- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.841
Bebeyagi sur canım varsaEeeee ne yapcam yaaaaaa
Evet canım 6 yasında olucak kardeşi doğduğunda nasipse bi oğlum daha var.Senin birde oğlun vardı değil mi?
Kusura bakma atlamışım.
İlk zamanlarda ilk 4 ay bende dışarı çıkamadım bulantılardan benim kızımda beni bırakıp gitmek istemezdi üzülürdü bana zorla babası ile gönderirdim.
Neyseki az kaldı.
Birde 1 hafta erteleyip onlar gittiginde dogurma ihtimalin var. Ablan gitmeyip yaninda kaldiginda dogurmama. Ikiside Allah in emri. O yuzden takma hic. Hormonlar uzmesin senicevap için tşk ederim kızlar geneliniz aynı fikirde ama işte hak versemde üzüntüm daha ağır basıyor insan ister istemez doğumunda ablasınında yanında olmasını istiyor ama daha kesinleşen bişey yok gun ola hayrola diyelim inş ikimiz arasına seçim yapmak zorunda kalmaz umarım düğün tarihini ertelerler sonraki haftaya felan bende o arada doğurmuş olurum
YokkiiBebeyagi sur canım varsa
Senin fistigin saglikla bi dogsun annen seninkine daha çok düşecek kesin. Ama o çocuğun annesi çalışıyor sen ise rahatsizsin. Keyfinden yatmiyorsun. Bu farki algilayip aciliyet durumunu dusunmeliler. Ama olmuyorsa bosver zorlama hem kendin sıkılma hem de anlamiyorsa annen birsey yapamazsin. Belli bir yasa gelmis insanlara birseyleri anlatmak zor oluyor. Kendileri nasil dogru biliyorlarsa onlar icin öyle olmali.aynen cnm keske bulabilseydm ama yok iste haftalik temzlige bile birini bulmak zor benm yasadigim yerdemerkeze biraz uzak kime gel gt yapmak istemyr
Ya canm yapma. annelerimiz cok fedakar haklarini yemeyelim. Bak anliyorum cok ihtiyacimizda oluyor ama onlarida anlamak gerek... gecen yilki dusugum cok twhlikeliydi Nerdeyse rahmim alinacakti. Annem 4 kiz kardeşim hepsi ogrenci onlari bi basina birakip yanima geldi kiiiii bel fitigi tutmustu sonradan öğrendim otobüste yerde oturarak aglaya aglaya yanima gelmis ankaradan....cok sinirliyim cok
herkese bagiriyrm buna annemde dahil sonra pisman oluyrm
daha 1 hafta oldu yatmaya alisamadim.umarim cabuk gecer bu gunler yoksa bu stresle bebegimede zarar vermekten korkuyrm ama ekimde degil
eve aldim bi kadin dilden anlamaz ona anlatana kadar zaten sinir basiyor sicak basiyor deliricem.
annemin derdei ayri 1 haftadr yanimda acil durumumdan geldi bana yardimci olmaya.kendi evindede yegenime bakiyordu annesi calisiyor.bnm durumdan dolayi 1 hafta izin aldi bizim gelin ama bnm durumda iyi degil biraz daha kalmasi lazim,yanimda ise baslayan kadin cok dil bilmedigi icin annem gosterdikce ogreniyor yemegimi annem yapiyor ben sadece wc ve masaya yemege kalkabiliyrm.neyse simdi evdekilerde annem gelcekte cocuga bakcak diye bekliyorlar simdiye kadar hic bir rahatsizligimda yanima cagrmadim,onlarin benden daha cok uhtuyaci var diye ama simdi bnmde ihtiyacim var bencillik mi yapiyrm?annemde yanimda konusup duruyor ah cocuga iyi bakamazlar,tuh cocuk bu ne yedi sinir oluyrm ya.
bide bnm dogumda dedim annem gelsin.bizim gelin dedi 1 ay izin alirim ben annem gelir.ya bnm annem neden 1 ay geliyor kalsin yanimda 3 ay diyemyrm.sanki bnm cocuk torun olmucak.herkes kendini dusunuyor.simdi boyle anlattikca diyebilirsinizki kiskanclik yapiyosun ama gercekten degil bn yillarca ailemden ayri kendi ayaklarim ustunde yasadim onlara destek oldum,hastalandim,uzuldum zor zamanlar gecirdim 1 kere bile gelin size ihtiyacim var demedim.yegenim oldu maddi manevi her seyini karsiladim
dedim bende onun annesi sayilirim.
ama simdi bnm durumum cok farkli ben isteyerek yatmirmki
al iste annem simdi bana kustu gitti odasina kapandi her zmn bn alttan alan taraf olmaliyim biktim artik ya
cok doldum ya
Cozulmemisti de o yuzdenHaşlamayla niye ugraşıyon boşu boşuna delii kız
Canım benim çok iyi anlıyorum seni,bir başkasına muhtaç olup birşey beklemek çok zor,helede boyle kalkamiyosan daha zor bende ayniyim.Takma dicem biliyorum elinde değil.Haklisin annenden beklenti içinde olmakta,keşke boyle olmasa ama iste...İyi düşün stres yapmamaya çalış dualarim seninle ve hepimizle inşallah...cok sinirliyim cok
herkese bagiriyrm buna annemde dahil sonra pisman oluyrm
daha 1 hafta oldu yatmaya alisamadim.umarim cabuk gecer bu gunler yoksa bu stresle bebegimede zarar vermekten korkuyrm ama ekimde degil
eve aldim bi kadin dilden anlamaz ona anlatana kadar zaten sinir basiyor sicak basiyor deliricem.
