2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok karışık bir durum bence...
Yani bende üzülürdum..ama o da evli ve eşinin kardeşi evleniyor mecburen dugune gitmesi gerekir bence...
Yine de senin gıbı üzülürdum o da işin ayrı kısmı..

Kos yap yemeghiiiniii , sonra oturursun bol bol, ben öyle yaptım
Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorum kocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor

Kizlar maasalah bebisleriniz kipir kipir benimki gunde bir yada iki kere toplasan uc dort dakka kucuk kucuk kiprasip kayboluyo.cok mu uyuyoki anlamadim
Benim de öyle pek hareketli değil. Anasına çekmiş karındayken.
Kızımda öyleydi ama doğduktan sonra hiç uyumazdı. Şimdi bile ben kızımdan çok uyuyorum, sanki büyüme çağında olan benim.

Benimkide oyleydi valla ama zamanla alistirdim smdi eskiden sevmedigi yemekler icin simdi yapsana yiyelim canim cekti demeye basladi

4,5 iyiymiş diyesim geldi.

Ankara da 8,5 tl. idi salı günü.

Kuşum bence sevmiyorsa da yap..
Benimki evlenmeden sürekli şunu sevmem bunu sevmem der der anlatırdi.evlendik hepsini yaptım...
Şimdi afiyetle yiyor..yemediği bir iki şey kaldı..
Kendisi bile şaşırıyor nasıl sevdirdin bu yemekleri diye..
Demek lezzetlisni yememissin diyorum
İnatla yap zamanla alışır inşaAllah..ben hiç sevmem onu yemem bunu yemem laflarını...

Ayipsa soyleme canim cektiiiiiiiii

Kızlar o kadar çok yazmışsınız ki tam alıntı yapıcam bi bakıyorum tee kaç saat önce konuşulup gecmiş konu:) bende uslu uslu okuyorum sadece..çok zayıf hissediyorum ruhumu güçsüz ezik büzük aglak..nitekim bugün saçma bişeye saatlerce agladım..diyorum ki nasıl anne olucam ben bu zayıflıkla

benimki de doğru düzgün hiç bişe yemez yemek seçer benim sürekli sebze ne bilim ıspanak falan yemem gerek yapamıyorum adam yemiyo napacamı şaşırdım valla

Normal normal hormonlardann

Benimkide oyleydi valla ama zamanla alistirdim smdi eskiden sevmedigi yemekler icin simdi yapsana yiyelim canim cekti demeye basladi

[QUOTE"ECD75, post: 39935814, member: 56602"]4,5 iyiymiş diyesim geldi.

Ankara da 8,5 tl. idi salı günü.[/QUOTE]
O da neydi öyle... dolar falan ayağına iyice kazikliyorlar...
Bizimki hormonlu diye yemek istemiyor tavuğu. Ama hepte kırmızı et yiyemeyiz ki.
Ayipsa soyleme canim cektiiiiiiiii
demee ayy cok üzülürüm valla atla gel trabzona

Biz geldik...

Temizliğimi bitirdim hafta sonu kendimi eşim ve kızımla dışarılara atacağım inş.

Dünden yemeğimde var.

Ohhh benden rahatı yok.

Sizler nasılsınız?
Ohhhh ne guzel, hoş geldin canım.Haftasonu benim yerimede çıkar disarinin keyfini olur mu?Biz yatisa devam doğunca gezicez artik yapicak birşey yok yeterki sağlıkla gelsinde hepimizin kuzucuklari.

benimki de doğru düzgün hiç bişe yemez yemek seçer benim sürekli sebze ne bilim ıspanak falan yemem gerek yapamıyorum adam yemiyo napacamı şaşırdım valla
Benim kocaya da kalsa anca kofte patates. Et yemegi. Adam yemek sevmiyor benim sorunum o. Kac cesit yemek yapiyorum ne yicem benn diyoo diyorum günah bulamayanlar var.

[QUOTE"ECD75, post: 39935814, member: 56602"]4,5 iyiymiş diyesim geldi.

Ankara da 8,5 tl. idi salı günü.
O da neydi öyle... dolar falan ayağına iyice kazikliyorlar...

Bizimki hormonlu diye yemek istemiyor tavuğu. Ama hepte kırmızı et yiyemeyiz ki.

demee ayy cok üzülürüm valla atla gel trabzona [/QUOTE]
Şaka sekerim şaka uzulmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…