2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Haa kizlar sizinde denemenizi istedigim bisey var. Benim kizda denedimdeee. Telefondan sezen aksu acmistim karnima dayadim benimki deli gibi tekme atiyorrrr. MuZigu kesince durdu tekrar yaklastiriyorum yine telefon olan yere vuruyorr cok komikti:)) yani kazagimin altindan gözüküyor okadar yani:)))

2 Martta kontrolümüz vardı 590 gr dı. Doktor iyi dedi ama bilmiyorum
Bu haftalarda okadr dert etmemek lazim. Zaten tam anlamiyla dogru cikmiyor % 10 yanilma payi var benimde en son 23 hafyalikken 700 gr di ama ne kadar dogru bilemedim onjn icin takmiyorjm kafaya sende takma bosver

Kizlar nasilsiniz??
Neler yapiyodunuz bakalim??
Dunden beri pek ugrayamadim:))
Kocam evde olunca boyle oldu ne cok konusmussunuz boyle:))
Bende pijama ve gecelik aldim ama hamilelik onceki bedenime gore aldim burda oyle denmisti sanki bol oluyo diye insallah olur ustumu onceden s giyiyodum m aldim yinede neyse olmasa yegenimde hamile ona veririm artik:))

bende biyerden duynustjm denedim ama benim oglan muzige teepki vermiyor. Kurana tepki veriyor daha çok anlamadjm gitti

Bu haftalarda okadr dert etmemek lazim. Zaten tam anlamiyla dogru cikmiyor % 10 yanilma payi var benimde en son 23 hafyalikken 700 gr di ama ne kadar dogru bilemedim onjn icin takmiyorjm kafaya sende takma bosver

Sağlık ocağındaki hemşire 28. haftada 1 kg geçmesi lazım dedi ondan kafayı taktım galiba.sağlıklı olsunlarda önemli olan o haklısın

Iyiyiz cok sukur sizde iyisinirdir ins ya benim anlamadigim bir olay var 62 ile hamile kaldim M beden giyiyordmm 71 im ama hala M giyiyorum nasil oluyor acaba

Iyiyiz cok sukur sizde iyisinirdir ins ya benim anlamadigim bir olay var 62 ile hamile kaldim M beden giyiyordmm 71 im ama hala M giyiyorum nasil oluyor acaba
Bizde iyiyiz canimm.
Ne guzel iste hala m beden giyiyosun
Bende baya kilo aldim ama pantalonda 38 giyiyorum bol kesim heralde ondandir

ayrica hamilelikten onceki bedene gore aliniyor zaten sen dogru olani yapmissin ama bazilari cok bol almis.

Cnm senin bebis bi ara tombik olmustu neler yedigini yaz hele:) sisko olmayayim diye coknyemesim acikcasi ama bu ay deli gibi yiyecegim:) tombik bi kizim olsun popisini isirmak istiyorum yaaa tabiki kilo sagligi gostermez ama sen de hele bana
Bnimde kilosu azdi kafaya takmistim sonra cok tontis yaptjm evet peynir ozellikle kasar peynir bol bol yogurt her sabah 1 tane haslanmis yumurta tahin pekmez balli sut . Ispanak ve mercimek yemegi ozellikle cok tukettiklerim bunlar

rahim agzi uzunlugun kac cikti cnm senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…