2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
siz de bnm gibi şaşkın mısınız? ne düşüneceğimi bilmiyorum çok yakın cevremle paylastım sadece. Rabb'im aratmadı cok şükür
hemde nasıl canım benimde yakın çevrem biliyor annemlere perşembe günü keseyi görünce söyledik ondan önce 1 hafta kimseye söylemedim. ilk bebeğimde istediğimiz zaman gelmişti bunda 5 ay bekledik ama çok normalmiş bugünlerimize şükürler olsun.

Gunaydin annisler :) musmutlu sabahlar herkese....
Ayy mide bulantisi olan arkadaşlar sanirim denizyildizi arkadasimda isyan etmiş artik daha öncede yazmistim elma kompostosu çok iyi geliyor elmayi dograyin içine 1-2 tane karanfil atin 1 tatil kaşigi seker ben tarcinda koyuyorum çubuk tarcin tabi kaynatin soğuk soguk için birde beyaz leblebi zencefilide koklayin bulanti geldikçe umarim ise yarar sizlerde ben çok faydasini gordum
Birde anakaradaki arkadaşlar hangi hastane- doktora gidiyorsunuz?

bnm ilk bebeğim. iki tane ardıardına test yaptım pozitif çıktı. düne kadar normal hayatıma devam ediyodum ama bugün halsizim ve midem bulanıyo psikolojik sanırım.

bnm ilk bebeğim. iki tane ardıardına test yaptım pozitif çıktı. düne kadar normal hayatıma devam ediyodum ama bugün halsizim ve midem bulanıyo psikolojik sanırım.
ilk günler öyle hissetmen normal canım hormonlardan da kaynaklanabilir benimde ilk hafta halsizlik ve yorgunluğum aşırıydı ve kokulara karşı hassastım ama şimdi vücut alıştı sanırım daha rahatım.

günaydın canım

zencefil çayı içiyorum biraz rahatlatıyor kök taze zencefili kaynatıyorum ama günde 2 fincanı geçmiyecek tamamen geçirmesede biraz rahatlatıyor ilaç yazdıran arkadaşlarda varmış
Aktarci esime zencefil vermemis dusuge sebep oluyor die bende kararsiz kaldim bu konuda. Doktorum ilac verdi onunda pek bi faydasi yok suanda yine kusuyorum

herzaman okadar cok istemişimdir ki ikizlerim olsun diye ama aile gecmişimizde ikitarafta da öyle bi örnek yok:)
teker teker büyütmeyi nasip eder inşAllah Rabb'im bize:)
hormonlarım dengesiz ve kendimi çok dinliyorum sanırım. çalışıyo musun hem iş hem hamilelik nasıl olucak bilmiyorum

Günaydın kızlar bugün size Bebeğinizin kalp atışlarını duyabileceğiniz bi alet tavsiye etmek istiyorum AngelSounds marka Doppler. Her sabah bebişimin sesini duyarak güne başlıyorum

Günaydın kızlar bugün size Bebeğinizin kalp atışlarını duyabileceğiniz bi alet tavsiye etmek istiyorum AngelSounds marka Doppler. Her sabah bebişimin sesini duyarak güne başlıyorum
canim cok dusundum bende alsam mi diye ama zarari vardir diye vazgeçtim. Sen arastirdinmi zararsiz mi?

Tebrik ederimm annecikk :) Bebişleriniz hayırlı olsun. Aklına kötü birşey getirme, sağlıklı sıhhatli şekile kucağına alacagına eminim kuzucuklarını

Evet canım çalışıyorum ve inanılmaz zor oluyor resmi kurumdayım ve yazdığım yazıları defalarca kontrol ediyorum hata yaptım mı diye

Evet canım çalışıyorum ve inanılmaz zor oluyor resmi kurumdayım ve yazdığım yazıları defalarca kontrol ediyorum hata yaptım mı diye
bnde hata kabul etmeyecek bi işte calışıyorum bizim bi hatamız müşterilerimizi binlerce lira ceza kesilmesine neden olabilir. serbest bi iş olduğu için izin kullanamam

bnde hata kabul etmeyecek bi işte calışıyorum bizim bi hatamız müşterilerimizi binlerce lira ceza kesilmesine neden olabilir. serbest bi iş olduğu için izin kullanamam
senin işin daha zormuş canımya en azından ben yıllık izinden kullanıyorum onun dışındada raporda alabiliyorum Allah kolaylık versin.

senin işin daha zormuş canımya en azından ben yıllık izinden kullanıyorum onun dışındada raporda alabiliyorum Allah kolaylık versin.
sağol canım biz babamla calışıoruz babamda rahatsız bn çalışmalıyım yani.Rabb'im bi kolaylık verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…