2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kıyamam ya.

İnş. geçecek bu günler de bende yürüyüş amaçlı yeni yeni kendimi dışarılara atıyorum.

Malum evde bir çocuk daha olunca hafta sonları gezmek istiyor.
İyiysen zorlamadan kendini gez zaten canim keyfini çıkar en azindan, benim oğlum da haftasonu çıkmak gezmek istiyor bide benide istiyor illa ama Allahtan konuşuyorum anlayabiliyor da gecistiriyoruz simdilik.

Bazen cok kipirtilar rahatsiz ediyor yaa :-'/

Benim de öyle pek hareketli değil. Anasına çekmiş karındayken.
Kızımda öyleydi ama doğduktan sonra hiç uyumazdı. Şimdi bile ben kızımdan çok uyuyorum, sanki büyüme çağında olan benim.

Herkes kipir kipir hic durmuyor deyince pimpiriklemiyorum niye durgun boyle diye? Saglikli olsunlarda tabi kontrole iki haftam war daha

Bu haftalarda çok sık goruluyormus canım bu bel ağrısı bebek ve rahim büyüdüğü için magnezyum kullanıyorum zaten genelde fayda edermis ama benim halen ağrıyor...

Taşınacaksın zaten salla temizliği.

Ye iç gez valla.

[/QUOTE="cilekli turtam, post: 39936288, member: 639090"]Bende istiyordum soyle ikiz olsaydi ne tatli olurdu yaaa [/QUOTE]

Bende cok isterdim ikiz ucuz gerci ben yastan dolayi pes pese bikaactane istiyorum.

Herkes kipir kipir hic durmuyor deyince pimpiriklemiyorum niye durgun boyle diye? Saglikli olsunlarda tabi kontrole iki haftam war daha

yorgunluk , bebeğin pozisyonu etkiler kimi bebek öyle anne karnında çok hareketli olmaz bu sağlıksız yada bişe olduğu anlamına gelmez takma kafana stresliyken bile bebek de durgun olur

kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))

Benim adim Inci. Sahsen ben memnunum. Adimla musemma mucevher gibi atunum
kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))

Benim adim Inci.
Adimla musemma mucevher gibi kadinim

İyiysen zorlamadan kendini gez zaten canim keyfini çıkar en azindan, benim oğlum da haftasonu çıkmak gezmek istiyor bide benide istiyor illa ama Allahtan konuşuyorum anlayabiliyor da gecistiriyoruz simdilik.

Senin birde oğlun vardı değil mi?

Kusura bakma atlamışım.

İlk zamanlarda ilk 4 ay bende dışarı çıkamadım bulantılardan benim kızımda beni bırakıp gitmek istemezdi üzülürdü bana zorla babası ile gönderirdim.

Neyseki az kaldı.

cok sinirliyim cok
herkese bagiriyrm buna annemde dahil sonra pisman oluyrm
daha 1 hafta oldu yatmaya alisamadim.umarim cabuk gecer bu gunler yoksa bu stresle bebegimede zarar vermekten korkuyrm ama ekimde degil
eve aldim bi kadin dilden anlamaz ona anlatana kadar zaten sinir basiyor sicak basiyor deliricem.
annemin derdei ayri 1 haftadr yanimda acil durumumdan geldi bana yardimci olmaya.kendi evindede yegenime bakiyordu annesi calisiyor.bnm durumdan dolayi 1 hafta izin aldi bizim gelin ama bnm durumda iyi degil biraz daha kalmasi lazim,yanimda ise baslayan kadin cok dil bilmedigi icin annem gosterdikce ogreniyor yemegimi annem yapiyor ben sadece wc ve masaya yemege kalkabiliyrm.neyse simdi evdekilerde annem gelcekte cocuga bakcak diye bekliyorlar simdiye kadar hic bir rahatsizligimda yanima cagrmadim,onlarin benden daha cok uhtuyaci var diye ama simdi bnmde ihtiyacim var bencillik mi yapiyrm?annemde yanimda konusup duruyor ah cocuga iyi bakamazlar,tuh cocuk bu ne yedi sinir oluyrm ya.
bide bnm dogumda dedim annem gelsin.bizim gelin dedi 1 ay izin alirim ben annem gelir.ya bnm annem neden 1 ay geliyor kalsin yanimda 3 ay diyemyrm.sanki bnm cocuk torun olmucak.herkes kendini dusunuyor.simdi boyle anlattikca diyebilirsinizki kiskanclik yapiyosun ama gercekten degil bn yillarca ailemden ayri kendi ayaklarim ustunde yasadim onlara destek oldum,hastalandim,uzuldum zor zamanlar gecirdim 1 kere bile gelin size ihtiyacim var demedim.yegenim oldu maddi manevi her seyini karsiladim
dedim bende onun annesi sayilirim.
ama simdi bnm durumum cok farkli ben isteyerek yatmirmki
al iste annem simdi bana kustu gitti odasina kapandi her zmn bn alttan alan taraf olmaliyim biktim artik ya
cok doldum ya

Biri şu kızı bunalımdan çıkartsın yoksa bende bunalıma gircem

aynen cnm ..ben de yaptırdım öğrenince direk dikkat ediyorum..kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum..çok da çamur atmamak lazım kadına..ben onun beslenme sistemiyle yemek yiye yiye 6 kilo verdim..inanılmaz ve bir rahatlık ve hafiflikti..bir süre sonra onun yasakladığı şeyleri canın bile çekmemeye başlıyor..hipoglisemi vardı bende, 1 saat arayla deli gibi acıkırdım, acıkınca ağlamak gelirdi içimden doymıcam diye, onun diyetiyle şekerimi düzene soktum...

Ayyy
Kadıncağız ucuz taşımış karnında ne yapsın (((
ayyyy bunlar ne, aman allahım nasıl pörsümüş karnı..aman içim bi tuhat oldu yaaa..şükürler olsun halime

şu karatay diyetine bide ben bakim yiye yiye 6 kilo demek vayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…