- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.741
Radyasyon olsaydı bu kadar ciddi bi dönemde birçok insan kullanmazdı. Ultrasonun görüntünüz hali gibi düşünün sadece ses var. Bilemiyorum ablamda bi sıkıntı yaşamadık umarım düşünülen gibi Zararlı bi ürün değildirBenim içim rahat etmez canım ya hergün bebişe radyasyon veriyomuş gibime geliyor.
bence folbiol kullan cnm önceki dr un verdiğinde folik asit var diyorsun ama miktar yeterli değildir belki de sonuçta 4. aydan sonra dr ların verdiği vitaminlerinde içinde folik asit oluyor ama miktarı düşük 3. aya kadar kullanmakta yarar var benceDeneyimli ve deneyimsiz anneler sizlere 100 puanlik uzman sorusudaha onceden beri bebek dusundugumuz icin hamile kalmadan once bi kadin dogumcuya gitmistim neler yapmam gerek konusunda ve herhangi bir sorun varmi diye tahlil ve kontroller icin. Bu doktor bana folik asit olarak imom die omega ilaci vermisti 3 ay kullan bunu demisti hamile oldugunda miden bulancak ve kullanamayacaksin simdiden basla demisti. O ilaci kullandiktan sonra tam 3.kutu biterken hamile kaldim sonra dogum yapmayi dusundugum hastanede baska bi doktora gectim bu ilaci o doktora gosterdim bu folik asit degil dedi bana yeniden folibol die yanlis hatirlamiyorsam ilac verdi direk ustunde folik asit yaziyor onu suanda midem bulandigi icin icemiyorum ve daha ilk kutudayim. Icemedigim icinde icim rahat etmiyor vitaminden geri kaliyorum diye. Simdi asil sorum su daha onceki doktorumun verdigi omega hapinin icerigini okudum folik asitte varmis hatta baska vitaminlerde simdi ben o ilaci bosunami icmis oldum ve de tekrar yeni hapi kullanmama gerek varmi sil bastan 3.aya kadar ? Biraz uzun yazdim ama okuyup yardimci olursaniz sevinirim...
Ben 9. Haftayım çok derinden duyuyorum sesini. Sabah aç karına dinleyince daha net geliyor ses. Fiyatını tam bilmiyorum amahttp://www.e-bebek.com/marka/angelsounds burdan bakabilirsinBENİM ARKADAŞIMDA KULLANDI AMA GENELDE 12 HAFTADAN SONRA KULLANIYOLIYORMUŞ CANIM FİYATI NE KADAR
canım bende hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde doktor folik asite başla dedi bende ama vücutta depo edilmediğini o yüzden gereksiz olup olmayacağını sordum o zaman haklısın gebeliğini öğrendiğinde başlarsın dedi ve öyle yaptım. geçen hafta kontrole gittiğimde ekstra vitamin kullanıp kullanmadığımı sordu kullanırsan iyi olur dedi.Deneyimli ve deneyimsiz anneler sizlere 100 puanlik uzman sorusudaha onceden beri bebek dusundugumuz icin hamile kalmadan once bi kadin dogumcuya gitmistim neler yapmam gerek konusunda ve herhangi bir sorun varmi diye tahlil ve kontroller icin. Bu doktor bana folik asit olarak imom die omega ilaci vermisti 3 ay kullan bunu demisti hamile oldugunda miden bulancak ve kullanamayacaksin simdiden basla demisti. O ilaci kullandiktan sonra tam 3.kutu biterken hamile kaldim sonra dogum yapmayi dusundugum hastanede baska bi doktora gectim bu ilaci o doktora gosterdim bu folik asit degil dedi bana yeniden folibol die yanlis hatirlamiyorsam ilac verdi direk ustunde folik asit yaziyor onu suanda midem bulandigi icin icemiyorum ve daha ilk kutudayim. Icemedigim icinde icim rahat etmiyor vitaminden geri kaliyorum diye. Simdi asil sorum su daha onceki doktorumun verdigi omega hapinin icerigini okudum folik asitte varmis hatta baska vitaminlerde simdi ben o ilaci bosunami icmis oldum ve de tekrar yeni hapi kullanmama gerek varmi sil bastan 3.aya kadar ? Biraz uzun yazdim ama okuyup yardimci olursaniz sevinirim...
