2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim sızlama önceleri vardı simdi bisi yok . Yaa bende hic ellemem ellelemdm de az once kiyafetimde bir islaklkk hissettim bir baktim ki onjm komple islanmis yani duusn sudyen var bide sudyendn gecmis tsortume saskinlikla bakakalmdm ne oluyor diye

selam canlaar :) dün kontrolüm vardı bebekimiz geyet iyi cok şükür ben de hareketlerini az hissediyorum günde 5 -6 kez dr. uma sordum normal dedi o icerde hareket ediyor pozisyondan sen anlamıyosun dedi. dikişli kısmıma poposunu yaslamış dr bu bi şans dedi yani doğuma hazır bizimki iyiki dikiş atılmış... zibidik bi yüzünü göstermedi 1 ay dır... anca pipiyi popoyu bacağını gösteriyo

Maşallahhhh kuzunaaa naza cekiyo kendini demekkki annesiii totosunu yesin teyzesi onun

Merhabalar güzel anneler,kaç gündür fazla katılamadık size.Malum misafir vardı bizde.Dün yolladım kız kardeşimle,kuzenimi.Siz üşenmeden yazdıysanız o 80 küsur sayfayı,bende üşenmedim okudum ne haberr.Her şey yolunda gözüküyor sizde çok şükür,büyük bir sıkıntı yok anlaşılan.Ben çok fenayım kızlar ya,10 adım atıyorum belim,sırtım diye ağlıyorum neredeyse. Ki hareket etmeye,yürümeye,iş yapmaya hiç ara vermedim,nedir bu anlayamadım.Pazartesi doktora gideceğim,inşallah geçer yoksa bittim demektir

Masallah kuzuna canim bak dikis koruyor demek:)
Bende kontrolden geliyorum rahim agzi biraz daha kisa... bebis 24.haftada ve 700gr. Bana az geldi. Yuzunude rahim duvarine oyle bi dayamistiki onuda goremedik. Velhasil bu kontrolde hic de zevk almadim hicccccc hosuma gitmedi

İsmiyle büyüsün beğendiğim isim:)
babaları ikna etmek zor gerçekten
Bende çınar ismini çok begeniyorum. Ama yegenimin ismi oldugu icin koyamadim ben kkna etmek icin hic ugrasmadim eymen olacak dedim saolsun oda israr etmedi tamam dedi ama yaninada yusuf ismini koymak istiyor kendj ismide yusuf kararsiz kaldik bakalim ya EYMEN OLUCAK ya EYMEN YUSUF OLUCAK ama eymen her turlu olucak yanj o kesin

Bence iyi seçim diretende olmamış zaten:))
sağlıkla büyüsün inşallah.
Benim bir yandan abisi bir yandan babası işim çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…