2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bizim babamızda iş dolayısıyla yanımızda değil 2 hafta da bir geliyor annemler de kalıyorum ama evime alışınca zor oluyor...bide bu dönemde gerçekten çok ihtiyacımız oluyor çok duygusalız çok kırılganlaşıyoruz fakat onlar da mecbur gidiyor ben çalışmıyorum Butun yük babamızda Allah kuvvet versin

En son geldigimizde debizede gittik bi arkadasin tavsiyesiyle oradi da cok iyiydi biraz daha havalar isiinca kesin geliriz yolda bi de seyirtepe yakariz gorusuruz insallah.
Siz focayi benden Iyi biliyormussunuz maşallah :) seyirtepe de süperdir. Inşallah canım. Haber et mutlaka.

Amin canım benim.

amin canımmm

Tosuncuk büyüyor annesi..
Uzme canını her şey hal olur Allahimin izniyle
Insaallah cnm bnm... mübarek dualarinda banada yer ver

He valla demi masaallah muz yariyor topacik olcekler dogduklarinda....
Kiz daha iyi ya mincik mincik sıkıştırcaz oyysss
Aynen zaten erken sezeryan olucagi icin iyi olcak insaallah onde olmasi...
Cenabi Hakkin her işinde bir hikmet var elhamdulillah

Hepimizde ayrı bi risk ayrı bir korku Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah canım. İnşallah hayırlısıyla sende bizde atlaticaz bu gunleri...
Evt cnm ... herkes ayri bi gebelik sinavi veriyor...
ALLAH anneligi bosuna kutsal kilmamis... ne zahmetlerle dunyaya geliyor insanoglu...
Atlatcaz insaallah cnm
Bunu yazdim bir kenara teşekkür ederim. Dedigiim gibi guzel olmadi kuru oldu tavukcuklar. Neyse artik. Acemi ev hanimi oldugum cok mu belli ki.
Bitanem haslasaydin tavugu onceden hem suyuna corba bide pilav ohhh sifa olurdu size...
Haslanmis hem cabuk piser firinda hemde daha yumusak olur...
Gec kalirda buzluktan cikarorsan sicak suda bekletme sakin... lezzeti bozulur rengi degisir...
Varsa mikrodalgada cevir bikac dk...
Olmadi bol tuzlu normal suda beklet hemez cozuluyor et tavuk vs...
Mesela kuru yada nohut yapcan aksamdan suya koymadiysan sicak suda bi saat bekletirsen geceden koymusun gibi kabarir

Canim bozma moralini her seyin hayin hayirlisi.ege mutlaka 3kisi istiyor kan icin simdiden hazirlikli olun canim.
Ege degilde Atatürk Eğitim Araştırma da takipteyim... bakalim bunlar ne diyecek... dogum tarihi verdikleronde tembihlerler herhalde...

Kızlar saatte 200 km giden araba gibisiniz hızınıza yetişilmiyo :))

ElaBilge16 hic demem cnm ne fena kiz diye al bendede ayni ornek
sagolsun bnmde gorumcem gik demeden bakti bana rahatsizligimda
yrn gondercem gt sen toruna bak,senin ailen orda dicem
ya bizde böyle mi olucaz kii..ben bugün ablamın bi lafına agladım saatlerce..bi ikimiz varız burda ailemiz istanbulda destek olalım diyorum ama olmuyo..o ebe hemşire bazı seyleri sorunca sanki dalga geciyo gibi konuşuyo agrım sızım olunca ben abartıyomuşum gibi davranıyo..netten falan okuyup ögrendiğim bişeyi paylaşınca iki okumaya ögrendim sanıyosunuz diyo..herhalde meslek hastalığı kardeş bile olsa hasta kısmını küçümsemek lazım diyorum bişey sormim yardım istemim o zamanda triplere giriyo tabii bana danışma zaten diye oooooooy oy yedi bitirdi bu hayat beni daha 28 imdeeşimin ailesindende hayır yok..hasta hasta yatıya gelen görümceye hizmet ediyorum gercekten ıssız adada yaşayasım var

Siz focayi benden Iyi biliyormussunuz maşallah :) seyirtepe de süperdir. Inşallah canım. Haber et mutlaka.
Ataturkte kan sorun olmaz cnim kizilay oralara gonderiyor.

sinirsinirlenme cnm sikintidan boylesin ama gecer ins... gelininzin ailesi de orda deg8lmi merak ettim
yok cnm degil onlar senede 1 gelirler
bu arada babam gelin hepsi toplandi geldi simdi bize.annem bnm agladigimi fln söylemiş ben ii hissedim die gelmisler

ya bizde böyle mi olucaz kii..ben bugün ablamın bi lafına agladım saatlerce..bi ikimiz varız burda ailemiz istanbulda destek olalım diyorum ama olmuyo..o ebe hemşire bazı seyleri sorunca sanki dalga geciyo gibi konuşuyo agrım sızım olunca ben abartıyomuşum gibi davranıyo..netten falan okuyup ögrendiğim bişeyi paylaşınca iki okumaya ögrendim sanıyosunuz diyo..herhalde meslek hastalığı kardeş bile olsa hasta kısmını küçümsemek lazım diyorum bişey sormim yardım istemim o zamanda triplere giriyo tabii bana danışma zaten diye oooooooy oy yedi bitirdi bu hayat beni daha 28 imdeeşimin ailesindende hayır yok..hasta hasta yatıya gelen görümceye hizmet ediyorum gercekten ıssız adada yaşayasım var[/QUOTE]
Al benide yanina doguma kadar:)