benim bel ağrım ilerleyen aylarda başlamıştı canım ve mide bulantım yok çok şükür.Tünaydın Kızlar :)
naber nasılsınız benim bugün belim çok ağriyor 6.haftaya yarın giriyorum ilk gebeliğim de bel ağrısı hiç haturlamıyorum bel ağrısı olan var mı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam çıkıcak bakalım henüz kan testi yaptırmamıştım hayırısı dicez birde sorum şu 2.gebeliğini yaşayan arkadaşlarım mide bulantısı olan var mı?
merhaba canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsunuz bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum kalp atışı içinslm kızlar
sabahtan beri geçmişi okuyup yazayım dedim anca fırsat buldum
bizde cuma günü kalp atışımızı gördük çok şükür 18 kasım da bi dahaki randevumuz 2 li test te aynı gün benim dün gece migrenim tuttu ölecem sandım buz koydum başımın ağrıyan yerine iyi geldi sizede tavsiye ederim
Tünaydın Kızlar :)
naber nasılsınız benim bugün belim çok ağriyor 6.haftaya yarın giriyorum ilk gebeliğim de bel ağrısı hiç haturlamıyorum bel ağrısı olan var mı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam çıkıcak bakalım henüz kan testi yaptırmamıştım hayırısı dicez birde sorum şu 2.gebeliğini yaşayan arkadaşlarım mide bulantısı olan var mı?
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz kuzumla. yalnız hep içimden kızım demek geçiyor inşallahh hayırlısı olur hakkımızdada bir kızım olur:)Selam cici anne adayları, nasılsınız bugün.
amin canım inşallahh. seninde gönlüne göre olur inşallah bende kız kardeş şart diye düşünenlerdim ablam ve kızkardeşim var ve iyiki varlar.Allah gönlüne göre versin canım.
Benimde gönlümde 2. bir kızım olması var.
Ama Allah ne verirse razıyım, yeter ki sağlıklı olsun.
canımya son derece normal doktora gitsen mutlaka yazar diye düşünüyorum idari izin alabilmen mümkün mü peki?Ya bugun calismak inanilmaz zor geliyor...
Doktor bana rapor yazarmo acaba ? Bi sorun yok ama gozlerm kapaniyo aglicam smdi nerdeyse ....
Cok saol canim bu bilgi icincanım unutmadan söyleyeyim ultrason resimleri zamanla siliniyor ya resmini çek ya da fotokobi yoksa 2 yıl sonra bembeyaz kağıt kalır elinde
Bende daha dün baktım oğlumunkilere 4,5 yıl oldu ama silinmemiş çok şükür.Cok saol canim bu bilgi icin
İlk sayfaya bakıp bilgilerini yazarsan seni de eklerim listeye canım,beni de eklerseniz sevinirim:)
sağol canım inceledim pratik bi ürün gibi ama zarar verir mi acaba
Ekledim arkadaşımben de eklenmemişim listeyeyaş 29 ilk gebeliğim
Mide bulantisi olanlar ne yapiyorsunuz hafiflemesi icin ? Takatim kalmadi artık.
Oncelikle hayirli ugurlu olsun ikizlerin allahinnizniyle kucagina sag sagkim alalırsın InsaAllah kist icinde korkma benimde 3 cm büyüklüğünde kisttim var ve benimki buyuyo dr hic korkulcak bisi yok dedi belki kuculur dedi ama biomuorum InsaAllah kuculur büyümesi durur hayirkisi bakakim ne olucak Cogu hamilede var inInsaAllah bisi olmucak icine ferah tutHerkese kocaman günaydın,
benide aranıza alırmısınız haziran annesi olacağım kısmetse biraz hikayemi sizlerlede paylaşayım
4 yıllık evliyiz iki yıldır çocuk istiyorduk hiç bis sorun olmamasına rağmen olmadı bir aşılama denedik tutmuştu geçen yıl fakat kese görünemeden düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti sanırım 7-8 ay ara verdik eylül de ikinci aşılamam oldu hiç umutlu değildim eşimin değerleri düşük çıktı rabbime binlerce kez şükür bayramdan bir gün önce pozitif sonucu almıştık fakat kontrollu gebelik olduğu için aşamalar ve takipler çok önemliydi hemen sevinemiyorduk bayramdan sonra tahlil tekrarlandı sonuç yükselmişti 4. haftada kontrole gittik ama kese görülmemişti yine moralimiz bozuktu özelllikle ben hep negatif düşünüyordum kanamalarımda vardı çünkü ilaç kullanmaya başladım biraz kesilsede dvm etti neysekş 5. hafta kese görmeye gitiik ki ne görelim keseciklerrrr:) evet ikiz gebelik doktorumda şaşırdı bizde ama bu seferde kalp atışı duyamadık o tedirgin etti falan derken 6. hafta çok şükür pıt pıt pıt benimkiyle beraber 3 kalp atışı bir mucize resmen ama bir o kadarda tuhaf birşey kendimi hala hamile gibi de hissedemiyorum ama çok ta heyecanlıyım kimseyle paylaşamamakta çok üzücü ama sabredicez inşallah herşey yolunda gidecek ve burdayız diyecez :)
şuan aksi bir durum da var kocaman bir kistim var keseler sol tarafta kist de sağ tarafta ve büyük dikkatli olmamı kalabalığa girmememi ve darbe alamamamı söyledi korkuyorum açıkçası küçülür diye bekliyoruz ama operasyon gerekebilir falanda dedi umarım oda kendiliğinden gider..
