- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.681
Bende 25gunde bir adet oluyodum hamile oldugumu 3+4de ogrendim sadece kan testinde cikiyodu ne kesesi vardi ne de kalp atisi cok sukur bekleye bekleye kendisini bile gordum sonunda hatta 2aylik hamileyim suanda zaman gecmiyo gibi gozuksede geciyormus meger biz farkinda olmadan sadece biraz sabir canim ama konu bebek olunca bi kadinin dunyasi degisir hayatinin merkezi bebegi olur sabretmek bu yuzden cok zor sanirim bizler icin, anne olacak olmanin telasi iste duygularimizin onune gecemiyoruz maalesefHissitolog seni ilk günlerden tanıyorum.Maşallah sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.İçini ferah tut İnşallah hayırlısı ile göreceksin kalp atışlarını Benimde ilk değer 26 çıkmıştı.İnşallah benimkide geç döllenmedir
Bel ağrısı başladı bende de
Evet canim kismetse ilk bebegim olacak esim cok erkek bebek istiyor hatta kafaya takmis durumda tabi oncelikle saglikli olsun diyor benim hala icime dogan bisey yok ikiside agir basiyor ama dun ruyamda erkek bebege sarilmisim uyuyoruz o sekilde gordum kendimi ama bilincaltida olabilir esimden dolayi. Bi an once hayirlisi ile ogrensekte merakimi gidersemKeske anlasam cnm herseyde oldugu gibi bu fasulyede bir varsayim kimileri erkek diyor kimilerinde de kiz cikmis.senin ilk bebegin mi?
Yok canim yok ne dedilerse yaptim hepsi gecici cozum dun en sonunda oturdum sinirden agladim ne is yapabildim ne yemek yiyebildim ne disari ciktim ne de esimle ilgilenebildim ot gibi bi insan oldum sanki bitkisel hayattayim delircektim nerdeyse esimde bana kizdi karnindaki cocuguda uzuyosu yok yere ben yaparim isleri cok onemli bisey sanki dedi ama hayattan koptum resmen yasamiyor gibiyim yemek yiyemedigim icin gucumde yok keyfimdeMide bulantisi olanlar ne yapiyorsunuz hafiflemesi icin ? Takatim kalmadi artık.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-06-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
2015 Annelerimiz ve bebişleriii
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TH]No[/TH]
[TH]Annemiz[/TH]
[TH]Doğum Tarihi[/TH]
[TH]Yaş[/TH]
[TH]Kaçıncı[/TH]
[TH]Hissedilen cinsiyet[/TH]
[TH]Gerçek cinsiyet[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] E Esra_Babies [/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@grbtksu34[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]@ladybanu[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kiz hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@dberil34[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD] N never mind [/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@olcaaay[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]@gznn[/TD]
[TD]09.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]@HissitoloG[/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]herwood [/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]@mecik[/TD]
[TD]12.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]@jasminka83[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]@hsnoya [/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]@monarosa_22[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]@ceremoon[/TD]
[TD]13.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]@Merve-16[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]@mirac75[/TD]
[TD]15.06.2015[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]@coznur[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]@pirinctanem[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]@pofuduk18[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]@wasilisa[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]@simal_25[/TD]
[TD]23.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]@Fairy_1985[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]@mvmv[/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]@pretty1406[/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]@naazenin[/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]@Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]@besamel[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]@BBD[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]@ECD75[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]@Haktan1503[/TD]
[TD]03.06.2015[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]@mehtaphk[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]@superisi_sinope[/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]@haziran yagmuru[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]@melegim66[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]@010712[/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]@butamira[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]@tikkysu[/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]@zeytin85[/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42[/TD]
[TD]@zemeryg0127[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]43[/TD]
[TD]@dyt.ebru[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]@thundermare[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD]@minalya_28 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]@ZelisAltu [/TD]
[TD]07.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]47[/TD]
[TD]@uykucukus [/TD]
[TD]21.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]48[/TD]
[TD]@angeleliff [/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]@isimsart [/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]@HG2014 [/TD]
[TD]28.06.2015[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]50[/TD]
[TD]@senyeterkiiste [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]İkiz ( Bir kız bir erkek hissediyor)[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]@spring_0 [/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]52[/TD]
[TD]@Anne Mery [/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]@SirriEyvan [/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54[/TD]
[TD]@hayalimbenim [/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD]@luckystar_34 [/TD]
[TD]07.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]56[/TD]
[TD]@ayse-gul [/TD]
[TD]29.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]57[/TD]
[TD]@portiscey [/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]58[/TD]
[TD]@Gizemsss [/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]@countryrose [/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60[/TD]
[TD]@Gamze0634 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]61[/TD]
[TD]@sezenay2010 [/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62[/TD]
[TD]@nahdax [/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]@miante [/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]65[/TD]
[TD]@Esaskiz43 [/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]66[/TD]
[TD]@kamikaze06[/TD]
[TD]21.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67[/TD]
[TD]@hayalimbenim[/TD]
[TD]09.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zencefil çayı içiyorum biraz rahatlatıyor kök taze zencefili kaynatıyorum ama günde 2 fincanı geçmiyecek tamamen geçirmesede biraz rahatlatıyor ilaç yazdıran arkadaşlarda varmışMide bulantisi olanlar ne yapiyorsunuz hafiflemesi icin ? Takatim kalmadi artık.
