2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim içim rahat etmez canım ya hergün bebişe radyasyon veriyomuş gibime geliyor.
Radyasyon olsaydı bu kadar ciddi bi dönemde birçok insan kullanmazdı. Ultrasonun görüntünüz hali gibi düşünün sadece ses var. Bilemiyorum ablamda bi sıkıntı yaşamadık umarım düşünülen gibi Zararlı bi ürün değildir

bence folbiol kullan cnm önceki dr un verdiğinde folik asit var diyorsun ama miktar yeterli değildir belki de sonuçta 4. aydan sonra dr ların verdiği vitaminlerinde içinde folik asit oluyor ama miktarı düşük 3. aya kadar kullanmakta yarar var bence

canım bende hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde doktor folik asite başla dedi bende ama vücutta depo edilmediğini o yüzden gereksiz olup olmayacağını sordum o zaman haklısın gebeliğini öğrendiğinde başlarsın dedi ve öyle yaptım. geçen hafta kontrole gittiğimde ekstra vitamin kullanıp kullanmadığımı sordu kullanırsan iyi olur dedi.
benim bel ağrım ilerleyen aylarda başlamıştı canım ve mide bulantım yok çok şükür.
merhaba canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsunuz bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için

Benim 2. hamileliğim aralık ayında 7 yaşına girecek bir kızım var.

Bunda da bulantılarım var ama kızımdaki kadar şidettli değil.

Sizde bulantı durumları nasıl?

Allah gönlüne göre versin canım.

Benimde gönlümde 2. bir kızım olması var.

Ama Allah ne verirse razıyım, yeter ki sağlıklı olsun.

Allah gönlüne göre versin canım.

Benimde gönlümde 2. bir kızım olması var.

Ama Allah ne verirse razıyım, yeter ki sağlıklı olsun.
amin canım inşallahh. seninde gönlüne göre olur inşallah bende kız kardeş şart diye düşünenlerdim ablam ve kızkardeşim var ve iyiki varlar.

Ya bugun calismak inanilmaz zor geliyor...
Doktor bana rapor yazarmo acaba ? Bi sorun yok ama gozlerm kapaniyo aglicam smdi nerdeyse ....

ben ultrason resimlerini albüme koydum. 7 yıllık ama ilk günkü gibi.

Son düzenleme:
Bişey sorucam ... Ne zaman karnımız ortaya çıkar?

Benim hiç göbeğim yok bu arada. Kaçıncı ayda belli olur?
Ya o ilk çift çizgiyi gördüğüm zamanlardaki heycanı kaybettim ben. Zannediyorum ki her şey aynı, bebek fln yok. Anca karnım çıkarsa inanıcakmışım gibi geliyor

bulantı için yeni bişey buldum hanımlar kardeşimin hamileliği sırasında doktoru söylemiş maden suyu bende az önce içtim iyi geldi kardeşim günde üç tane içiyormuş sizede iyi gelir inşallah herşeyi deniyoruz artık ne yapalım dahada geçmezse yarın doktora gidicem ona ilaç yazdırıcam artık

Mide bulantisi olanlar ne yapiyorsunuz hafiflemesi icin ? Takatim kalmadi artık.

Ben tutkiyede izindeyken metapamid miydi neydi oyke bir ilac almistim yolculukta migde bulantisi icin ama burda okudugum kadar bazi hanimlarin dr leri vermia bende cok zorlaninca onu iciorum ve kuru ekmek yiyip ac kalmamaya calisiorum yoksa kendimden geciorum bayikicak gibi oluorum

Oncelikle hayirli ugurlu olsun ikizlerin allahinnizniyle kucagina sag sagkim alalırsın InsaAllah kist icinde korkma benimde 3 cm büyüklüğünde kisttim var ve benimki buyuyo dr hic korkulcak bisi yok dedi belki kuculur dedi ama biomuorum InsaAllah kuculur büyümesi durur hayirkisi bakakim ne olucak Cogu hamilede var inInsaAllah bisi olmucak icine ferah tut

="denizyildizi2014, post: 37493277, member: 614121"]Aktarci esime zencefil vermemis dusuge sebep oluyor die bende kararsiz kaldim bu konuda. Doktorum ilac verdi onunda pek bi faydasi yok suanda yine kusuyorum [/QUOTE] bencede kesinlikle zencefil kullanma zencefilin adet sokturucu ozelligi var ewet migde bulantisina cok iyi gelio ama ayni zamanda adet sokturu annem bana 2. Ci dusugumde iciom die cok kizmisti duser die malum gitti zaten hatta hissitolog die bir arkadasimiza dedim oda dr hocasina sormus oda icne demis alternetifker dene bence ama yinede sen bilirsin

kızlar 8+2 yim bugün bel ağrım var ve ben bunu hiç sevmedim bel ağrısı için erken değil mi?
ben e gebelikte okumustu slk idrar ve bel agrisi ilk 3 ay ve son 3 ay cok sik olurmus insaAllah tez zamanda gecer cnm

benim yasarsa bu 3.cu saglikki gebeligim olucak ve aimdiye kadar taki bu yaz tr deki kadin dr si verene kadar yasadigim ulkede ben ve hamile kalmis bir suru arkadasimdan hic folik asit kullandiklarimi duymadim burda sadece vitamin veriolar vitaminlerin icinde oldugundan yeterliymis hatta ben tr deki dr nin verdigi folik asidi kullaniodum kendi dr vitamin verdi bende desim buna dewam eddimmi hayir dedi agir gelir vitamin ilacinin icinde hersey tozasli dedi ama kisiden kisiye degirmi onu bilmem ve burdan okudugum kadariyla ilac verilme sekli dr den dr ye de cok degiaio ve cakisio sen en iyisi bu konuyu dr le detayli konus

ahh ahhhh yarami destin allah izin verirse bu 3. Saglikki hamileligim olucak hem bel agrim hem migde bulantisi hemde ani bayginlik geciriorum ne oldugunu bende anlamiorum bir anda ne oluosa oluo daha cok erken ama insaAllah hayirlisyla kazasiz belasiz kayipsiz sag saglim yawrularimizi kucagimiza aliriz

canım unutmadan söyleyeyim ultrason resimleri zamanla siliniyor ya resmini çek ya da fotokobi yoksa 2 yıl sonra bembeyaz kağıt kalır elinde
bunu okuyunva cok sasirdim bende bu hamileligim gec gozukunce gecen hafta bakmistim 5 yasinda oglum ve 3 yasinda kizim var ama ikisininkide ilk gunku gibi seninkiler silindimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…