2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende çok sevdim o reklamı canim acayip huzur kaplıyor içimi o tatliliklarini görünce bebeklerin...

Ohhhh ne guzel, hoş geldin canım.Haftasonu benim yerimede çıkar disarinin keyfini olur mu?Biz yatisa devam doğunca gezicez artik yapicak birşey yok yeterki sağlıkla gelsinde hepimizin kuzucuklari.

Kıyamam ya.

İnş. geçecek bu günler de bende yürüyüş amaçlı yeni yeni kendimi dışarılara atıyorum.

Malum evde bir çocuk daha olunca hafta sonları gezmek istiyor.

cevap için tşk ederim kızlar geneliniz aynı fikirde ama işte hak versemde üzüntüm daha ağır basıyor insan ister istemez doğumunda ablasınında yanında olmasını istiyor ama daha kesinleşen bişey yok gun ola hayrola diyelim inş ikimiz arasına seçim yapmak zorunda kalmaz umarım düğün tarihini ertelerler sonraki haftaya felan bende o arada doğurmuş olurum
İkinizde haklisinizz :-/ ee nasil olcak simdi benimde kafam karisti :-/

Çok karışık bir durum bence...
Yani bende üzülürdum..ama o da evli ve eşinin kardeşi evleniyor mecburen dugune gitmesi gerekir bence...
Yine de senin gıbı üzülürdum o da işin ayrı kısmı..

Ne güzel cnm benimki direk sen hızlı kilo alıyosun dikkat et dedi mide bulantılarından alamadım 10 fln olsa benim doktor ne derdi acaba moral bozuyo ancak olağan birşey sonucta .. Peki doğumun hakkında birşey dedimi cnm sezeryan yada normal

Benim kocaya da kalsa anca kofte patates. Et yemegi. Adam yemek sevmiyor benim sorunum o. Kac cesit yemek yapiyorum ne yicem benn diyoo diyorum günah bulamayanlar var.

Benim eşim etçi ben sebzeci.

Kızımın et günleri hariç eşime özel pek yapmıyorum çünkü öğlenleri iş yerinde en az 1 çeşit et mutlaka oluyor 2 si gerçekten hem fazla hemde ben et sevmiyorum.

Evet canim bacak aralarim acayp agriyorrr. Bi de bel de ağrıyor.hele sirt üstü hic yatamiyorumm.
Bacak aralarım değilde çizimle kasıklarim karşı agriyor.romatizma olur benim ama havalarda iyi gidiyor.bebisler iyi olsunlarda

Varislerin var mi ? Varis agrisi olmasin
Varis yok canım.bundan sonra olması muhtemel ama,:)

İnş canım.sen sordunmu ağrılarını hic? Kasılmaların old.da bi önceki gün çok hafif belim agrimisti.başka agrim hic olmamıştı.o gün biraz ayakta gezindim ondan sanmistim.simdi arada belim agridigin da korkar oldum..

İnş diyelim.

kabusssss
ama bunda ikiz var heralde ta 12inci haftadan göbek belli olmuyo ki bunun cikmis ama
ay Allahim cok sukur iyiki kucuk benim gobegim! Asiri buyuk olmamasi cok buyuk avantaj!

--

hosgeldin bu arada ne guzel temizligi bitirmissin.. ben 2 haftadir silmiyorum evi, arada bi supuruyorum o kadar
haftasonlari hic vaktim olmadi, olmicakta artik yeni evin islerine basladik git gel yapiyoruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…