hoşgeldinherkese günaydınnn kızlarr beni de aranıza alır mısınız?
kısmetse 25 haziranda bebişim olucak.
daha dün test yaptım pozitif çıktı doktora yrn gidicem. ilk bebeğim heyecanlıyım mutluyum ve şaşkınım
Rabb'im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hoşbulduk canımhoşgeldin
canım hoşgeldin ne güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde geçen pazartesi sağ ve sol yumurtalıkta kist çıktı ilk ultrasonda 4-5 cm 2 taneydi geçen perşembe detaylı usg de ise 2,5 cm görünüyordu inşallah zamanla küçülür ve yok olurlar o yüzden sende düşünme kistleri bence rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey önünde duramaz. hemde ikiz gebelik rabbim sağlıcakla taşıyıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.Herkese kocaman günaydın,
benide aranıza alırmısınız haziran annesi olacağım kısmetse biraz hikayemi sizlerlede paylaşayım
4 yıllık evliyiz iki yıldır çocuk istiyorduk hiç bis sorun olmamasına rağmen olmadı bir aşılama denedik tutmuştu geçen yıl fakat kese görünemeden düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti sanırım 7-8 ay ara verdik eylül de ikinci aşılamam oldu hiç umutlu değildim eşimin değerleri düşük çıktı rabbime binlerce kez şükür bayramdan bir gün önce pozitif sonucu almıştık fakat kontrollu gebelik olduğu için aşamalar ve takipler çok önemliydi hemen sevinemiyorduk bayramdan sonra tahlil tekrarlandı sonuç yükselmişti 4. haftada kontrole gittik ama kese görülmemişti yine moralimiz bozuktu özelllikle ben hep negatif düşünüyordum kanamalarımda vardı çünkü ilaç kullanmaya başladım biraz kesilsede dvm etti neysekş 5. hafta kese görmeye gitiik ki ne görelim keseciklerrrr:) evet ikiz gebelik doktorumda şaşırdı bizde ama bu seferde kalp atışı duyamadık o tedirgin etti falan derken 6. hafta çok şükür pıt pıt pıt benimkiyle beraber 3 kalp atışı bir mucize resmen ama bir o kadarda tuhaf birşey kendimi hala hamile gibi de hissedemiyorum ama çok ta heyecanlıyım kimseyle paylaşamamakta çok üzücü ama sabredicez inşallah herşey yolunda gidecek ve burdayız diyecez :)
şuan aksi bir durum da var kocaman bir kistim var keseler sol tarafta kist de sağ tarafta ve büyük dikkatli olmamı kalabalığa girmememi ve darbe alamamamı söyledi korkuyorum açıkçası küçülür diye bekliyoruz ama operasyon gerekebilir falanda dedi umarım oda kendiliğinden gider..
günaydın canım gözünaydın ilk günkü heyecan mutluluk bambaşka birşeyherkese günaydınnn kızlarr beni de aranıza alır mısınız?
kısmetse 25 haziranda bebişim olucak.
