2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Şimdilik herşey normal görünüyor dedi bende normal doğum istiyorum herhangi bir aksilik çıkmazsa normal düşünelim dedi Son haftada bile acil sezeryana alınabiliyormuş doğım tarihimide 20 haziran dedi ilk defa bu hafta konuştu doğumla ilgili

Sizin kocalar yine gelip gidiyor.keyfi gidiyor.bizimki is yüzünden tamda ihtiyacımız olduğu zamanlar yanımızda olmuyor:-(
Cmtsi pazar bile...gecen cmtsi ben bile korktum halinden,o kadar canım sıkıldı okadr daraldim anlatamam.annecimle ayni yerde olsak bidunya kapim olur ya cagirrim birilerini ya giderim yanina.demekki dedim kocamdan başkası yokmus oda olmayınca yalnizmisim:-( hala gelmedi.gezmeye gitmeyi gectim.yeniev aldık tasinamadik isten güçten.daha mayısta yogunlasacakmis iyice isleri.tam son zamanlarımz.offf...gel de darlanma...

Kızlar doğumda bu pijamayı giycem. Hep kırmızıya özenmiştim, tacım da kırmızı kurdelalı Nası sizce pembe yada beyaz mı olsaydı ki

Bence de gayet hoş olmuş.şahsen kırmızı sevmememe rağmen cokhos geldi gözüme.Allah hayirlarla giymeyi nasip etsin.nereden aldın modeli de guzel

Canım focadayim ben.sen nerdesimekanimiz.ha mutlaka beklerim hatta haftasonu eşini de al gel. Balıklar süper burda
Biliyorum canim biz esumle surekli geliyoruz oraya celep var balik restaurant orasi mekanimiz.hatta esim kizilay kan merkeznde dr oraya sık sık askeriyeye geliyorlar kan bagisi icin.belki esinle bile karsilasmislardir.biz bornovafayiz izmirde.

Benim esim kamera isinde calisiyor sabah 6 da gidiyor aksam 8 de geliyor normalde cuma gunleride 8 de isten cikiyor ek ise gidiyor ozel sofor olarak calisiyor sabaha kadar gelmiyor sabah 6da geliyor alel acele kahvaltj ediyor yarim saat uyuyor snra kalkiyor gene gidiyor takiiiii pazartesiye kadar pazartesi sabahi arabayi birakiyor sonra tekrar kendi isine gidiyor evde surekli yalnizim bi sen degilsin canim tek degilsin merak etmee

canım seni çok iyi anliyorum.ben de şu zamana kadar tek başıma kaldım. haftasonları geliyordu eşim bazen de iki haftada bir.dayanamadim olmadı kırk takla atıp rapor alıp eşimin yanına geldim.bu da bizim sinavimiz sanırım. Ama bu günler de geçecek insallah

Bizimde öyle hele geçen hafta.sabah 5 e doğru geliyordu 2 saat uyyor yine gidiyor yine gecenin korlerne kadar... :-( baba olmadan hasta etcekler adamları Allah korusun

Biliyorum canim biz esumle surekli geliyoruz oraya celep var balik restaurant orasi mekanimiz.hatta esim kizilay kan merkeznde dr oraya sık sık askeriyeye geliyorlar kan bagisi icin.belki esinle bile karsilasmislardir.biz bornovafayiz izmirde.
Aynen celep ve deniz ikisi de güzeldir :) aa evet belki de karşılaşmislardir.Bornova da uzak sayılmaz canım. Ee zaten geldiğiniz yermis görüşürüz ins:)

Aynen celep ve deniz ikisi de güzeldir :) aa evet belki de karşılaşmislardir.Bornova da uzak sayılmaz canım. Ee zaten geldiğiniz yermis görüşürüz ins:)
En son geldigimizde debizede gittik bi arkadasin tavsiyesiyle oradi da cok iyiydi biraz daha havalar isiinca kesin geliriz yolda bi de seyirtepe yakariz gorusuruz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…