Telden girince alıntıları karstrdm sanrm kızlar:/
bnm stresimi duyan babam 3 saatlik yoldan cikmis gelmis bizim gelinle minnos yrgenimide getrms ilac gibi geldi bana ilk yarim saat:)
masallah cocukta bi enerji erkenden odamiza kacyik biz esimle uykumuz var diye:) biz aliskin diiliz hic kalabaliga.ins.bizim cocuk hergun saat 9da uyur diyor esim:)he he dedim bnde
Dunden cok uykusuzm ins.bu gece ii uyurum.hepinize ii geceler

Kizlar benim esim de nezle olmus uyudu kaldi orda sikildim ya,ben de uyuyayim bari ayy uyumakta neymis saat 3 e kadar yatakta doneyim diyecektim neyse 1 saat daha bekleyeyim belki uyku geldi

ınsallah canım bu da gecer dıyorum,hep bastan olumsuzluklar cok yıprandım artıkbugun e bebek magazaya gırdım bı seyler alamadım bıle gozlerım doldu gerı cıktım.Bı kac kısı o kadar olumsuz konustu kı tırstım resmen facede ssvd uye oldum olmaz olaydım valla ne felaket arasan orda

Bi dooggursam bende bakcam
bence doğurmadan bak cnm, hem uygularsın sağlıklı beslenmiş olursun.. :)

sorma bizim icin konusmak yorum yapmak elestirmek ve karsit gorus sunmak siradanlasti. Ama hepimiz sorunla ugrasmaktan manyaklasyik. Kavga ceset vs hic etkilemez beni, ama oturur 15 saniyelik reklama aglayabilirim. Ustelik gebelik oncesi boyleydi.[/QUOTE]
ayyy 3 gün kendime gelemem kavga edeni görsem, ceset görsem.. allah seni ne diyim :)

Yalnızlığa çok aliskinim 6 ay esimden ayrı başka ilde tek kaldim.yeni geldim daha evime ama burda tek kalmak daha bi sinir bozuyor:/
aynen..ben de eşim burda diyeee kalktım şehir değiştirip geldim, yine yalnızım..beyfendi bugün akşam gelecekti, sabaha kaldı ( tam ihtiyacımız olduğu dönemde yalnız kalmak, hiç çekilmiyor gerçekten..haftada 2-3 ağlama nöbetleri oluyor telefonda (

başlamadıysanız ben geleyim :) facete daha zevkli oluyor yalnız..eskiden ne oynardım beeeee :)

Canım focadayim ben.sen nerdesin? Asıl ben mutlaka beklerim hatta haftasonu eşini de al gel. Balıklar süper burda
bir ara biz gelicez canımcım gezmeye...inş haberleşebiliriz..

Kızlar doğumda bu pijamayı giycem. Hep kırmızıya özenmiştim, tacım da kırmızı kurdelalı Nası sizce pembe yada beyaz mı olsaydı ki
3 kuruş fazla olsun, kırmızı olsun..her daim kırmızıcılardanım ben..çok yakışmış cnm..güle güle kullan...

Biliyorum canim biz esumle surekli geliyoruz oraya celep var balik restaurant orasi mekanimiz.hatta esim kizilay kan merkeznde dr oraya sık sık askeriyeye geliyorlar kan bagisi icin.belki esinle bile karsilasmislardir.biz bornovafayiz izmirde.
hamdes ben de bornovadayım cnm..sen ne taraftasın...bir kahve içelim birlikte bebişleri tanıştıralım :)))

Kizlar benim esim de nezle olmus uyudu kaldi orda sikildim ya,ben de uyuyayim bari ayy uyumakta neymis saat 3 e kadar yatakta doneyim diyecektim neyse 1 saat daha bekleyeyim belki uyku geldi
cnm yatar pozisyonda biraz kitap oku, hemen uykusu geliyor insanın..

Kızlar doğumda bu pijamayı giycem. Hep kırmızıya özenmiştim, tacım da kırmızı kurdelalı Nası sizce pembe yada beyaz mı olsaydı ki
Çok cici..en mutlu günlerinde giy inş.
Bende eve gelenlerin yanina şık birşey almak istiyorum. Ama hastanede uzun kol gecelik alicam.doğum hanede usurmusum:)

ınsallah canım ben ılk aylardan o kadar olumsuzluklar yasadım kı gucum bıtıyor sankı ,artık bı olumsuzluk tasımayacak duruma geldım.Ama toparlanmam gerek bılıyorum tekrar buna da hayırlısı demem gerek ,Allah buyuk bız ne kadar planlar kursakta sonucta kader.İsyan yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…