2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydııın haziran anneleri ve minikleer nasılsınız biz bugün baya erkenciyiz satt 5 te uyandık uykumuz kaçtı 6 da babamızı yolladık işe bende rutin ev işlerini yaptım yarın kız kardeşim üni. sınavına girecek kafa dağıtacaz gezecez ben oğluşum ve teyzesi bugün alemlere akacazya dünden beri canım sıkkın oğlum hiç hareket etmedi bugün de aynı bi iki kere başka da yok konuşuyorum oğlum neyin var anneye mi küstün sen niye hiç hareket etmiyosun bak ennen üzülüyo diyorum ama beni umursamıyo off heran aklım onda hayırlısıyla doğursaydım

Günaydın canım, benimde gece belim tutuldu onun ağrısıyla uyandım uykuya geçmek sonrasında işkence gibi geliyor insana...Öyle havalarda benimde tek duam disaridakiler oluyor, Allah yardımcıları olsun gerçekten...

Gunaydin canım gez kendini yormadan tadını çıkar günlerinin. Ne güzel...Bebegin oynuyodur ama sen hissetmiyosundur, şekilden sekile, pozisyondan pozisyona giriyorlar, durdukları pozisyonda önemli senin hissetmen açısından, ferah tut kalbini...

Günaydın kızlarrrrr.Nasılsınız bakalım inşallah minikleriniz sizi bari bu gece uyutmustur...biz çok zorlandik her gece gibi bu gecede. Neyseki sabah oldu gene.Babamiz evde bugün, simdi geçebilmek vardı havada güzel,ahhhhh ahhhh...

Gunaydin sanada ii haftasoonlari canim

Uzulme annesi yaww cocuk hafta sonu keyfi yapiyordur

Ahh ahhh iyi olurduu

Çok cici..en mutlu günlerinde giy inş.
Bende eve gelenlerin yanina şık birşey almak istiyorum. Ama hastanede uzun kol gecelik alicam.doğum hanede usurmusum:)
Doğumhaneye alırlarken ordan önlük gibi bişey giydirmicekler mi acaba? Ben yine de yanıma uzun kollu gecelikte alıcam. Bunu doğumdan sonra hastanede ziyarete gelenlere giycem. Bide üstüme sabahlık alıcam.

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 87
Gunaydin kizlar
Sanirim 6da kalkanlar baska ulkede ben baska ulkede yasiyorum galiba arada saat farki var burda saat 6yken sizin oralar 9,10mu yoksa gercekten 6da kalkip kahvaltimi yaptiniz inanasim gelmiyor bnm icin imkansizzz cunku suan bile kalkmamak icin direniyorum :)))))))

Günaydın cnm
gece hareket etmis, sen hissetmemisindir
rahat ol yat, dinlen biraz

Allahimm saat 10 lara kadar uymayı banada nasip et:)))

Aynen cnm saga dön, sola dön ki dönmek artik cok zor Uyumaya çalışıyorum iste:/bi taraftan bebegin hareketlerini takip ediyrm tam bir panik atak oldum:)

Gnydn anneler ve melekleri bizde normalde 10-11 yapardık saati de bu gece uyyamadik 9 da da uyanınca babamız bugün calsmiomus madem kalkalim yanina gidelim dedik.kahvaltmza daha var ama...
Burada kargomuz geldi birissineden aldgm pijama.3 takım begenmstim guvenemeyip1 e dusurdum.keşke alsaymisim.Pers sipariş verdm bu sabah geldi kaliteside iyi. Fikir olsun dusunenlere diye ekliyorum fotosunu.şuan 59 kg yum L beden aldim

Eklentiler

• IMG_20150314_093302.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_20150314_093333.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20150314_092113.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 146
İşte böyle yanlamadına koyarsan hem beline destek olur hem ğöğüs altına.
ay canım bu yastıklar bukadar büyük müymüş? Ben yolcu yastığı gibi hayal etmiştim oyüzden bi türlü gözümde canlandıramadım bide diyorum küçücük şeye 40 tl istiyorlar die netten foto görünce :)) hay Allah senden razı olsun :)

sana kesinlikle katılıyorum uyandım ama hala çıkamadım yataktan :) okula giderken bile sabah 7bçkta kahvaltı benim için hayal, ben uyansam da midem uyanmaz :) şimdi bi duş, kendime gelip anca kahvaltı yaparım ben

güle güle kullan canım neden okadar büyük aldın çok külo almamışsın ve bundan sonrada en fazla 63 64 le girersin doğuma ben de 59 kiloyum sanırım s yada m alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…