daha dün test yaptım pozitif çıktı doktora yrn gidicem. ilk bebeğim heyecanlıyım mutluyum ve şaşkınım
Rabb'im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canım tabi ki de hiç içmemen en ıyısı. ama çok çok zor durumda kalırsanda şu nikotini yükseklerden içme hiç. bende zaten gün geçtikçe azaltıyorum. bugün 1 tane içtim şu saate kadar ki benim içtiğimin 7 tanesi bir sigaraya bedel. sadece duman çıkıyor yani. boyle boyle tamamen bitiricem inşallah.
siz de bnm gibi şaşkın mısınız? ne düşüneceğimi bilmiyorum çok yakın cevremle paylastım sadece. Rabb'im aratmadı cok şükürgünaydın canım gözünaydın ilk günkü heyecan mutluluk bambaşka birşey
Canım aklım sende benimde inşallahh güzel haberlerle geleceksinMeraba haktancım bende geçen perşembe dr a gittiğimde geç döllenme olmuş dedi yaklaşık 8 gün geriden geliyormuşuz, herşey normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bende bayadır bekliyorum iyice büyüsünde tam göreyim sonra stres olmayım dedim, daha haftaya cıma gidicem. İnş görürüm yavrumu ve kalp atışlarını bu beklemek ne zor şeymiş.
Buarada ilk b hcg 69çkmıştı benim dr çok yeni gebelik demişti, birde ben 26gündr bir adet oluyordum muhtemelen o günlerini tamamlıyordur diye düşünüyorum. Heralde cumaya kadar çatlayacağım :) neyse içimi ferah tutacağım, allah bilir en doğrusunu
sorma canım inşallahh gönlüne göre olur kuzumun.Yaa pasaya bak bende erkek ali mete kiz meryem ipek istiyorum:)
hiç öyle düşünüpte kendini üzme canımkızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.
hoşgeldin canımm ne güzel isimler böyle rabbim hayırlısıyla koymayıda nasip etsin. oğlumda isim konusunu bana bırakmıştı eşim bende yusuf tuğra istiyordum ama sonradan kayınpederim ahmet diye tutturunca ahmet yusuf oldu. kız olursa ismi hazır ipek ama erkek olursa bir dünya isim var aklımda mehmet tuğra mı olsa diyorum bu seferde:)merhabalar haZIRAN anneleri nasilsiniz umarim keyifler yolundadir. bugun elektrik yoktu bende bebisime isim dusundum daha cok erken ortada cinsiyette bebek te yok ama heves istekiz olursa nida ismi cok hosuma gidiyo
erkek olursa seymen ya da eymen . sdymen asmali konaktan kalma bir sey eymenin de anlami guzel rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimizede tum isteyenlerede
çokk haklısın canım benimde bu seferki hamileliğim daha endişeli geçiyor sankiYa kizlar bu haziran bebislerindeki naz nedir ya neredeyse % 80 yada % 90 ni gec dollenme kendilerini gec gosteriolar bence varya kizlarin adini nazli erkeklerin adinida nazcan koyalim :-D bune nazdir yahuuu topigin adinida nazli haziran bebislerinin anneleri hele benim bebisim bir dogaun saglikli sihhatli kendini gostermeyip anneyi aglatmayi sorucam poppsuna pit pit vurucam mucizeme
canım günaydınnn ne güzel bir msj böylee. uykusuzluk dışında keyfimiz yerinde çok şükür.Günaydın haziranın kiraz kokulu annişleri :) Nasılsınız bakalımm?
canım bahsettiğin şeyi benim ablamda yaşadı hemde 3 kez ama 4. bebeği sağlıkla doğdu şimdi genç kız oldu bile. ve kardeşiminde oğlumdan önce düşüğü oldu kalp atışları durdu bebeğinin ve 7 senelik evli kısmet olmadı sonra. ilk hamileliğimde o kadar tedirgindimki nerdeyse her hafta kontrole gidiyordum. ama rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.Amin canım hepimizin bebişleri sağlıklı olur umarım... Bir yakınım 2 bebeğini de kaybettiği için( biri 5 aylıkken diğeri 8aylıkken anne karnında öldü) sanki normal bir gebelik yaşayamayacakmışım korkusu oluştu bende.
Günaydinnn kizlaaarr......
8 haftayi bitirdik hala oyle bi belirti yok cok sukur.
Bulanti vs olmuyor.
Sadece bazen hafif bir migde yanmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?