- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.701
hemde nasıl canım benimde yakın çevrem biliyor annemlere perşembe günü keseyi görünce söyledik ondan önce 1 hafta kimseye söylemedim. ilk bebeğimde istediğimiz zaman gelmişti bunda 5 ay bekledik ama çok normalmiş bugünlerimize şükürler olsun.siz de bnm gibi şaşkın mısınız? ne düşüneceğimi bilmiyorum çok yakın cevremle paylastım sadece. Rabb'im aratmadı cok şükür
günaydınnn inşallahh hep birliktegünaydın anneler mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle :))
bnm ilk bebeğim. iki tane ardıardına test yaptım pozitif çıktı. düne kadar normal hayatıma devam ediyodum ama bugün halsizim ve midem bulanıyo psikolojik sanırım.hemde nasıl canım benimde yakın çevrem biliyor annemlere perşembe günü keseyi görünce söyledik ondan önce 1 hafta kimseye söylemedim. ilk bebeğimde istediğimiz zaman gelmişti bunda 5 ay bekledik ama çok normalmiş bugünlerimize şükürler olsun.
ilk günler öyle hissetmen normal canım hormonlardan da kaynaklanabilir benimde ilk hafta halsizlik ve yorgunluğum aşırıydı ve kokulara karşı hassastım ama şimdi vücut alıştı sanırım daha rahatım.bnm ilk bebeğim. iki tane ardıardına test yaptım pozitif çıktı. düne kadar normal hayatıma devam ediyodum ama bugün halsizim ve midem bulanıyo psikolojik sanırım.
günaydın canımGunaydin annisler :) musmutlu sabahlar herkese....
Ayy mide bulantisi olan arkadaşlar sanirim denizyildizi arkadasimda isyan etmiş artik daha öncede yazmistim elma kompostosu çok iyi geliyor elmayi dograyin içine 1-2 tane karanfil atin 1 tatil kaşigi seker ben tarcinda koyuyorum çubuk tarcin tabi kaynatin soğuk soguk için birde beyaz leblebi zencefilide koklayin bulanti geldikçe umarim ise yarar sizlerde ben çok faydasini gordum
Birde anakaradaki arkadaşlar hangi hastane- doktora gidiyorsunuz?
günaydın canımm maşallah size. ben vardı diye hatırlıyorumKızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn kesemizi gördükkkAma doktor bana düşük önleyici protesgan verdi fitil şeklindeymiş fitil olarak kullanan var mıı
Aktarci esime zencefil vermemis dusuge sebep oluyor die bende kararsiz kaldim bu konuda. Doktorum ilac verdi onunda pek bi faydasi yok suanda yine kusuyorumzencefil çayı içiyorum biraz rahatlatıyor kök taze zencefili kaynatıyorum ama günde 2 fincanı geçmiyecek tamamen geçirmesede biraz rahatlatıyor ilaç yazdıran arkadaşlarda varmış
herzaman okadar cok istemişimdir ki ikizlerim olsun diye ama aile gecmişimizde ikitarafta da öyle bi örnek yok:)Herkese kocaman günaydın,
benide aranıza alırmısınız haziran annesi olacağım kısmetse biraz hikayemi sizlerlede paylaşayım
4 yıllık evliyiz iki yıldır çocuk istiyorduk hiç bis sorun olmamasına rağmen olmadı bir aşılama denedik tutmuştu geçen yıl fakat kese görünemeden düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti sanırım 7-8 ay ara verdik eylül de ikinci aşılamam oldu hiç umutlu değildim eşimin değerleri düşük çıktı rabbime binlerce kez şükür bayramdan bir gün önce pozitif sonucu almıştık fakat kontrollu gebelik olduğu için aşamalar ve takipler çok önemliydi hemen sevinemiyorduk bayramdan sonra tahlil tekrarlandı sonuç yükselmişti 4. haftada kontrole gittik ama kese görülmemişti yine moralimiz bozuktu özelllikle ben hep negatif düşünüyordum kanamalarımda vardı çünkü ilaç kullanmaya başladım biraz kesilsede dvm etti neysekş 5. hafta kese görmeye gitiik ki ne görelim keseciklerrrr:) evet ikiz gebelik doktorumda şaşırdı bizde ama bu seferde kalp atışı duyamadık o tedirgin etti falan derken 6. hafta çok şükür pıt pıt pıt benimkiyle beraber 3 kalp atışı bir mucize resmen ama bir o kadarda tuhaf birşey kendimi hala hamile gibi de hissedemiyorum ama çok ta heyecanlıyım kimseyle paylaşamamakta çok üzücü ama sabredicez inşallah herşey yolunda gidecek ve burdayız diyecez :)
şuan aksi bir durum da var kocaman bir kistim var keseler sol tarafta kist de sağ tarafta ve büyük dikkatli olmamı kalabalığa girmememi ve darbe alamamamı söyledi korkuyorum açıkçası küçülür diye bekliyoruz ama operasyon gerekebilir falanda dedi umarım oda kendiliğinden gider..
