- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.821
Otuzcuk:)Her kontrolde poziryonu ayni kafa solda ayak sagda kipirdamaya niyeti yok:)
Kac yasindasin ?
Otuzcuk:)Her kontrolde poziryonu ayni kafa solda ayak sagda kipirdamaya niyeti yok:)
Kac yasindasin ?
@ElaBilge16 hic demem cnm ne fena kiz diye al bendede ayni ornek
sagolsun bnmde gorumcem gik demeden bakti bana rahatsizligimda
yrn gondercem gt sen toruna bak,senin ailen orda dicem
kızlar size bişey danışıcam hormonların etkisiyle haklımıyım haksızmıyım karar veremedim. ablamın görümcesi daha gun almamışlar ama haziranın ilk haftası evlenecekmiş düğünde il dışında olacak ve bnmde doğumum kısmetse haziranın ilk haftası olacak muhtemelen. ablamda dun dediki senin doğumunla aynı tarihlere gelmez inş düğüne gitmemiz gerek sonucta o zmn burda olamıcaz dedi. bende nasıl yani benim doğumumda yanımda olmıcaksın, görüncenin dugununemi gidiceksin dedim. e sonuçta o düğün bir kere oluyor senin bebeği gelincede gorurum dedi. bende benimde bu doğumum bi kere olacak aynı cocugu ikinci kez doğurmıcam sonucta dedim ve sonucta ilk doğumum.nese kem kum etti bende daha ortada fol yok yumurta yok die uzatmak istemedim. sizce hangimiz haklıyız yani ben öle bi durumda ablama kırılsam alınsam ona haksızlıkmı yapmış oluyorum ?
arkadaşlar 24. haftamda şeker yüklemesi oldu 28. haftamda tekrar doktora gidicem bu ay bi test falan yapılacak mı yine internetten araştırdığım kadarıyla kan uyuşmazlığı testi mi ne varmış doktorum böyle bişey demedi herkese yapılmıyor herhalde
bn kalbini kirmiyrm kotu bir soz demiyrm kiolsun annen o sonuçta kırma kalbini bak bizde anne olacaz ne kadar zor öyle değilmi
Ikimizde 0 rh pozitifiz buda siknti yaratirmi acaba ?O test esler arasinda rh pozitif ve rh negatif varsa yapiliyor. Ikinizde pozitifseniz gerek yok
Burnu kanayan var mı kızlar. Sanki erken başladı gibi. 10 günde iki defa oldu, basınçtan herhalde de.
Canım dinleniyorsun ya bunu senden duymak moral oldu biraz.sorucam bakalım..bana birazda psikoloji k gibi geliyor..hayirlisiyla dogsun bebislerimizde rahat bi nefes alsak..
Üzme kendini bebegin mutlu olsun gobişte..bilmiyorum duygularımız mi değişiyor.bende ayni dertten muzdarip.. Seninki farklı şehirde bari.kaç yildir tedavi görüyorum. 6 aydır hamileyim annem 1 hafta geldi.neymiş ben gidiyormuşm ya! Ama hamama gidiyor h.sonu kalıyor duydum çatlağım sinirden birşey demedim.
Gecen h.s. geldi bu hafta gelmiyecekmis.banyosunu temizleyecekmiş.deli oluyorum deli.rahmetli k.v. gözüme bakardı şuan olsa hic yalniz bırakmazdı.eşim de kırma annenin diyor. Ne bileyim kız anneleri giderler kızlarına ama benimki yok..bana gelmiyor hastayip deyip,güne gidiyor.
Sen gelin laf söyleyemezsin belki, benimki ablam.doğumda ablam yıllık izinlerini kullanacakmis 40 gün toplayabilirse annem gelicek mis bana.ben iki çocukla nasıl yapicsm bilmiyorum.
Herkes kendini düşünüyor!! Günleri için tatlı yapmaya çağırır illla.
Nr fena kız diyeceksiniz ama k.v olsa yapmaz ya..
Kendimizi uzmeyelim boşver...
Maşallah bebise..Rabbim hepimize bi kolaylık vericek inş..herşeyin iyi olacağına inanalim..
Amin kizlar amin...Oyy maşallah kocaman olmuş :) Ben de ptesi gidicem iple çekiyorum bakalım benim kızım ne kadar oldu...Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah bebişlerimizi.Bozma moralini
Kızlar karnım deli gibi kaşınıyorrrrrr
Eeeee ne yapcam yaaaaaaheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sakın kaşıma çatlamayı hızlandırıyormuşşşşşşş((((((((((((((((((
Canim ayıptır söylemesi buzluktan tavuk çıkardım da çözülmesini bekliyorumkocam da hiç sevmez tavuk ama napayim. Patlıcan falan ateş pahasi kilosu 4.5 tl ki benim koca onu da sevmez. O yüzden kendi zevkime göre yapıyorum artık yemekleri adam doğru düzgün birşey sevmiyor
Kizz gunlerimize bak arka arkaya gidiyoruz cimcimesevilayin 106 gunu kalmis benim 107 senin 108 hahaha cok ilgincheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sakın kaşıma çatlamayı hızlandırıyormuşşşşşşş((((((((((((((((((
bn kalbini kirmiyrm kotu bir soz demiyrm ki
sadece alindigimi anlatmaya calisiyrm hala bana evdekiler soyle zor durumda diyor.odaya kapandi telde benm hakkimda konusyr.bu kizda zor durumda biraz nazini cekeyim demiyor.bizde anne olucaz o yuzden daha ii anliyrm!!ama bnm kalbimin kirildigini bilen yok valla
Aa ne guzelmis oyle. Ben hasladim simdi de firina verdim insallah guzel olur pek umudum yok ama patatesleri yeriz artik.Ben cozilmeden firinposetine baharatlayip atiyorum.hem cozuliyor hem pisiyor
Tosuncuk büyüyor annesi..Teyziskolar biz geldik
Tosbogam 1050 gr olmus masaallah
Sat 26+5 tosboga 27+6 olmus
Oy totosunu isiram
Cd verdi dr ama kollariyla kapadi videoda veled
Muayenede gordum ama oy oy agzini kapayip aciyodu
Bobregindeki damar genisligi 5 mm olmus ama onemli degil dedi bu dr da
36. Haftada yine bakilir gereken sonra yapilir dedi
Rahim agzi uzunlugum 45.3 du sanirim 2 hafta once simdi 40.75 olmus
Plesanta tamamen kapali yine ve onde duruyor malesef
Dogumla ilgili biraz bilgi verdi zayen bu durumlarda seni ege Üniversitesine gondermem gerekiyor dogum icin dedi
Tam kadro cerrahlarin girmesi gerekiyor ve kan hazir olmali dedi
Yine moralim bozuldu ama alismaya basladim bu gercege
Rahmin yukari kisimlarinda damarlar kalin oluyormus plesanta yukarıda olunca rahimden ayrilma sirasinda kanama daha az oluyor rahim kanamayi durduruyormus
Ama rahmin asagi kisminda damarlar daha ince oldugu icin kanama durmuyormus
ALLAH benim durumumdakilere ve bana yardim etsin insaallah...
Kolaylikla su dogumu bi atlatsaydik kizlar...
Haşlamayla niye ugraşıyon boşu boşuna delii kızAa ne guzelmis oyle. Ben hasladim simdi de firina verdim insallah guzel olur pek umudum yok ama patatesleri yeriz artik.
aynen cnm keske bulabilseydm ama yok iste haftalik temzlige bile birini bulmak zor benm yasadigim yerdeYerinde olsam bende alinirdim canim. Turk yardimci bulabilseydin keske... Annen de olsa insan aliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?