annemin derdei ayri 1 haftadr yanimda acil durumumdan geldi bana yardimci olmaya.kendi evindede yegenime bakiyordu annesi calisiyor.bnm durumdan dolayi 1 hafta izin aldi bizim gelin ama bnm durumda iyi degil biraz daha kalmasi lazim,yanimda ise baslayan kadin cok dil bilmedigi icin annem gosterdikce ogreniyor yemegimi annem yapiyor ben sadece wc ve masaya yemege kalkabiliyrm.neyse simdi evdekilerde annem gelcekte cocuga bakcak diye bekliyorlar simdiye kadar hic bir rahatsizligimda yanima cagrmadim,onlarin benden daha cok uhtuyaci var diye ama simdi bnmde ihtiyacim var bencillik mi yapiyrm?annemde yanimda konusup duruyor ah cocuga iyi bakamazlar,tuh cocuk bu ne yedi sinir oluyrm ya.
bide bnm dogumda dedim annem gelsin.bizim gelin dedi 1 ay izin alirim ben annem gelir.ya bnm annem neden 1 ay geliyor kalsin yanimda 3 ay diyemyrm.sanki bnm cocuk torun olmucak.herkes kendini dusunuyor.simdi boyle anlattikca diyebilirsinizki kiskanclik yapiyosun ama gercekten degil bn yillarca ailemden ayri kendi ayaklarim ustunde yasadim onlara destek oldum,hastalandim,uzuldum zor zamanlar gecirdim 1 kere bile gelin size ihtiyacim var demedim.yegenim oldu maddi manevi her seyini karsiladim
dedim bende onun annesi sayilirim.
ama simdi bnm durumum cok farkli ben isteyerek yatmirmki
al iste annem simdi bana kustu gitti odasina kapandi her zmn bn alttan alan taraf olmaliyim biktim artik ya
cok doldum ya
badem yağı falan varsa sür hafif hafif masaj yap tavsiyemEeeee ne yapcam yaaaaaa
,Kizz gunlerimize bak arka arkaya gidiyoruz cimcimesevilayin 106 gunu kalmis benim 107 senin 108 hahaha cok ilginc
Hahaa çok şeker yaaaCozulmemisti de o yuzden
Hahah aynen öle olmuşbadem yağı falan varsa sür hafif hafif masaj yap tavsiyem
,
inşallah arka arkaya da doğum yaparızdemek birer gün arayla olmuş ne olmuşsa
Ikimizde 0 rh pozitifiz buda siknti yaratirmi acaba ?
Hmmm anladım tesekkurlerBrnim bildigim yaratmaz.
Hatta kan uyudmazliginda annenin negatif olmasi onemli. Bebek pozitif anne negatif olursa diye kan dolasimini onemsiyorlar.
Aa ne guzelmis oyle. Ben hasladim simdi de firina verdim insallah guzel olur pek umudum yok ama patatesleri yeriz artik.
Hepimizde ayrı bi risk ayrı bir korku Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah canım. İnşallah hayırlısıyla sende bizde atlaticaz bu gunleri...Teyziskolar biz geldik
Tosbogam 1050 gr olmus masaallah
Sat 26+5 tosboga 27+6 olmus
Oy totosunu isiram
Cd verdi dr ama kollariyla kapadi videoda veled
Muayenede gordum ama oy oy agzini kapayip aciyodu
Bobregindeki damar genisligi 5 mm olmus ama onemli degil dedi bu dr da
36. Haftada yine bakilir gereken sonra yapilir dedi
Rahim agzi uzunlugum 45.3 du sanirim 2 hafta once simdi 40.75 olmus
Plesanta tamamen kapali yine ve onde duruyor malesef
Dogumla ilgili biraz bilgi verdi zayen bu durumlarda seni ege Üniversitesine gondermem gerekiyor dogum icin dedi
Tam kadro cerrahlarin girmesi gerekiyor ve kan hazir olmali dedi
Yine moralim bozuldu ama alismaya basladim bu gercege
Rahmin yukari kisimlarinda damarlar kalin oluyormus plesanta yukarıda olunca rahimden ayrilma sirasinda kanama daha az oluyor rahim kanamayi durduruyormus
Ama rahmin asagi kisminda damarlar daha ince oldugu icin kanama durmuyormus
ALLAH benim durumumdakilere ve bana yardim etsin insaallah...
Kolaylikla su dogumu bi atlatsaydik kizlar...
Bunu yazdim bir kenara teşekkür ederim. Dedigiim gibi guzel olmadi kuru oldu tavukcuklar. Neyse artik. Acemi ev hanimi oldugum cok mu belli ki.Ben buyuk baliklarida oyle yaparim. Defne yapragi sarimsak vs keyfime gore buzlu buzlu atarim. 1 saat sonra yemek hazirrr
Bunu yazdim bir kenara teşekkür ederim. Dedigiim gibi guzel olmadi kuru oldu tavukcuklar. Neyse artik. Acemi ev hanimi oldugum cok mu belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?