2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğumhaneye alırlarken ordan önlük gibi bişey giydirmicekler mi acaba? Ben yine de yanıma uzun kollu gecelikte alıcam. Bunu doğumdan sonra hastanede ziyarete gelenlere giycem. Bide üstüme sabahlık alıcam.
Evet doğumdan sonra odada giyiyormuşsun.ama ben sezaryan olacağım kismetse.çok kanama olabiliyormuş.bi gecelik bi pjamasi kirlenmişti ablamin. Ben boyle güzel begendigimi evde giymeyi düşünüyorum.

Ama çok güzel rengi..kırmızı yı bende begenirim çok..ekru almayı düşünüyordum seninkide epey güzel durmuş maşallah

güle güle kullan canım neden okadar büyük aldın çok külo almamışsın ve bundan sonrada en fazla 63 64 le girersin doğuma ben de 59 kiloyum sanırım s yada m alıcam

Bekledgim kadar büyük olmadı şuan bile.3-5 kg daha alirsam ki daha bile fazla alırım bence oyuzden iyi geldi bedeni.beli de ayarlı.yumuşak penyeside

Günaydın kızlar..canım bu birissine den aldığın mi? Çok güzel durmuş. Bende alayim bitane bari..

Deneyimli anneler yardim edebilir mi.48 kg ile hamile kaldım.gecelik sabahlık S mi M mi almalıyım?

Günaydın kızlar..canım bu birissine den aldığın mi? Çok güzel durmuş. Bende alayim bitane bari..

Deneyimli anneler yardim edebilir mi.48 kg ile hamile kaldım.gecelik sabahlık S mi M mi almalıyım?
Cnm bnde sipariş verdim.normalde s giyerim m soledim.ptesiye gelir ins.yazarım buraya sanada fikir olur

Güle güle giy cnm.bnde 63 kilo olmusumdur heralde ama M sipariş verdim aynisindan ins.olur

Bende 53 le başladım ozaman giydigim m ler simdi dar oluyor.rahat olsun istedim.üstleri göbekten genislio zaten altı da bel ayarlı olunca büyük olsun küçük olmasın dedim klasik türk mantigi

Benden bahsediyorsun galiba siz de 6 iken saat bizde 7 canim o yuzden esimle kahvaltimizi beraber yapiyoruz

Benim yerimede yap o sekerlemeyi canım...
Yaptim canim hepinizin yerine sekerleme yaptim 3 saat uyumusum butun gece sadece 5 saat uyuyunca boyle oluyor sekerleme

Xl almakla dogru bi karar vermisim demekkii bende 71kg.yim simdi. Hayirli olsun cokcok yakismiss

Kizlar gögüsümden süt geliyo kiyafetim hep battı normalmi yawww
Gogsumu hic kurcalamadim...iki buçuk aydir kuruyup kalıyor ucunda sarı sarı ...bazen sıvı geliyor şeffaf beyaz,sari gibi, sütyenimi islatiyor..bazilarinin erken gelirmis dert etme ama oynama gogsunle canim :)
Ucu hep cikikti benim şimdi daha da çıktı gören emziriyorum der acaba ondan mi geldi ki hemen diyorum...aman maaşAllah :)
Sizlama var mi sende de göğüs ucunda ve göğüs üçünün isisinin daha sıcak olması ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…