ben e gebelikte okumustu slk idrar ve bel agrisi ilk 3 ay ve son 3 ay cok sik olurmus insaAllah tez zamanda gecer cnmkızlar 8+2 yim bugün bel ağrım var ve ben bunu hiç sevmedim bel ağrısı için erken değil mi?
benim yasarsa bu 3.cu saglikki gebeligim olucak ve aimdiye kadar taki bu yaz tr deki kadin dr si verene kadar yasadigim ulkede ben ve hamile kalmis bir suru arkadasimdan hic folik asit kullandiklarimi duymadim burda sadece vitamin veriolar vitaminlerin icinde oldugundan yeterliymis hatta ben tr deki dr nin verdigi folik asidi kullaniodum kendi dr vitamin verdi bende desim buna dewam eddimmi hayir dedi agir gelir vitamin ilacinin icinde hersey tozasli dedi ama kisiden kisiye degirmi onu bilmem ve burdan okudugum kadariyla ilac verilme sekli dr den dr ye de cok degiaio ve cakisio sen en iyisi bu konuyu dr le detayli konusDeneyimli ve deneyimsiz anneler sizlere 100 puanlik uzman sorusudaha onceden beri bebek dusundugumuz icin hamile kalmadan once bi kadin dogumcuya gitmistim neler yapmam gerek konusunda ve herhangi bir sorun varmi diye tahlil ve kontroller icin. Bu doktor bana folik asit olarak imom die omega ilaci vermisti 3 ay kullan bunu demisti hamile oldugunda miden bulancak ve kullanamayacaksin simdiden basla demisti. O ilaci kullandiktan sonra tam 3.kutu biterken hamile kaldim sonra dogum yapmayi dusundugum hastanede baska bi doktora gectim bu ilaci o doktora gosterdim bu folik asit degil dedi bana yeniden folibol die yanlis hatirlamiyorsam ilac verdi direk ustunde folik asit yaziyor onu suanda midem bulandigi icin icemiyorum ve daha ilk kutudayim. Icemedigim icinde icim rahat etmiyor vitaminden geri kaliyorum diye. Simdi asil sorum su daha onceki doktorumun verdigi omega hapinin icerigini okudum folik asitte varmis hatta baska vitaminlerde simdi ben o ilaci bosunami icmis oldum ve de tekrar yeni hapi kullanmama gerek varmi sil bastan 3.aya kadar ? Biraz uzun yazdim ama okuyup yardimci olursaniz sevinirim...
ahh ahhhh yarami destin allah izin verirse bu 3. Saglikki hamileligim olucak hem bel agrim hem migde bulantisi hemde ani bayginlik geciriorum ne oldugunu bende anlamiorum bir anda ne oluosa oluo daha cok erken ama insaAllah hayirlisyla kazasiz belasiz kayipsiz sag saglim yawrularimizi kucagimiza alirizTünaydın Kızlar :)
bunu okuyunva cok sasirdim bende bu hamileligim gec gozukunce gecen hafta bakmistim 5 yasinda oglum ve 3 yasinda kizim var ama ikisininkide ilk gunku gibi seninkiler silindimicanım unutmadan söyleyeyim ultrason resimleri zamanla siliniyor ya resmini çek ya da fotokobi yoksa 2 yıl sonra bembeyaz kağıt kalır elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?