kumaşı flnda parasına göre güzel.. anneme pijama takımı aldıydım önden düğmeliymiş kimisine süs diye koyuyolarya düğme ondan tereddüt edip almadıydım kendime ama cok iyi cıktı ..Tatlim hayirli olsunn yaa boyu falan iyimi bende sabahlikli olanin pembesinden almayi dusunuyorum. Boy 168 olurmukiiiii:)) misafir gelince suslisuslu puslu tamamda bunun hastanesi var gece uyumasi var. Bikac tane lazim bence
tamam canım onlarıda yıkayayım haklısın :)Kesinlikle yika. Kiz kardesim giyimci. Uretildikleri yerleri gorseydiniz diyor dokjnmazsiniz bile. Okadar kotu uretim şartları
darısı başıma en başta baba evine gitmekle iyi yapmışsın ben 5 senedir çekiyorm biz ayrı oturuyoruz ama birlikte gibiyiz ilahi adalete inanıyorum hakkımı onlara helal etmiyorum gelip binbirtürlü laf eder akşam bir güzel karını doyurur eşimin cebini boşaltır gider başkası anlatsa hadi be derdim ama insan kendi başına gelince anlıyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın biziHay allahım bu devirde ne insanlar varmış yarabbimokurken o kadının yaptıklarında ben utandım. Neyse ki kurtulmuşsun canım.
bende şeker yüklemesi yaptırmadım canım yaa sürekli dinlenme durumundayım ya dr. a gittiğimde 26 haftalıkken sordum oda rahim ağzı kısalığımı görünce bunlar daha önemli onu geriye atalım dedi sonra ameliyattı fln dı derken kaldı ... muhtemelen hastaneye gidip 3 saat beklemek bnm için sakıncalı olcagından istemedi. açlık tokluk kan şekerime baktırcam dikkat edeceğim bide yapcak bişey yok geçti artık günümde...Kizlar cok tembelimm ne seker yuklemesi yaptim ne tetenoz aşısı. Aslina bakarrsaniz ikisi hakkinda da tereddutlerim var ahh ahhh kaldim böyle.
SEVGİ İNCİ :)kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
Burnu kanayan var mı kızlar. Sanki erken başladı gibi. 10 günde iki defa oldu, basınçtan herhalde de.
açılıyor canım :) simlisimli düğmeleri bizzat açtım :)seyitbebek tatlim bisey daha. Su takımın icindeki dugmeler aciliyor degilmi. Emzirme icin gerekli billiyorsun
almişsın bile ben cvb yazana kadar :)Bende bunlari aldim kizlarr
Evet canim bacak aralarim acayp agriyorrr. Bi de bel de ağrıyor.hele sirt üstü hic yatamiyorumm.Canım bel agrim çok mu,? Gündüz bireyin yok aksam 9 dan sonra bacsklarim agriyor.nadiren de belimyatmaktan mi acaba,sende de oluyor mu?
Pazar gelicek Dr.um.dilerim iyidir yavrular.şöyle 1 kg geçmiş olurlar
Ablani kırma derim..bak bi operasyon geçirdim 3 hafta oldu ayni şehirde 10km mesafedeyiz.daha dün geldi yeğeni mi alıp..Enistem kıldır.birşey istese sürekli huzursuzluk olur.ben artik gönül koymuyorum hic birşeye.benim yanımda olmak istiyor ama çocuğuyla çıkamıyor. Getirmiyor enişte beyde.napsın..etraftakilere de çok önemli..anlayışsız olmaya görsün insanlar..yatiyorum,her isimizi eşim ve eşimin tarafından yard.geliyorlar.ablamin KV.gelip bakmıyor toruna ki annem bsns gelsin.vicdansizlar..
Canım Dinleniyorum ya sende var mi bacaklarında ağrı.kasoklarimda yok ama ara belim agriyor akşamları.yatmaktadır değil mi? Çok zor haftalar geçsin diye beklemek..
Ben 10 Kilo aldım doktorum şakayla karışık annemizin kilı alışı güzel bebeğimize de bakalım dedi :) öyle moral bozucu birşwy demedi hiç günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi geçen hafta bebişiM de 750 gr'dı. 3 hafta sonra 1 kg olmasını bekliyoruz dedi.Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim herkes iyidir umarım.. Bugün kontrolümüz vardı gittik 813 gr olmuşuz Drum normal dedi ama bana biraz az geldi sanki Herşeyi iyi çıktı çok şükür bi sorun yok ama bana hızlı kilo alıyosun dedi moralim bozuldu her kontrolde bunu söylüyo soğuyorum kadına karsı 6 kilo aldım hocam gerçekten fazlamı dedim ewet dedi çalışıyorum yürüyüşte yapıyorum hareketsiz hantal değilim dedim birşey demedi annem de değiş drunu diyo bu saatten sonra değişmek istemiyorum ama doğum hakkında da birşey demiyo size söylüyomu drunuz inslh pişman olmam
Sagol canim bakalim beden buyuk gelmez inssss:))almişsın bile ben cvb yazana kadar :)güle güle kullan canım :)
Evet tatli yok meyve var oda sınirli.ekmek bile sınırlı..tatli beni zorlamiyor ama ekmegi cok severim o zorluyor biraz.ama diyet programim cok saglikliki kan dgerim ve demirim dusuktu bu diyete baslayinca cok yukselmis demekki daha saglikli besleniyorum
Burnu kanayan var mı kızlar. Sanki erken başladı gibi. 10 günde iki defa oldu, basınçtan herhalde de.
Ayyy kiyamam canım çok geçmiş olsun.Eve gidince yat dinlen bol bol.Anneannene de Rabbim rahmet eylesin inşallah.Bu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Hayirli cumalar canim keşke bende o modda olabilsem çok isterdim...Herkese hayırlı cumalar
bugün nereyi bulsam yatıp uyuma pozisyonundayım durum aynen bu
Eki Görüntüle 1453654
amiinnnnnn[
darısı başıma en başta baba evine gitmekle iyi yapmışsın ben 5 senedir çekiyorm biz ayrı oturuyoruz ama birlikte gibiyiz ilahi adalete inanıyorum hakkımı onlara helal etmiyorum gelip binbirtürlü laf eder akşam bir güzel karını doyurur eşimin cebini boşaltır gider başkası anlatsa hadi be derdim ama insan kendai başına gelince anlıyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?