- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.761
Benim kocaya da kalsa anca kofte patates. Et yemegi. Adam yemek sevmiyor benim sorunum o. Kac cesit yemek yapiyorum ne yicem benn diyoo diyorum günah bulamayanlar var.
Yatiyorum zaten canım mecburen...Çabucak geçer inşallah diye dua ediyorum...aman aman yat sen kalkma sakın
Yatiyorum zaten canım mecburen...Çabucak geçer inşallah diye dua ediyorum...
Bende çok sevdim o reklamı canim acayip huzur kaplıyor içimi o tatliliklarini görünce bebeklerin...Şu Molfix reklami her televizyona çıktığında ağlıyorum resmen ya...
Eşim de guluyor bana çok guzel bir reklam nasıl ağlarsin diye..ama çok ağlayasim geliyor...
Hele ay ay aynı bana benziyor diyor ya orda kopuyorum
Ohhhh ne guzel, hoş geldin canım.Haftasonu benim yerimede çıkar disarinin keyfini olur mu?Biz yatisa devam doğunca gezicez artik yapicak birşey yok yeterki sağlıkla gelsinde hepimizin kuzucuklari.
Benimkine 1 ay sabah aksam daya patatesi sesini bile cikartmazhiç deme ya benimki et bile yemez etin olduğu yemeği bile yemez şeytan diyor vur tencereyi tavayı kafasına
İkinizde haklisinizz :-/ ee nasil olcak simdi benimde kafam karisti :-/
Canim benim ablam babam vs de gelemicek doğuma bir tek annem gerci biz farkli sehirdeyiz 1000 küsür km var aramizda. Bence cok fazla alınganlık etme ablanda gitmese belki de laf yapacaklar gorumcesi kaynanasi. Bir de öyle düşün.
cnm bence düğüne gitmesi daha ön planda olmalı gibi, düğün bebekten 1 tık önde duruyor, dediği gibi gelince görür bebeği, ama düğünü kaçırınca yok bir daha, artı eşi ve onun tarafı bunu ömür boyu başına kakar, senin yanında eşin olduktan sonra başkası gelmiş gitmiş hiç önemli değil bence...
ablam 16 yıllık evli ilk bebeği olacak doktor erken doğum tehlikesi var dedi 37 haftaya kadar yanındaydım ha doğdu ha doğacak bebek gelmedi eşimde yıllık izne ayrıldı ailesi memlekette torunlarını özlediler bizi çağırıyorlar mecburen gittim ben oradayken bebek doğdu tabiki ben ağlaya ağlaya mahvoldum ama elimden bir şey gelmezdi sonuçta gelir gelmez 1 ay ablamın yanında kaldım gönlü kırılmıştır elbet ama benimde yapa bileceğim birşey yoktu demem o ki kimse için ablanı kırma belki oda gitmek istemiyordur ama mecburdur...
Canım bel agrim çok mu,? Gündüz bireyin yok aksam 9 dan sonra bacsklarim agriyor.nadiren de belimyatmaktan mi acaba,sende de oluyor mu?
Pazar gelicek Dr.um.dilerim iyidir yavrular.şöyle 1 kg geçmiş olurlar
Ablani kırma derim..bak bi operasyon geçirdim 3 hafta oldu ayni şehirde 10km mesafedeyiz.daha dün geldi yeğeni mi alıp..Enistem kıldır.birşey istese sürekli huzursuzluk olur.ben artik gönül koymuyorum hic birşeye.benim yanımda olmak istiyor ama çocuğuyla çıkamıyor. Getirmiyor enişte beyde.napsın..etraftakilere de çok önemli..anlayışsız olmaya görsün insanlar..yatiyorum,her isimizi eşim ve eşimin tarafından yard.geliyorlar.ablamin KV.gelip bakmıyor toruna ki annem bsns gelsin.vicdansizlar..
