- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.781
ya ben şu 25. haftada çakıldım kaldım ne zaman baksam 25. hafta off beklemek ne sıkıcı hiç geçmiyo günleerr
ya ben şu 25. haftada çakıldım kaldım ne zaman baksam 25. hafta off beklemek ne sıkıcı hiç geçmiyo günleerr
İyiysen zorlamadan kendini gez zaten canim keyfini çıkar en azindan, benim oğlum da haftasonu çıkmak gezmek istiyor bide benide istiyor illa ama Allahtan konuşuyorum anlayabiliyor da gecistiriyoruz simdilik.Kıyamam ya.
İnş. geçecek bu günler de bende yürüyüş amaçlı yeni yeni kendimi dışarılara atıyorum.
Malum evde bir çocuk daha olunca hafta sonları gezmek istiyor.
Senin suan ikizlerin olsaydi napcaktin ? Aldirirmiydin ?
Bazen cok kipirtilar rahatsiz ediyor yaa :-'/
Benim de öyle pek hareketli değil. Anasına çekmiş karındayken.
Kızımda öyleydi ama doğduktan sonra hiç uyumazdı. Şimdi bile ben kızımdan çok uyuyorum, sanki büyüme çağında olan benim.
Bu haftalarda çok sık goruluyormus canım bu bel ağrısı bebek ve rahim büyüdüğü için magnezyum kullanıyorum zaten genelde fayda edermis ama benim halen ağrıyor...Bacak aralarım değilde çizimle kasıklarim karşı agriyor.romatizma olur benim ama havalarda iyi gidiyor.bebisler iyi olsunlarda
Varis yok canım.bundan sonra olması muhtemel ama,:)
İnş canım.sen sordunmu ağrılarını hic? Kasılmaların old.da bi önceki gün çok hafif belim agrimisti.başka agrim hic olmamıştı.o gün biraz ayakta gezindim ondan sanmistim.simdi arada belim agridigin da korkar oldum..
Ee her guzelligin bir zorlugu var elbetmanyakmısın kız aldırırmıyım hiç elbette şirin olurlar ama bakımı zor olurdu tabiki
kabusssss
ama bunda ikiz var heralde ta 12inci haftadan göbek belli olmuyo ki bunun cikmis ama
ay Allahim cok sukur iyiki kucuk benim gobegim! Asiri buyuk olmamasi cok buyuk avantaj!
--
hosgeldin bu arada ne guzel temizligi bitirmissin.. ben 2 haftadir silmiyorum evi, arada bi supuruyorum o kadar
haftasonlari hic vaktim olmadi, olmicakta artik yeni evin islerine basladik git gel yapiyoruz bol bol
Herkes kipir kipir hic durmuyor deyince pimpiriklemiyorum niye durgun boyle diye? Saglikli olsunlarda tabi kontrole iki haftam war daha
[/QUOTE="cilekli turtam, post: 39936288, member: 639090"]Bende istiyordum soyle ikiz olsaydi ne tatli olurdu yaaa
Ee her guzelligin bir zorlugu var elbet
kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
kızlar bir fikir istiyorum sizden kızım adına karar veremedik iki ismi olacak
sevgi inci 'mi
sevgi ipek 'mi karar veremedik sizce hangisi daha güzel :)))
İyiysen zorlamadan kendini gez zaten canim keyfini çıkar en azindan, benim oğlum da haftasonu çıkmak gezmek istiyor bide benide istiyor illa ama Allahtan konuşuyorum anlayabiliyor da gecistiriyoruz simdilik.
