2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allahim haberleri izliyorum nasil bir ulkede yasiyoruz. Adam ekmek yerken icinden jilet cikiyo farketmeden yutuyo adam kalp damari kesilmis
hemsirenin sezeryaninda gazli bez unutmuslar kadinin karninda
Aman Allahım... Ekmek yerken jilet yutani bende izledim ama diğer sezeryan haberini izlemedim.İykide izlememisim...Zaten sezeryan olucam korkuyorum

Yaa cnm benim de hep geri cikiyor karin ve bacak. Ama kafa normal. Takmayin doktorlari incele incele bi hall oldukk artik. Sen uzulme bak gercektwn bebek her hissiyatimizi biliyor ona da yansiyor. Gerileme artmismi peki?
1 hafta şimdilik ama cok olumsuz sey okudum dun de ssvd gece 1 kızla konuştum 29 hafta dogum yapmış ve bebek kuvezde aniden fark 2 3 haftaya çıkmış. Preeklamsi diyor cok dikkat et dedi senin hayatin da tehlikede falan dedi iyice moralim sifir

Benim kocada sen hastasin yatiyorsun benIm yapacak 1seyim yok diye kagit oynamaya gitti. Annemde mevlutten donmedi.
Yalnizimm dostlarimm yalnizim yalnizz
Benim kocada isten cikti baska ise gitti sabaaha kadar gelmiycek adam hafta ici calisiyo bide haftasonu da ek ise gidiyo yetisemedigi icin :-(

Eşim pazartesi izne ayrılıyor 10 gün.ben zaten izindeyim:) herseyi halletmek lazım. Alışveriş temizlik falan. Alışveriş bitti sayılır bi banyo malzemeleri ve bakım ürünleri bir de bebek arabasi kaldı. Evde çok iş var.. oda yapmicam bebişe ama yine de küçük bir Odam var kullanmadıklarimizi ata ata çöplük gibi oldu:) orayı bosaltip temizleyip bebişin eşyalarını düzgün bir şekilde koymak lazım.

Ben fazla düzen delisiyim başak burcuyum :) bir de 6 ay eve uğramayinca ev cigrindan cikmis.her ne kadar eşim çok titiz olsa da.hatta komşum diyo evde yoktun okadar evin benimkinden temiz diye:)

Ay çok konuştum.sonuc olarak çooook is varrr

Kizlar maasalah bebisleriniz kipir kipir benimki gunde bir yada iki kere toplasan uc dort dakka kucuk kucuk kiprasip kayboluyo.cok mu uyuyoki anlamadim
canım benimkide öyle.. Günde bikaç kere pıt pıt okadar, arkadaşlarda uslu olcak die teselli veriyolar sevindirdik oluyorum :))

bn annemin kiymetini bilmez miyim hep abime kiziyrm bu kadinin u yastan snr dinlecegi zamn siz cocuk baktiriyosunuz diye her zmn bn arkasinda olmusumdur burda da hic bisey yaptrmiyrm en azindan gelince dinlensin diye sadece yardimciya neyi nasil yapicani anlatsin,ogrensin sen oyle geri don diyrm.orda butun sulale var 1 cocugu 1 hafta idare edemicekler mi nerdeyse 2 yasinda ben burda yalniz,hep yalniz.hep onlarin ihtiyaci var bnm durum ii ama sadece biraz maneviyat istiyrm.neyse cnm yine yazdim bi ton sagolasin
pofuduk18 maral26 sizde sagolun kizlar yazinca rahatlaim biraz

Tavsiyem moralini bizacak kimseyle konusma bide bir hafta simdilik siyosunda senin 1aydan fazladir ayni diye biliyorum yanlismi. E bnm de oyle gidiyor yani gayet normalndiyo doktor. Haftadan haftaya gelisimleri cok fark ediyor. Nekadr abartmislar gozunde cnm bnm. Sen üzülme bak goreceksin nasıl normal gidecek hersey

Tavsiyem moralini bizacak kimseyle konusma bide bir hafta simdilik siyosunda senin 1aydan fazladir ayni diye biliyorum yanlismi. E bnm de oyle gidiyor yani gayet normalndiyo doktor. Haftadan haftaya gelisimleri cok fark ediyor. Nekadr abartmislar gozunde cnm bnm. Sen üzülme bak goreceksin nasıl normal gidecek hersey

Selam hatuncuklar eşim geldi yemeğini yedi geri gitti, tatbikatı var gece gelcek. kaldik yine kuzumla bir basimiza
Offf bende yyalnizimm. Kapidan ugurlarkwn gozlerim doluyor olayi dramatiklestirme iki sokak oteye gidiyorum sanki yurtdisina cikiyomusum gibi davraniyosun diyoo. Ah su hormonlar kizlarrrr

Selam hatuncuklar eşim geldi yemeğini yedi geri gitti, tatbikatı var gece gelcek. kaldik yine kuzumla bir basimiza
Offf bende yyalnizimm. Kapidan ugurlarkwn gozlerim doluyor olayi dramatiklestirme iki sokak oteye gidiyorum sanki yurtdisina cikiyomusum gibi davraniyosun diyoo. Ah su hormonlar kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…