- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.741
Çok karışık bir durum bence...kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
Bazen cok kipirtilar rahatsiz ediyor yaa :-'/Kizlar maasalah bebisleriniz kipir kipir benimki gunde bir yada iki kere toplasan uc dort dakka kucuk kucuk kiprasip kayboluyo.cok mu uyuyoki anlamadim
Ama ben hala ağlıyorum , okumak bile yetiyorahah allah iyiligini versin emiii
Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumKos yap yemeghiiiniii , sonra oturursun bol bol, ben öyle yaptım
Buyursun sarsinBu cok sevdiginiz arkadasiniz grip nezle olmus. Gribinin en buyuk etkisi depresyonada girmis. zaten bugun anneannesinin olum yildonumuymus. Cok uzulmus aglamis. Eve gitme firsati yakalayinca basiniza saracakmis.
Arz ederim
Benim de öyle pek hareketli değil. Anasına çekmiş karındayken.Kizlar maasalah bebisleriniz kipir kipir benimki gunde bir yada iki kere toplasan uc dort dakka kucuk kucuk kiprasip kayboluyo.cok mu uyuyoki anlamadim
Benimkide oyleydi valla ama zamanla alistirdim smdi eskiden sevmedigi yemekler icin simdi yapsana yiyelim canim cekti demeye basladiCanim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Kuşum bence sevmiyorsa da yap..Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Ayipsa soyleme canim cektiiiiiiiiiCanim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Normal normal hormonlardannKızlar o kadar çok yazmışsınız ki tam alıntı yapıcam bi bakıyorum tee kaç saat önce konuşulup gecmiş konu:) bende uslu uslu okuyorum sadece..çok zayıf hissediyorum ruhumu güçsüz ezik büzük aglak..nitekim bugün saçma bişeye saatlerce agladım..diyorum ki nasıl anne olucam ben bu zayıflıkla
Benimkide oyleydi valla ama zamanla alistirdim smdi eskiden sevmedigi yemekler icin simdi yapsana yiyelim canim cekti demeye basladi
Bizimki hormonlu diye yemek istemiyor tavuğu. Ama hepte kırmızı et yiyemeyiz ki.Kuşum bence sevmiyorsa da yap..
Benimki evlenmeden sürekli şunu sevmem bunu sevmem der der anlatırdi.evlendik hepsini yaptım...
Şimdi afiyetle yiyor..yemediği bir iki şey kaldı..
Kendisi bile şaşırıyor nasıl sevdirdin bu yemekleri diye..
Demek lezzetlisni yememissin diyorum
İnatla yap zamanla alışır inşaAllah..ben hiç sevmem onu yemem bunu yemem laflarını...
demee ayy cok üzülürüm vallaAyipsa soyleme canim cektiiiiiiiii
İmdaaaatttttt
Ohhhh ne guzel, hoş geldin canım.Haftasonu benim yerimede çıkar disarinin keyfini olur mu?Biz yatisa devam doğunca gezicez artik yapicak birşey yok yeterki sağlıkla gelsinde hepimizin kuzucuklari.Biz geldik...
Temizliğimi bitirdim hafta sonu kendimi eşim ve kızımla dışarılara atacağım inş.
Dünden yemeğimde var.
Ohhh benden rahatı yok.
Sizler nasılsınız?
Benim kocaya da kalsa anca kofte patates. Et yemegi. Adam yemek sevmiyor benim sorunum o. Kac cesit yemek yapiyorum ne yicem benn diyoo diyorum günah bulamayanlar var.benimki de doğru düzgün hiç bişe yemez yemek seçer benim sürekli sebze ne bilim ıspanak falan yemem gerek yapamıyorum adam yemiyo napacamı şaşırdım valla
O da neydi öyle... dolar falan ayağına iyice kazikliyorlar...[QUOTE"ECD75, post: 39935814, member: 56602"]4,5 iyiymiş diyesim geldi.
Ankara da 8,5 tl. idi salı günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?