2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar maasalah bebisleriniz kipir kipir benimki gunde bir yada iki kere toplasan uc dort dakka kucuk kucuk kiprasip kayboluyo.cok mu uyuyoki anlamadim
Bi haftaya görürsün sen tekmeleri cnm kemikleri sertlestikce daha iyi hissedersin beslenmene dikkat et süt muz kaşar peyniri fındık ceviz ye

Teyziskolar biz geldik
Tosbogam 1050 gr olmus masaallah
Sat 26+5 tosboga 27+6 olmus
Oy totosunu isiram
Cd verdi dr ama kollariyla kapadi videoda veled
Muayenede gordum ama oy oy agzini kapayip aciyodu
Bobregindeki damar genisligi 5 mm olmus ama onemli degil dedi bu dr da
36. Haftada yine bakilir gereken sonra yapilir dedi
Rahim agzi uzunlugum 45.3 du sanirim 2 hafta once simdi 40.75 olmus
Plesanta tamamen kapali yine ve onde duruyor malesef
Dogumla ilgili biraz bilgi verdi zayen bu durumlarda seni ege Üniversitesine gondermem gerekiyor dogum icin dedi
Tam kadro cerrahlarin girmesi gerekiyor ve kan hazir olmali dedi
Yine moralim bozuldu ama alismaya basladim bu gercege
Rahmin yukari kisimlarinda damarlar kalin oluyormus plesanta yukarıda olunca rahimden ayrilma sirasinda kanama daha az oluyor rahim kanamayi durduruyormus
Ama rahmin asagi kisminda damarlar daha ince oldugu icin kanama durmuyormus
ALLAH benim durumumdakilere ve bana yardim etsin insaallah...
Kolaylikla su dogumu bi atlatsaydik kizlar...

Maşallahhh meleginee. Allah kolay dogumlar nasip eder inş takma kafaya ..

TomrisHatun
Hatuncum uzulme cihazlara gore degisebiliyor...
bu hafttalarda yogurdu fazla tuketmemiz gerekiyormus...
Bak masaallah ne guzel yogurt yapiyorsun hepimize verdin tarifinide
J jasminka83
Kizlar hergun mutlaka bir muz yiyin bebegi cok guzel besliyor masallah
Potasyum bebegi gelistiriyor
Ben her aksam yemeklerinden once ac karinla bir muz yiyorum...
Ve her sabah mutlaka koca bi bardak balli ilik sutum var bu da bebege cok yariyor...
ALLAH askina birakin su nesquik isini...
Kac aydir ses cikarmadim ama hic aklima yatmaDi
Cenabi Hakkin mis gibi dogal muzu sutu bali var yuklenin bunlara bebis dogal kilo alsin...

Oh oh maasallah nazar değmesin tosuna :) sende sıkma canını allah büyüktür yardimcin olacaktir muhakkak

Oyyyy maşallah senin oğlan ciddi ciddi koca bir delikanlı olmuş valla.

Diğer kısımlara yorum yapmayacağım çünkü kötü düşünmek istemiyorum ve sadece sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Oyyyy maşallah senin oğlan ciddi ciddi koca bir delikanlı olmuş valla.

Diğer kısımlara yorum yapmayacağım çünkü kötü düşünmek istemiyorum ve sadece sağlıkla kucağına almanı diliyorum.
Hehe amin teyzesi...

Yok diger kisima bakmicam bende ALLAH kerimdir

ben de yaptırmayacağım kadının her söylediğini doğru bulanlardan değilim ama bu konuda çok hak veriyorum kan tahlilini öneriyor öncelik olarak bende kanıma baktıracağım açlık tokluk şekeri ve insilün direnci bakılıyo kanda şekeri yüklenmek istemiyorummmmmm

