2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben hic bi deri bi kemik olmadim hep etli butluydum ama guzelmisim yani benim esim sevmez oyle cok zayif. Tabii sisman da sevmiyor

aaayy kız yazık hiç gece wc ye suya felan kalkınca farketmedinmi beli tutulmuştur orda benimkide bazen odada tv keyfi yapıyor zombi diziler izliyor, bende yatmaya gidiyorum ondan once. sonra uykuya dalar dalmaz hemen uyanıyorum tekrar, bakıyorum kocam içerde uyuya kalmış zorla ite kaka uyandırıyorum yatagına yatsın die oda bana kızıyor nie uykumu boldun die yinede ne kdr kızarsa kızsın her seferinde uyandırıyorum yatagına yatsın die :)))

dürtmesin bidaha, yazik günah moral sifir oluyor sonra
kaç kilolardasin toplam? ben 14'ü buldum ama geçen haftadan bu haftaya 300 gram vermisim çok hareket ettim diye sanirim..
kızlar boşuna bu saatten sonra kiloları dert etmeyin su içsek bile yarıyor ben bile 10 kilo aldım, ben bile diyorum cunku yıllardır ne yaptıysam ne ilaçlar pekmezler yediysem bi kilo bile alamayan biriydim hani yiyip yiyip kilo almayan cinsler varya onlardandım düşünün artık gerisini

aaa hayırlı olsun sizde doğum inzinine erkenmi çıkıyor canım. benimkine daha 8 hafta var keşkem bende izne çıksam senin gibi

saol canim insallah seninde cabuk geçerde çikarsin bi an önce..
doktorum rapor yazacak normalde 4 haftam daha vardi ama erken çikarticak tasincagimizi söyledim çünkü..

hahahah o cinslere çok gicik olurdum demekki hamile kalmalari yetiyor kilo almalari için oh olmus

ben kilo almaya çok yatkin birisiyim malesef, o yüzden hizli aldim ilk zamanlar..

En sinir olduğum metabolizma tipi

hahahah o cinslere çok gicik olurdum demekki hamile kalmalari yetiyor kilo almalari için oh olmus

ben kilo almaya çok yatkin birisiyim malesef, o yüzden hizli aldim ilk zamanlar..
Aynen canim bende ne güçlükle verdim kilolarimi amaaa kat kat aldim şimdi evlendiğimde 72 kg dim simdi 92 kgim 20 kg

saol canim insallah seninde cabuk geçerde çikarsin bi an önce..
doktorum rapor yazacak normalde 4 haftam daha vardi ama erken çikarticak tasincagimizi söyledim çünkü..
inşallah cabuk gecer canımm. ne guzel öle bi imkanın varsa keşkem benimde olsaydı :))))

evet çevremde bi ortamda söleyince topa tutulurdum ama en kilo almamamdaki en buyuk etken ekmek,pilav hamurişi ve tatlıyı sevmiyordum ondan dolayı almıyordum sanırım ama artık herseyden bol bol canım cektikçe abartmadan yiyorum

bende aynı senin gibiyim çok zayıftım hamilelik öncesi dikkat ederdim ama bu kadar değil 1 kilo bile almazdım şimdi çok dikkat ediyorum ama yine de kilo alınıyo eşim bi oturmaya 1 ekmek yiyo bende 2 ince dilim kepek ekmeği yiyorum tüm gün boyunca bununla duruyorum nerden geliyo bu kilo anlamadım eşime diyorum yemediğim halde alıyorum senin gibi yesem Allah bilir ne hale gelirim diyorum ama hiç kilo almadın sadece hamileliğin verdiği şişkinlik var diyo ama tartı yalan mı söylüyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…