- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.961
Yalnızlık kaderimizaynen..ben de eşim burda diyeee kalktım şehir değiştirip geldim, yine yalnızım..beyfendi bugün akşam gelecekti, sabaha kaldı( tam ihtiyacımız olduğu dönemde yalnız kalmak, hiç çekilmiyor gerçekten..haftada 2-3 ağlama nöbetleri oluyor telefonda (
bir ara biz gelicez canımcım gezmeye...inş haberleşebiliriz..
sen ıyısın masallah 17 gune cagırmıs.Benım eskı doktora 17 gunde bı gıtsem doverdı benı vallaSabah kizimi göreceğim cok özledim minik kelebegimi17 gun oldu gerçi
hmmm tv? masal kanalı varmış bulursan aç..Denedim onu da canim yok gelmiyo
Cok guzel ay duygulandim benallahım yaaaa nasıl güzel bir süreç bu..şükürler olsun rabbim sana..şükürler olsun bize bu sevinci yaşattın..hayırla sağlıkla sevgiyle bebeklerimizle bizi buluştur..hem böyle muhteşem bir duyguyu bize tattırıp, üstüne her anı için sevap veren rabbime şükürler olsun..elhamdülillah..çok duygulandım çok...KIZLAR MUTLAKA OKUMALISINIZ..
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
BendeeCok guzel ay duygulandim ben
Canim sizin kanallari netten izliyorum ben denerim onu dahmmm tv? masal kanalı varmış bulursan aç..
ben eşim geldiğinde hergün masal okutuyorum ona bebeğe hazırlık olsun diye, yarısına gelmeden uyuyakalıyorum..bir de güzel okuyor kendince eklemeler yapıp günümüze uyarlaya uyarlaya..gülme krizine giriyorum bazen :))
canım benimkide öyle.. Günde bikaç kere pıt pıt okadar, arkadaşlarda uslu olcak die teselli veriyolar sevindirdik oluyorum :))
ayyy 3 gün kendime gelemem kavga edeni görsem, ceset görsem.. allah seni ne diyim :)benccanim musaurmadan bak cnm, hem uygularsın sağlıklı beslenmiş olursun.. :)
sorma bizim icin konusmak yorum yapmak elestirmek ve karsit gorus sunmak siradanlasti. Ama hepimiz sorunla ugrasmaktan manyaklasyik. Kavga ceset vs hic etkilemez beni, ama oturur 15 saniyelik reklama aglayabilirim. Ustelik gebelik oncesi boyleydi.
Kizilayvkan merkezinin oralardayim canim goruselim canim[/QUOTE]ayyy 3 gün kendime gelemem kavga edeni görsem, ceset görsem.. allah seni ne diyim :)
aynen..ben de eşim burda diyeee kalktım şehir değiştirip geldim, yine yalnızım..beyfendi bugün akşam gelecekti, sabaha kaldı( tam ihtiyacımız olduğu dönemde yalnız kalmak, hiç çekilmiyor gerçekten..haftada 2-3 ağlama nöbetleri oluyor telefonda (
başlamadıysanız ben geleyim :) facete daha zevkli oluyor yalnız..eskiden ne oynardım beeeee :)
bir ara biz gelicez canımcım gezmeye...inş haberleşebiliriz..
3 kuruş fazla olsun, kırmızı olsun..her daim kırmızıcılardanım ben..çok yakışmış cnm..güle güle kullan...
hamdes ben de bornovadayım cnm..sen ne taraftasın...bir kahve içelim birlikte bebişleri tanıştıralım :)))
aaaa yakınız...ben de kırçiçeği- bolu mangalın ordayım :))[/QUOTE]Kizilayvkan merkezinin oralaanlamistim.4hafta goruselim canim
Beninki de mısıl mısıl uyuyor ben uyaninca oda uyaniyorBanada oyle diyorlarda iste bos awuntumu acaba diyorum. Hani kizlar yaziyor burda gece uyutmuyor diye , ben uyuyamasam bile beyfendide tik yok sabaha kadar . Bazen sabahlari hamile oldumu unutuyorum agrilar olmasa bide..
Evet yakiniz canim zaten seninle yakin oldugumuzu eczaneyi tarif ettiginde anlamistim.4 hafta sonra izne ayrilcam ozaman rahat rahat gorusebiliriz[/QUOTE]aaaa yakınız...ben de kırçiçeği- bolu mangalın ordayım :))
İyi geceler şekerimmYarının işlerini de öbür güne bırakırım nasılsa
Herkese iyi gecelerrrr
Eki Görüntüle 1454328
allahım yaaaa nasıl güzel bir süreç bu..şükürler olsun rabbim sana..şükürler olsun bize bu sevinci yaşattın..hayırla sağlıkla sevgiyle bebeklerimizle bizi buluştur..hem böyle muhteşem bir duyguyu bize tattırıp, üstüne her anı için sevap veren rabbime şükürler olsun..elhamdülillah..çok duygulandım çok...KIZLAR MUTLAKA OKUMALISINIZ..
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
Canım benim gecicek inşallah, kolay değil elbette,gücün azaldı öyle hissediyosun biliyorum,emin ol bende ayniyim başından beri,Rabbim bize o mutluluğu yasaticak inşallah bol dua ,bol moral gerek bize...üzme artik kendini...ınsallah canım ben ılk aylardan o kadar olumsuzluklar yasadım kı gucum bıtıyor sankı ,artık bı olumsuzluk tasımayacak duruma geldım.Ama toparlanmam gerek bılıyorum tekrar buna da hayırlısı demem gerek ,Allah buyuk bız ne kadar planlar kursakta sonucta kader.İsyan yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?