AHHH canııımmm ay ara ara bende de oluyor bu çökkünlük halleri ama ilaçlarına dikkat et kansızlık ani duygu değişiklerine sebep oluyormuş ve depresif tavırlara sonuçta kanımızı emiyor veledler :)

amanınnn da lafmı kıızzzz ne hale gelmiş ben hep ikiz istiyordum ama sanırım vaz geçtim gerçi bununki üçüz ama olsun bitanede bile hergün kontrol ediyorum kırmızılıkları falan varmı diye pskolojimi bozardı herhalde

canım haklısın tabi bazı konularda. gecenlerde bende kardeşime çok alındım bi konudan dolayı zoruma gitti söledikleri. normalde umursamazdım belki o kdr ama artık bebeğim için istiyorum kimden ne istiyorsam ne bekliyorsam kendim için değilki. evlilikte gercekten aile desteği çok onemli ozellikle bayanlar için bu zamanlarda, bunu daha iyi anladım hamile kalınca... insan kimseden beklemediği ilgiyi şefkati ilk kendi annesinden ablasından kardesinden bekliyor...

Bu haftalarda çok sık goruluyormus canım bu bel ağrısı bebek ve rahim büyüdüğü için magnezyum kullanıyorum zaten genelde fayda edermis ama benim halen ağrıyor...
Canım dinleniyorsun ya bunu senden duymak moral oldu biraz.sorucam bakalım..bana birazda psikoloji k gibi geliyor..hayirlisiyla dogsun bebislerimizde rahat bi nefes alsak..

Üzme kendini bebegin mutlu olsun gobişte..bilmiyorum duygularımız mi değişiyor.bende ayni dertten muzdarip.. Seninki farklı şehirde bari.kaç yildir tedavi görüyorum. 6 aydır hamileyim annem 1 hafta geldi.neymiş ben gidiyormuşm ya! Ama hamama gidiyor h.sonu kalıyor duydum çatlağım sinirden birşey demedim.

Gecen h.s. geldi bu hafta gelmiyecekmis.banyosunu temizleyecekmiş.deli oluyorum deli.rahmetli k.v. gözüme bakardı şuan olsa hic yalniz bırakmazdı.eşim de kırma annenin diyor. Ne bileyim kız anneleri giderler kızlarına ama benimki yok..bana gelmiyor hastayip deyip,güne gidiyor.

Sen gelin laf söyleyemezsin belki, benimki ablam.doğumda ablam yıllık izinlerini kullanacakmis 40 gün toplayabilirse annem gelicek mis bana.ben iki çocukla nasıl yapicsm bilmiyorum.

Herkes kendini düşünüyor!! Günleri için tatlı yapmaya çağırır illla.

Nr fena kız diyeceksiniz ama k.v olsa yapmaz ya..

Kendimizi uzmeyelim boşver...

Maşallah bebise..Rabbim hepimize bi kolaylık vericek inş..herşeyin iyi olacağına inanalim..

insan baska kimden bekler ki kendi ailesinden baska
bi de hala bana trip atiyor annem tabii cnm bn niye yatuyrmki

yok yok kocamdan baskasi yalan!

Oyy maşallah kocaman olmuş :) Ben de ptesi gidicem iple çekiyorum bakalım benim kızım ne kadar oldu...Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah bebişlerimizi.Bozma moralini

yorgunluk , bebeğin pozisyonu etkiler kimi bebek öyle anne karnında çok hareketli olmaz bu sağlıksız yada bişe olduğu anlamına gelmez takma kafana stresliyken bile bebek de durgun olur
Her kontrolde poziryonu ayni kafa solda ayak sagda kipirdamaya niyeti yok:)
Bende cok isterdim ikiz ucuz gerci ben yastan dolayi pes pese bikaactane istiyorum.
Kac yasindasin ?[/QUOTE]
Otuzcuk:)
Bi haftaya görürsün sen tekmeleri cnm kemikleri sertlestikce daha iyi hissedersin beslenmene dikkat et süt muz kaşar peyniri fındık ceviz ye

Hepsindden yiyom walla
ben 35 kilo verdim 85 ten 50 ye düştüm ne karatay diyeti ne diyetisyen ne spor kendi kendime verdim sarkma da olmadı
kiz bende 85 tewm 60 a dustum ama catladim werirken simdi hepsi geri geldi

ElaBilge16 hic demem cnm ne fena kiz diye al bendede ayni ornek
sagolsun bnmde gorumcem gik demeden bakti bana rahatsizligimda
yrn gondercem gt sen toruna bak,senin ailen orda dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…