2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlaar Allah rızası için biri bana şunun nasıl kullanıldığını anlatsın :) sırt ve beli rahat ettirir Dio, emzirirken sırtımıza mı koycaz göğüs altına mı ?? Başka biyere mi :)
Karnının üstüne,göğüs altına koyup bebeği de üzerinde emziriyosun canım...

Kızlar midem yaniyor kizkardesim geldi bu gece bende kalicak bebeğiyle, daha 50 günlük bir minnos var evimde şuan.

Allahim haberleri izliyorum nasil bir ulkede yasiyoruz. Adam ekmek yerken icinden jilet cikiyo farketmeden yutuyo adam kalp damari kesilmis
hemsirenin sezeryaninda gazli bez unutmuslar kadinin karninda
Oyy sorma yaa benim de içim kararıyor haberleri izledikçe. Dün müydü önceki gün mü haberlerde yine hastanede karışan bebek haberi vardı. Verdikleri bebeğin beyninde gelişim geriliği de varmış, kadın 1 hafta ağlaya ağlaya emzirmiş bebeği kendi bebeği sanıp
Allah'ım sen koru yarabbim yavrularımızı. Ben çok korkuom böyle karışma durumu olur die. O yüzden doğumda eşim de yanımda olsun istiyorum. Hiç gözünü ayırmasın

Icimi kararttin yaw

Kızlaar Allah rızası için biri bana şunun nasıl kullanıldığını anlatsın :) sırt ve beli rahat ettirir Dio, emzirirken sırtımıza mı koycaz göğüs altına mı ?? Başka biyere mi :)
İşte böyle yanlamadına koyarsan hem beline destek olur hem ğöğüs altına.

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
Benim kocada geldi, yemeğini yedi ve gitti. Cok samimi kankisi gellmiste Samsun'dan. Izin verdim bende napiim...

Totosunu yemek geldi icimden
Bir tatliki maşallah evim mis gibi kokuyor geldiginden beri,bebek kokuyor odam.minnos mavi gözlü beyaz tenli bi melek.Rabbim nasil bi mucizedir ya sabırsızlanıyorum gördükçe, oğlumu kucagima almak için.
(Oğlum sabırsızlanıyorum dediysemde sen acele etme gününü tamamla öyle gel,zaten acelecisin annem yat,dinlen,buyu oyle gel)

teyzem bosver sen anneni yaww bir ole der bir bole der tika sen kulaklarii zamanin geldigi zaman gel emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…