Biri şu kızı bunalımdan çıkartsın yoksa bende bunalıma gircemcok sinirliyim cok
herkese bagiriyrm buna annemde dahil sonra pisman oluyrm
daha 1 hafta oldu yatmaya alisamadim.umarim cabuk gecer bu gunler yoksa bu stresle bebegimede zarar vermekten korkuyrm ama ekimde degil
eve aldim bi kadin dilden anlamaz ona anlatana kadar zaten sinir basiyor sicak basiyor deliricem.
annemin derdei ayri 1 haftadr yanimda acil durumumdan geldi bana yardimci olmaya.kendi evindede yegenime bakiyordu annesi calisiyor.bnm durumdan dolayi 1 hafta izin aldi bizim gelin ama bnm durumda iyi degil biraz daha kalmasi lazim,yanimda ise baslayan kadin cok dil bilmedigi icin annem gosterdikce ogreniyor yemegimi annem yapiyor ben sadece wc ve masaya yemege kalkabiliyrm.neyse simdi evdekilerde annem gelcekte cocuga bakcak diye bekliyorlar simdiye kadar hic bir rahatsizligimda yanima cagrmadim,onlarin benden daha cok uhtuyaci var diye ama simdi bnmde ihtiyacim var bencillik mi yapiyrm?annemde yanimda konusup duruyor ah cocuga iyi bakamazlar,tuh cocuk bu ne yedi sinir oluyrm ya.
bide bnm dogumda dedim annem gelsin.bizim gelin dedi 1 ay izin alirim ben annem gelir.ya bnm annem neden 1 ay geliyor kalsin yanimda 3 ay diyemyrm.sanki bnm cocuk torun olmucak.herkes kendini dusunuyor.simdi boyle anlattikca diyebilirsinizki kiskanclik yapiyosun ama gercekten degil bn yillarca ailemden ayri kendi ayaklarim ustunde yasadim onlara destek oldum,hastalandim,uzuldum zor zamanlar gecirdim 1 kere bile gelin size ihtiyacim var demedim.yegenim oldu maddi manevi her seyini karsiladim
dedim bende onun annesi sayilirim.
ama simdi bnm durumum cok farkli ben isteyerek yatmirmki
al iste annem simdi bana kustu gitti odasina kapandi her zmn bn alttan alan taraf olmaliyim biktim artik ya
cok doldum ya
Cocuk olayi anlamaya calisiyordur bu sefer ne oldh acaba diyebak simide stresten bebegim hareket etmiyor offfff
aynen cnm ..ben de yaptırdım öğrenince direk dikkat ediyorum..kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum..çok da çamur atmamak lazım kadına..ben onun beslenme sistemiyle yemek yiye yiye 6 kilo verdim..inanılmaz ve bir rahatlık ve hafiflikti..bir süre sonra onun yasakladığı şeyleri canın bile çekmemeye başlıyor..hipoglisemi vardı bende, 1 saat arayla deli gibi acıkırdım, acıkınca ağlamak gelirdi içimden doymıcam diye, onun diyetiyle şekerimi düzene soktum...Cok dogru soyluyo karatay iki haftalik diyetimle seker 179dan 111 e dustu cok sukur.her sey bogaz da bitiyor.tek nokta testi yaptirmasaydim bu sonucu bilmiycektim ne yalan söyleyeyim diyet falan da yapmazdim.zaten seker kullanan tatli seven biri degilim.bunlari tuketmiyorum.benim sekeri yukselten ekmek mis buyuk ihtimalle
ayyyy bunlar ne, aman allahım nasıl pörsümüş karnı..aman içim bi tuhat oldu yaaa..şükürler olsun halimeAyyy
Kadıncağız ucuz taşımış karnında ne yapsın(((
aynen cnm ..ben de yaptırdım öğrenince direk dikkat ediyorum..kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum..çok da çamur atmamak lazım kadına..ben onun beslenme sistemiyle yemek yiye yiye 6 kilo verdim..inanılmaz ve bir rahatlık ve hafiflikti..bir süre sonra onun yasakladığı şeyleri canın bile çekmemeye başlıyor..hipoglisemi vardı bende, 1 saat arayla deli gibi acıkırdım, acıkınca ağlamak gelirdi içimden doymıcam diye, onun diyetiyle şekerimi düzene soktum...
ayyyy bunlar ne, aman allahım nasıl pörsümüş karnı..aman içim bi tuhat oldu yaaa..şükürler olsun halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?