2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canim cok dusundum bende alsam mi diye ama zarari vardir diye vazgeçtim. Sen arastirdinmi zararsiz mi?
Benden önce ablam kullandı bi zararını görmedi. Ben de internetten baktım herhangi bi zarar söz konusu yazmıyor. Iline sinmesi için sende araştır istersen

Selam kizlar,

yeni gelenler olmus hosgelmisler
Saglikla kucagimiza aliriz insallah herbirimizde

SirriEyvan benim yaptigim topigin son sayfasinda "beni eklermisin" diyen arkadaslar var gördün mü canim bilmiyorum, sana zahmet ekleyebilir misin listemize?

beni de eklerseniz sevinirim:)

Bak canım link gönderdim burdan bakabilirsin http://www.e-bebek.com/marka/angelsounds
sağol canım inceledim pratik bi ürün gibi ama zarar verir mi acaba

Herseyden once hayirlisi olsun cnm ama benim fasulyemi goren duyan herkes erkek diyor.dedigim gibi benim kiz geciryordu icimden belki kiz istedigim icindir.allahim biliyor tabi ama herkes erkek deyince insan biraz sartlaniyor.insallah gonlunuze gore olur cnm

kızlar 8+2 yim bugün bel ağrım var ve ben bunu hiç sevmedim bel ağrısı için erken değil mi?

Deneyimli ve deneyimsiz anneler sizlere 100 puanlik uzman sorusu daha onceden beri bebek dusundugumuz icin hamile kalmadan once bi kadin dogumcuya gitmistim neler yapmam gerek konusunda ve herhangi bir sorun varmi diye tahlil ve kontroller icin. Bu doktor bana folik asit olarak imom die omega ilaci vermisti 3 ay kullan bunu demisti hamile oldugunda miden bulancak ve kullanamayacaksin simdiden basla demisti. O ilaci kullandiktan sonra tam 3.kutu biterken hamile kaldim sonra dogum yapmayi dusundugum hastanede baska bi doktora gectim bu ilaci o doktora gosterdim bu folik asit degil dedi bana yeniden folibol die yanlis hatirlamiyorsam ilac verdi direk ustunde folik asit yaziyor onu suanda midem bulandigi icin icemiyorum ve daha ilk kutudayim. Icemedigim icinde icim rahat etmiyor vitaminden geri kaliyorum diye. Simdi asil sorum su daha onceki doktorumun verdigi omega hapinin icerigini okudum folik asitte varmis hatta baska vitaminlerde simdi ben o ilaci bosunami icmis oldum ve de tekrar yeni hapi kullanmama gerek varmi sil bastan 3.aya kadar ? Biraz uzun yazdim ama okuyup yardimci olursaniz sevinirim...

Benden önce ablam kullandı bi zararını görmedi. Ben de internetten baktım herhangi bi zarar söz konusu yazmıyor. Iline sinmesi için sende araştır istersen
BENİM ARKADAŞIMDA KULLANDI AMA GENELDE 12 HAFTADAN SONRA KULLANIYOLIYORMUŞ CANIM FİYATI NE KADAR

Tünaydın Kızlar :)
naber nasılsınız benim bugün belim çok ağriyor 6.haftaya yarın giriyorum ilk gebeliğim de bel ağrısı hiç haturlamıyorum bel ağrısı olan var mı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam çıkıcak bakalım henüz kan testi yaptırmamıştım hayırısı dicez birde sorum şu 2.gebeliğini yaşayan arkadaşlarım mide bulantısı olan var mı?

canım o dediğin ilacın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama folik asiti hamile kalmadan önce başlanıp sanırım 3.ay sonuna kadar falan kullandırıyolar aslında ben geçen bir siteden okudum 8.haftadan sonra kullanmanın hiçbir önemi yok yazıyordu yani tabiki şu an da elindeki folibolu kullan ama zaten dr un sana 12.haftanda demir hapına başlatacak ve folik asiti bıraktıracak belki daha erkende bıraktırabilir tam zamanını bilmiyorum ama folik bebeğin omurga gelişimi için veriliyor ve o yapı oluşmuş durumda şu anda folik asit ne kadar etkili bundan sonra hiç bilmiyorum.

Evet canım içim de rahatlıyor sesini duyunca :)

nasıl yani bununla her gün bebeğin kalp atışını mı dinliyorsun canım dr a danıştın mı yani ne kadar sağlıklı birşey ki ayrıca stres olmuyor musun her gün her an insan takıntı yapar gibime geliyor en ufak bişeyde dinleyeyim der psikoloji bi süresi sonra bozulur bence ama nasıl bir ses çıkarıyor merak ettim ultrasondaki gibi mi pıt pıt pıt

beni de eklerseniz sevinirim:)

sağol canım inceledim pratik bi ürün gibi ama zarar verir mi acaba
Ben baktım netten,zararlıdır diye bişeyler karşılaşmadım ama doktoruma da sorcam gidince. Zaten çok uzun süre kullanmıyorsun,en fazla 1-2 dakika dinleyip kapatıyorum ben

Doktoruma henüz sormadım ama uzun Süreli kullanmıyorum zaten, en fazla 1-2 dakika dinleyip kapatıyorum. Sesi duymak için sadece. Arkadaşım şuna kontrole gidiyor,o soracak bakalım kendi doktoruna. Ses derinden gümm gümm gümm diye geliyor

slm kızlar
sabahtan beri geçmişi okuyup yazayım dedim anca fırsat buldum
bizde cuma günü kalp atışımızı gördük çok şükür 18 kasım da bi dahaki randevumuz 2 li test te aynı gün benim dün gece migrenim tuttu ölecem sandım buz koydum başımın ağrıyan yerine iyi geldi sizede tavsiye ederim

canım unutmadan söyleyeyim ultrason resimleri zamanla siliniyor ya resmini çek ya da fotokobi yoksa 2 yıl sonra bembeyaz kağıt kalır elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…