2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gozun aydin canim buyumus masallah bebis,aman biraz daha sabr et kalkma doktorun dedigi gibi 32 ye gel sonras yavas yavas islerni yaparsin

masalllah bebise annesi ii bakiyor anlasilan:)
ucak yolculugunda onemli olan korkup kendini kasmamak eger korkarsan kasilma olur rahim acilma yapar dedi dr.um.bende kibrisa ucmustum ilk aylarimda o yuzden iice konustum.kisa sureli ucularda basinc cok degismediginden cok problem diil,korkmuyosan uc demisti yani.rapora gerek bile yok o haftalarda.eger sorun yapiyorlarsa havaalani dr.nun formaliteden rapor verdiginide duymustm

kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba

hamilelikte vücut hemen depoluyomuş yediklerimizi ondan ne yersek yarıyo ama bişe yemeyelim mi acımızdan mı ölek:) sen gayet iyi yapıyosun devam et bence kaç kilo aldın şimdiye kadar
o tartıya göre on iki kilo gözüküyor ben kendi tartımda bu cuma tertılacam ama bakıldığı zaman yanaklarım ve göbeğimim dısışnda hiç bir yer almış gözükmüyor yani kaçamakalrım oluyor ama oda çok büyük boyta değil

aynen yaa diyorum şimdi yukarı cıksam ne dicem topuklu terliğiniz ses yapıo giymeyinmi dicem diyorum mecbur dişimi sıkıyorum bide insan kafayı takınca kulağı hep o ses gidio

Kizlar ben bekarlik ve evlilik soyadimi birlikte kullaniyorum.
Dun baba soy ismimi, oglumun ismini yapacagim dedim. Boylelikle benim soyadlarimla bir olacak oglusun tam ismi.
Bu sefer beni bir gulmek tuttu marketin ortasinda. Deli gibi gulmeye basladim, guldukce idrarimi tutamadim ona da bir fasil guldum.

Rezilligimi kimse fark etmedi Allah tan

aynen yaa diyorum şimdi yukarı cıksam ne dicem topuklu terliğiniz ses yapıo giymeyinmi dicem diyorum mecbur dişimi sıkıyorum bide insan kafayı takınca kulağı hep o ses gidio

Birgun oturmaya gidin hediye olarakta koltuk altlarina yapistirilan keceden alin. Al terliklerinin topuguna hediye aldim. Takalimda nasil duracak cok merak ediyorum dersin.

değişik bir fikir benim bi arkadasımda öle yapmıştı bekarlık soyadı deniz di şimdi oğlunun adıda deniz :))) ve aklına bişey gelince bianda deli gibi kendi kendime gulme olayı gecen banada oldu dedimki nasılki durup dururken bişeye ağlıyorsak buda ona benzer bişey sanırım yine munzur hormonlar oyun oynuyor bizimle

kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba
benimde akıntım var ama gunluk ped mantar yapıyormuş sanırım vajinamız havasız kaldığı için o yuzden iç çamaşırımı değiştiriyorum mecbur. ama dediğin kdr çok gelmıyor istersen bi idrar testi yaptır

Selam kizlar tünaydin diyim bari islerimi toparlayipta gelemedim sabahtan :)

Sanada selam olsun 30uncu hafta veee bu persembe son is günüm heyecanla bekliyorum
Darisida tüm çalisanlara olsun insallah diyorum
aaa hayırlı olsun sizde doğum inzinine erkenmi çıkıyor canım. benimkine daha 8 hafta var keşkem bende izne çıksam senin gibi

İhiii bende aynı şeyi düşünüyorum,bende birlikte kullanıyorum bakalım kısmetse koyacağım.Yani daha güzel bir isim bulamazsam :))Neyyy altına mı kaçırdın bende hapşururken kaçırıyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…