2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende 25gunde bir adet oluyodum hamile oldugumu 3+4de ogrendim sadece kan testinde cikiyodu ne kesesi vardi ne de kalp atisi cok sukur bekleye bekleye kendisini bile gordum sonunda hatta 2aylik hamileyim suanda zaman gecmiyo gibi gozuksede geciyormus meger biz farkinda olmadan sadece biraz sabir canim ama konu bebek olunca bi kadinin dunyasi degisir hayatinin merkezi bebegi olur sabretmek bu yuzden cok zor sanirim bizler icin, anne olacak olmanin telasi iste duygularimizin onune gecemiyoruz maalesef

Keske anlasam cnm herseyde oldugu gibi bu fasulyede bir varsayim kimileri erkek diyor kimilerinde de kiz cikmis.senin ilk bebegin mi?
Evet canim kismetse ilk bebegim olacak esim cok erkek bebek istiyor hatta kafaya takmis durumda tabi oncelikle saglikli olsun diyor benim hala icime dogan bisey yok ikiside agir basiyor ama dun ruyamda erkek bebege sarilmisim uyuyoruz o sekilde gordum kendimi ama bilincaltida olabilir esimden dolayi. Bi an once hayirlisi ile ogrensekte merakimi gidersem

Mide bulantisi olanlar ne yapiyorsunuz hafiflemesi icin ? Takatim kalmadi artık.
Yok canim yok ne dedilerse yaptim hepsi gecici cozum dun en sonunda oturdum sinirden agladim ne is yapabildim ne yemek yiyebildim ne disari ciktim ne de esimle ilgilenebildim ot gibi bi insan oldum sanki bitkisel hayattayim delircektim nerdeyse esimde bana kizdi karnindaki cocuguda uzuyosu yok yere ben yaparim isleri cok onemli bisey sanki dedi ama hayattan koptum resmen yasamiyor gibiyim yemek yiyemedigim icin gucumde yok keyfimde Allahim tez zamanda sifamizi versin normal hamilelige donelim

Benim mide bulantısı olmadı henüz, daha var sanırım 1-2 hafta.

Canim benim tahmini dogum tarihim 03.06.2015 miş doktorum soyledi sana zahmet duzeltebilirmisin

herkese günaydınnn kızlarr beni de aranıza alır mısınız?
kısmetse 25 haziranda bebişim olucak.
daha dün test yaptım pozitif çıktı doktora yrn gidicem. ilk bebeğim heyecanlıyım mutluyum ve şaşkınım
Rabb'im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin

Herkese kocaman günaydın,
benide aranıza alırmısınız haziran annesi olacağım kısmetse biraz hikayemi sizlerlede paylaşayım
4 yıllık evliyiz iki yıldır çocuk istiyorduk hiç bis sorun olmamasına rağmen olmadı bir aşılama denedik tutmuştu geçen yıl fakat kese görünemeden düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti sanırım 7-8 ay ara verdik eylül de ikinci aşılamam oldu hiç umutlu değildim eşimin değerleri düşük çıktı rabbime binlerce kez şükür bayramdan bir gün önce pozitif sonucu almıştık fakat kontrollu gebelik olduğu için aşamalar ve takipler çok önemliydi hemen sevinemiyorduk bayramdan sonra tahlil tekrarlandı sonuç yükselmişti 4. haftada kontrole gittik ama kese görülmemişti yine moralimiz bozuktu özelllikle ben hep negatif düşünüyordum kanamalarımda vardı çünkü ilaç kullanmaya başladım biraz kesilsede dvm etti neysekş 5. hafta kese görmeye gitiik ki ne görelim keseciklerrrr:) evet ikiz gebelik doktorumda şaşırdı bizde ama bu seferde kalp atışı duyamadık o tedirgin etti falan derken 6. hafta çok şükür pıt pıt pıt benimkiyle beraber 3 kalp atışı bir mucize resmen ama bir o kadarda tuhaf birşey kendimi hala hamile gibi de hissedemiyorum ama çok ta heyecanlıyım kimseyle paylaşamamakta çok üzücü ama sabredicez inşallah herşey yolunda gidecek ve burdayız diyecez :)
şuan aksi bir durum da var kocaman bir kistim var keseler sol tarafta kist de sağ tarafta ve büyük dikkatli olmamı kalabalığa girmememi ve darbe alamamamı söyledi korkuyorum açıkçası küçülür diye bekliyoruz ama operasyon gerekebilir falanda dedi umarım oda kendiliğinden gider..

canım hoşgeldin ne güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde geçen pazartesi sağ ve sol yumurtalıkta kist çıktı ilk ultrasonda 4-5 cm 2 taneydi geçen perşembe detaylı usg de ise 2,5 cm görünüyordu inşallah zamanla küçülür ve yok olurlar o yüzden sende düşünme kistleri bence rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey önünde duramaz. hemde ikiz gebelik rabbim sağlıcakla taşıyıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.

günaydın canım gözünaydın ilk günkü heyecan mutluluk bambaşka birşey

İnşallah canım çok yakında son olur

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn kesemizi gördükkk Ama doktor bana düşük önleyici protesgan verdi fitil şeklindeymiş fitil olarak kullanan var mıı

Canım aklım sende benimde inşallahh güzel haberlerle geleceksin
Yaa pasaya bak bende erkek ali mete kiz meryem ipek istiyorum:)
sorma canım inşallahh gönlüne göre olur kuzumun.
hiç öyle düşünüpte kendini üzme canım
hoşgeldin canımm ne güzel isimler böyle rabbim hayırlısıyla koymayıda nasip etsin. oğlumda isim konusunu bana bırakmıştı eşim bende yusuf tuğra istiyordum ama sonradan kayınpederim ahmet diye tutturunca ahmet yusuf oldu. kız olursa ismi hazır ipek ama erkek olursa bir dünya isim var aklımda mehmet tuğra mı olsa diyorum bu seferde:)
çokk haklısın canım benimde bu seferki hamileliğim daha endişeli geçiyor sanki
Günaydın haziranın kiraz kokulu annişleri :) Nasılsınız bakalımm?
canım günaydınnn ne güzel bir msj böylee. uykusuzluk dışında keyfimiz yerinde çok şükür.
canım bahsettiğin şeyi benim ablamda yaşadı hemde 3 kez ama 4. bebeği sağlıkla doğdu şimdi genç kız oldu bile. ve kardeşiminde oğlumdan önce düşüğü oldu kalp atışları durdu bebeğinin ve 7 senelik evli kısmet olmadı sonra. ilk hamileliğimde o kadar tedirgindimki nerdeyse her hafta kontrole gidiyordum. ama rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.
Günaydinnn kizlaaarr......

8 haftayi bitirdik hala oyle bi belirti yok cok sukur.
Bulanti vs olmuyor.
Sadece bazen hafif bir migde yanmasi

günaydın canım hep böyle geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…