Canım Dinleniyorum ya sende var mi bacaklarında ağrı.kasoklarimda yok ama ara belim agriyor akşamları.yatmaktadır değil mi? Çok zor haftalar geçsin diye beklemek..
canim simdi dogumun ne zaman olacaginida bilemiyoruz bakarsin erkenden gelir oglusun ve ablan hem dogumuna gelmis olur hemde dügüne gitmis olur.. Simdi ablanada bisey diyemeyiz sonuçta görümcesi, kendi ailesi degil ki diyesin yanlis anlamaz gitmesemde olur.. Ablanin esine karsi ayip olur..
umarim denk gelmezde sorun kalmaz ortada.. birbirinizi kirmaya degmez sonuçta ikinizde istemezdiniz böyle üstüste gelmesini dimi :)
kan akmiyor ama kanamis kurumus oluyor ve bu nerdeyse 15. haftamdan beri var hiç geçmedi..
Cok normalmis kan akisi daha yogun oldugu için damarlara baya baski oluyormus..
Çok karışık bir durum bence...
Yani bende üzülürdum..ama o da evli ve eşinin kardeşi evleniyor mecburen dugune gitmesi gerekir bence...
Yine de senin gıbı üzülürdum o da işin ayrı kısmı..
Ne güzel cnm benimki direk sen hızlı kilo alıyosun dikkat et dedi mide bulantılarından alamadım 10 fln olsa benim doktor ne derdi acaba moral bozuyo ancak olağan birşey sonucta .. Peki doğumun hakkında birşey dedimi cnm sezeryan yada normalBen 10 Kilo aldım doktorum şakayla karışık annemizin kilı alışı güzel bebeğimize de bakalım dedi :) öyle moral bozucu birşwy demedi hiç günde yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi geçen hafta bebişiM de 750 gr'dı. 3 hafta sonra 1 kg olmasını bekliyoruz dedi.
Benim kocaya da kalsa anca kofte patates. Et yemegi. Adam yemek sevmiyor benim sorunum o. Kac cesit yemek yapiyorum ne yicem benn diyoo diyorum günah bulamayanlar var.
Ayyyİmdaaaattttttkorktum beeeee
İmdaaaattttttkorktum beeeee
Bacak aralarım değilde çizimle kasıklarim karşı agriyor.romatizma olur benim ama havalarda iyi gidiyor.bebisler iyi olsunlardaEvet canim bacak aralarim acayp agriyorrr. Bi de bel de ağrıyor.hele sirt üstü hic yatamiyorumm.
Varis yok canım.bundan sonra olması muhtemel ama,:)Varislerin var mi ? Varis agrisi olmasin
İnş canım.sen sordunmu ağrılarını hic? Kasılmaların old.da bi önceki gün çok hafif belim agrimisti.başka agrim hic olmamıştı.o gün biraz ayakta gezindim ondan sanmistim.simdi arada belim agridigin da korkar oldum..Galiba yatmaktan olmaya başladı canım belim çok agriyor.Artı sadece belim de değil.Hangi tarafima yatsam orası zonkluyor.İnşallah doktorun gördüğünde herşey yolundadır ve bebislerin tosun olmuşlardır...
İnş diyelim.cevap için tşk ederim kızlar geneliniz aynı fikirde ama işte hak versemde üzüntüm daha ağır basıyor insan ister istemez doğumunda ablasınında yanında olmasını istiyor ama daha kesinleşen bişey yok gun ola hayrola diyelim inş ikimiz arasına seçim yapmak zorunda kalmaz umarım düğün tarihini ertelerler sonraki haftaya felan bende o arada doğurmuş olurum
Kesin.ben aynen böyle oldum ayy Allah yardım etsin hem üçüz hemde erkektir kesin
Bende istiyordum soyle ikiz olsaydi ne tatli olurdu yaaaAyyy
Kadıncağız ucuz taşımış karnında ne yapsın(((
Bende istiyordum soyle ikiz olsaydi ne tatli olurdu yaaa
Senin suan ikizlerin olsaydi napcaktin ? Aldirirmiydin ?bir taneyle uğraşması zor ikize nasıl bakacan aboo bide üçüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?