2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Her kontrolde poziryonu ayni kafa solda ayak sagda kipirdamaya niyeti yok:)

Kac yasindasin ?
Otuzcuk:)

Hepsindden yiyom walla kiz bende 85 tewm 60 a dustum ama catladim werirken simdi hepsi geri geldi[/QUOTE]

napalım hamilelikte kilo kaçınılmaz inşallah hemen veririz doğumdan sonra

Ben ablana hak verdim maalesef. Senin yaninda annen olacak mi? Kimse olmasa tamam gitmesin diyecegim ama , o da vazifesi. Belki esi ve aileside ayri baski yapiyor. Dogumdan 1 2 gun sonra gelse de sen zaten hayatinin aski ile ugrasiyor olacaksin. Ben hic onemsemezdim sahsen

O test esler arasinda rh pozitif ve rh negatif varsa yapiliyor. Ikinizde pozitifseniz gerek yok

olsun annen o sonuçta kırma kalbini bak bizde anne olacaz ne kadar zor öyle değilmi
bn kalbini kirmiyrm kotu bir soz demiyrm ki
sadece alindigimi anlatmaya calisiyrm hala bana evdekiler soyle zor durumda diyor.odaya kapandi telde benm hakkimda konusyr.bu kizda zor durumda biraz nazini cekeyim demiyor.bizde anne olucaz o yuzden daha ii anliyrm!!ama bnm kalbimin kirildigini bilen yok valla

Büyük annene Rabbim gani gani raHmet eylesin cnm....
Kiz kizim gulmeden duramadim...
Mahkemeye dilekçe yaza yaza ne hale geldin ayol... [/QUOTE]

sorma bizim icin konusmak yorum yapmak elestirmek ve karsit gorus sunmak siradanlasti. Ama hepimiz sorunla ugrasmaktan manyaklasyik. Kavga ceset vs hic etkilemez beni, ama oturur 15 saniyelik reklama aglayabilirim. Ustelik gebelik oncesi boyleydi.

Oyy maşallah kocaman olmuş :) Ben de ptesi gidicem iple çekiyorum bakalım benim kızım ne kadar oldu...Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah bebişlerimizi.Bozma moralini
Amin kizlar amin...
Hepimiz kurtulcaz insaallah...

Ben cozilmeden firinposetine baharatlayip atiyorum.hem cozuliyor hem pisiyor

Yerinde olsam bende alinirdim canim. Turk yardimci bulabilseydin keske... Annen de olsa insan aliniyor.

Tosuncuk büyüyor annesi..
Uzme canını her şey hal olur Allahimin izniyle

Yerinde olsam bende alinirdim canim. Turk yardimci bulabilseydin keske... Annen de olsa insan aliniyor.
aynen cnm keske bulabilseydm ama yok iste haftalik temzlige bile birini bulmak zor benm yasadigim yerde merkeze biraz uzak kime gel gt yapmak istemyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…