2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canım 6 yasında olucak kardeşi doğduğunda nasipse bi oğlum daha var.

Birde 1 hafta erteleyip onlar gittiginde dogurma ihtimalin var. Ablan gitmeyip yaninda kaldiginda dogurmama. Ikiside Allah in emri. O yuzden takma hic. Hormonlar uzmesin seni

aynen cnm keske bulabilseydm ama yok iste haftalik temzlige bile birini bulmak zor benm yasadigim yerde merkeze biraz uzak kime gel gt yapmak istemyr
Senin fistigin saglikla bi dogsun annen seninkine daha çok düşecek kesin. Ama o çocuğun annesi çalışıyor sen ise rahatsizsin. Keyfinden yatmiyorsun. Bu farki algilayip aciliyet durumunu dusunmeliler. Ama olmuyorsa bosver zorlama hem kendin sıkılma hem de anlamiyorsa annen birsey yapamazsin. Belli bir yasa gelmis insanlara birseyleri anlatmak zor oluyor. Kendileri nasil dogru biliyorlarsa onlar icin öyle olmali.

mirac75 Masallah bebisinin kilosuna, ne güzel önden önden gidiyor erkenden hazirim ben anne dicek dogum için...
Baska biseyide takma kafana hayirlisiyla alicaz insallah evlatlarimizi kucagimiza..
Bu arada muzu bende yiyorum asagi yukari hergün 1 tane :) ama ben sevdigimden yiyorum :) bebegim büyüsün diye degil :)
tosun yapicaz yavrulari çikana kadar

Y
Ya canm yapma. annelerimiz cok fedakar haklarini yemeyelim. Bak anliyorum cok ihtiyacimizda oluyor ama onlarida anlamak gerek... gecen yilki dusugum cok twhlikeliydi Nerdeyse rahmim alinacakti. Annem 4 kiz kardeşim hepsi ogrenci onlari bi basina birakip yanima geldi kiiiii bel fitigi tutmustu sonradan öğrendim otobüste yerde oturarak aglaya aglaya yanima gelmis ankaradan..... yanimda 3 gun kaldi sadece. Cok agrilarim vardi kal da diyemedim. Evde bekleyen 5 kisi daha vardi....elden gelmiyo bisi işte. Yalniz biz yokuz hyatlarinda cnm bnm. Daha kac goz bekliyor onlari. Kac parcaya bolunsunler yazik

Canım benim çok iyi anlıyorum seni,bir başkasına muhtaç olup birşey beklemek çok zor,helede boyle kalkamiyosan daha zor bende ayniyim.Takma dicem biliyorum elinde değil.Haklisin annenden beklenti içinde olmakta,keşke boyle olmasa ama iste...İyi düşün stres yapmamaya çalış dualarim seninle ve hepimizle inşallah...

Hepimizde ayrı bi risk ayrı bir korku Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah canım. İnşallah hayırlısıyla sende bizde atlaticaz bu gunleri...

Benim kocada sen hastasin yatiyorsun benIm yapacak 1seyim yok diye kagit oynamaya gitti. Annemde mevlutten donmedi.
Yalnizimm dostlarimm yalnizim yalnizz

Allahim haberleri izliyorum nasil bir ulkede yasiyoruz. Adam ekmek yerken icinden jilet cikiyo farketmeden yutuyo adam kalp damari kesilmis
hemsirenin sezeryaninda gazli bez unutmuslar kadinin karninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…