hormonlarım dengesiz ve kendimi çok dinliyorum sanırım. çalışıyo musun hem iş hem hamilelik nasıl olucak bilmiyorumilk günler öyle hissetmen normal canım hormonlardan da kaynaklanabilir benimde ilk hafta halsizlik ve yorgunluğum aşırıydı ve kokulara karşı hassastım ama şimdi vücut alıştı sanırım daha rahatım.
canim cok dusundum bende alsam mi diye ama zarari vardir diye vazgeçtim. Sen arastirdinmi zararsiz mi?Günaydın kızlarbugün size Bebeğinizin kalp atışlarını duyabileceğiniz bi alet tavsiye etmek istiyorum AngelSounds marka Doppler. Her sabah bebişimin sesini duyarak güne başlıyorum
Tebrik ederimm annecikk :) Bebişleriniz hayırlı olsun. Aklına kötü birşey getirme, sağlıklı sıhhatli şekile kucağına alacagına eminim kuzucuklarınıHerkese kocaman günaydın,
benide aranıza alırmısınız haziran annesi olacağım kısmetse biraz hikayemi sizlerlede paylaşayım
4 yıllık evliyiz iki yıldır çocuk istiyorduk hiç bis sorun olmamasına rağmen olmadı bir aşılama denedik tutmuştu geçen yıl fakat kese görünemeden düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti sanırım 7-8 ay ara verdik eylül de ikinci aşılamam oldu hiç umutlu değildim eşimin değerleri düşük çıktı rabbime binlerce kez şükür bayramdan bir gün önce pozitif sonucu almıştık fakat kontrollu gebelik olduğu için aşamalar ve takipler çok önemliydi hemen sevinemiyorduk bayramdan sonra tahlil tekrarlandı sonuç yükselmişti 4. haftada kontrole gittik ama kese görülmemişti yine moralimiz bozuktu özelllikle ben hep negatif düşünüyordum kanamalarımda vardı çünkü ilaç kullanmaya başladım biraz kesilsede dvm etti neysekş 5. hafta kese görmeye gitiik ki ne görelim keseciklerrrr:) evet ikiz gebelik doktorumda şaşırdı bizde ama bu seferde kalp atışı duyamadık o tedirgin etti falan derken 6. hafta çok şükür pıt pıt pıt benimkiyle beraber 3 kalp atışı bir mucize resmen ama bir o kadarda tuhaf birşey kendimi hala hamile gibi de hissedemiyorum ama çok ta heyecanlıyım kimseyle paylaşamamakta çok üzücü ama sabredicez inşallah herşey yolunda gidecek ve burdayız diyecez :)
şuan aksi bir durum da var kocaman bir kistim var keseler sol tarafta kist de sağ tarafta ve büyük dikkatli olmamı kalabalığa girmememi ve darbe alamamamı söyledi korkuyorum açıkçası küçülür diye bekliyoruz ama operasyon gerekebilir falanda dedi umarım oda kendiliğinden gider..
Evet canım çalışıyorum ve inanılmaz zor oluyor resmi kurumdayım ve yazdığım yazıları defalarca kontrol ediyorum hata yaptım mı diyeherzaman okadar cok istemişimdir ki ikizlerim olsun diye ama aile gecmişimizde ikitarafta da öyle bi örnek yok:)
teker teker büyütmeyi nasip eder inşAllah Rabb'im bize:)
hormonlarım dengesiz ve kendimi çok dinliyorum sanırım. çalışıyo musun hem iş hem hamilelik nasıl olucak bilmiyorum
nasıl bişey ki oGünaydın kızlarbugün size Bebeğinizin kalp atışlarını duyabileceğiniz bi alet tavsiye etmek istiyorum AngelSounds marka Doppler. Her sabah bebişimin sesini duyarak güne başlıyorum
tünaydınn:)Herkese tünaydın:)
Günaydın kızlarbugün size Bebeğinizin kalp atışlarını duyabileceğiniz bi alet tavsiye etmek istiyorum AngelSounds marka Doppler. Her sabah bebişimin sesini duyarak güne başlıyorum
bnde hata kabul etmeyecek bi işte calışıyorum bizim bi hatamız müşterilerimizi binlerce lira ceza kesilmesine neden olabilir. serbest bi iş olduğu için izin kullanamamEvet canım çalışıyorum ve inanılmaz zor oluyor resmi kurumdayım ve yazdığım yazıları defalarca kontrol ediyorum hata yaptım mı diye
senin işin daha zormuş canımya en azından ben yıllık izinden kullanıyorum onun dışındada raporda alabiliyorum Allah kolaylık versin.bnde hata kabul etmeyecek bi işte calışıyorum bizim bi hatamız müşterilerimizi binlerce lira ceza kesilmesine neden olabilir. serbest bi iş olduğu için izin kullanamam
sağol canım biz babamla calışıoruz babamda rahatsız bn çalışmalıyım yani.Rabb'im bi kolaylık verir diye düşünüyorumsenin işin daha zormuş canımya en azından ben yıllık izinden kullanıyorum onun dışındada raporda alabiliyorum Allah kolaylık versin.
anladım canım çok geçmiş olsun babanada. inşallah öyle olacaktır Rabbim büyük.sağol canım biz babamla calışıoruz babamda rahatsız bn çalışmalıyım yani.Rabb'im bi kolaylık verir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?