- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.981
Benim yerimede yap o sekerlemeyi canım...Gunaydin kizlarrkahvaltimizi yaptik bir az daha sekerleme yapalim biz
Günaydın canım, benimde gece belim tutuldu onun ağrısıyla uyandım uykuya geçmek sonrasında işkence gibi geliyor insana...Öyle havalarda benimde tek duam disaridakiler oluyor, Allah yardımcıları olsun gerçekten...Günaydın kızlar
dün burdan erken ayrildim ama uyumam 1i buldu malesefnasl yağmurlu, fırtınalı bir hava var burda anlatamam gece kac kere sicradim şimşeklerden.hala devam ediyor.Allah dışarda olanlara yardımcı olsun
Hepinize ii haftasonları ve bol tepikli gunler diliyrm...
Gunaydin canım gez kendini yormadan tadını çıkar günlerinin. Ne güzel...Bebegin oynuyodur ama sen hissetmiyosundur, şekilden sekile, pozisyondan pozisyona giriyorlar, durdukları pozisyonda önemli senin hissetmen açısından, ferah tut kalbini...günaydııın haziran anneleri ve minikleer nasılsınız biz bugün baya erkenciyiz satt 5 te uyandık uykumuz kaçtı 6 da babamızı yolladık işe bende rutin ev işlerini yaptım yarın kız kardeşim üni. sınavına girecek kafa dağıtacaz gezecez ben oğluşum ve teyzesi bugün alemlere akacazya dünden beri canım sıkkın oğlum hiç hareket etmedi bugün de aynı bi iki kere başka da yok konuşuyorum oğlum neyin var anneye mi küstün sen niye hiç hareket etmiyosun bak ennen üzülüyo diyorum ama beni umursamıyo off heran aklım onda hayırlısıyla doğursaydım
Sanada gunaydinnGunaydin kizlarrkahvaltimizi yaptik bir az daha sekerleme yapalim biz
GunaydinGünaydın kızlar
dün burdan erken ayrildim ama uyumam 1i buldu malesefnasl yağmurlu, fırtınalı bir hava var burda anlatamam gece kac kere sicradim şimşeklerden.hala devam ediyor.Allah dışarda olanlara yardımcı olsun
Hepinize ii haftasonları ve bol tepikli gunler diliyrm...
Uzulme annesi yaww cocuk hafta sonu keyfi yapiyordurgünaydııın haziran anneleri ve minikleer nasılsınız biz bugün baya erkenciyiz satt 5 te uyandık uykumuz kaçtı 6 da babamızı yolladık işe bende rutin ev işlerini yaptım yarın kız kardeşim üni. sınavına girecek kafa dağıtacaz gezecez ben oğluşum ve teyzesi bugün alemlere akacazya dünden beri canım sıkkın oğlum hiç hareket etmedi bugün de aynı bi iki kere başka da yok konuşuyorum oğlum neyin var anneye mi küstün sen niye hiç hareket etmiyosun bak ennen üzülüyo diyorum ama beni umursamıyo off heran aklım onda hayırlısıyla doğursaydım
Ahh ahhh iyi olurduuGünaydın kızlarrrrr.Nasılsınız bakalım inşallah minikleriniz sizi bari bu gece uyutmustur...biz çok zorlandik her gece gibi bu gecede. Neyseki sabah oldu gene.Babamiz evde bugün, simdi geçebilmek vardı havada güzel,ahhhhh ahhhh...
Doğumhaneye alırlarken ordan önlük gibi bişey giydirmicekler mi acaba?Çok cici..en mutlu günlerinde giy inş.
Bende eve gelenlerin yanina şık birşey almak istiyorum. Ama hastanede uzun kol gecelik alicam.doğum hanede usurmusum:)
Günaydın cnmgünaydııın haziran anneleri ve minikleer nasılsınız biz bugün baya erkenciyiz satt 5 te uyandık uykumuz kaçtı 6 da babamızı yolladık işe bende rutin ev işlerini yaptım yarın kız kardeşim üni. sınavına girecek kafa dağıtacaz gezecez ben oğluşum ve teyzesi bugün alemlere akacazya dünden beri canım sıkkın oğlum hiç hareket etmedi bugün de aynı bi iki kere başka da yok konuşuyorum oğlum neyin var anneye mi küstün sen niye hiç hareket etmiyosun bak ennen üzülüyo diyorum ama beni umursamıyo off heran aklım onda hayırlısıyla doğursaydım
Allahimm saat 10 lara kadar uymayı banada nasip et:)))Gunaydin kizlar
Sanirim 6da kalkanlar baska ulkede ben baska ulkede yasiyorum galiba arada saat farki var burda saat 6yken sizin oralar 9,10muyoksa gercekten 6da kalkip kahvaltimi yaptiniz inanasim gelmiyor bnm icin imkansizzz cunku suan bile kalkmamak icin direniyorum :)))))))
Aynen cnm saga dön, sola dön ki dönmek artik cok zor Uyumaya çalışıyorum iste:/bi taraftan bebegin hareketlerini takip ediyrm tam bir panik atak oldum:)Günaydın canım, benimde gece belim tutuldu onun ağrısıyla uyandım uykuya geçmek sonrasında işkence gibi geliyor insana...Öyle havalarda benimde tek duam disaridakiler oluyor, Allah yardımcıları olsun gerçekten...
ay canım bu yastıklar bukadar büyük müymüş? Ben yolcu yastığı gibi hayal etmiştim oyüzden bi türlü gözümde canlandıramadım bide diyorum küçücük şeye 40 tl istiyorlar die netten foto görünce :)) hay Allah senden razı olsun :)İşte böyle yanlamadına koyarsan hem beline destek olur hem ğöğüs altına.
sana kesinlikle katılıyorum uyandım ama hala çıkamadım yataktan :) okula giderken bile sabah 7bçkta kahvaltı benim için hayal, ben uyansam da midem uyanmaz :) şimdi bi duş, kendime gelip anca kahvaltı yaparım benGunaydin kizlar
Sanirim 6da kalkanlar baska ulkede ben baska ulkede yasiyorum galiba arada saat farki var burda saat 6yken sizin oralar 9,10muyoksa gercekten 6da kalkip kahvaltimi yaptiniz inanasim gelmiyor bnm icin imkansizzz cunku suan bile kalkmamak icin direniyorum :)))))))
Allahimm saat 10 lara kadar uymayı banada nasip et:)))
güle güle kullan canım neden okadar büyük aldın çok külo almamışsın ve bundan sonrada en fazla 63 64 le girersin doğuma ben de 59 kiloyum sanırım s yada m alıcamGnydn anneler ve melekleri bizde normalde 10-11 yapardık saati de bu gece uyyamadik 9 da da uyanınca babamız bugün calsmiomus madem kalkalim yanina gidelim dedik.kahvaltmza daha var ama...
Burada kargomuz geldi birissineden aldgm pijama.3 takım begenmstim guvenemeyip1 e dusurdum.keşke alsaymisim.Pers sipariş verdm bu sabah geldi kaliteside iyi. Fikir olsun dusunenlere diye ekliyorum fotosunu.şuan 59 kg yum L beden aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?