2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bol bol muz kaşar peynir fındık ceviz badem gibi kuruyemişleri ye çokta takma kilosunu doktor normal diyosa sorun yok yani hazırlıkları da dert etme bizimde birsürü eksikler var sadece bi kaç parça kıyafeti var okadar öbür ay tamamlarım

canım kabızlıktan muz yemiyordum ama aldım artık yiycem. kaşar yiyorum fındık ceviz badem yiyorum hergün ama yok almıyor. hergün süt yumurta iki güne bir er yiyorum ama yok işte genetik sanırım. doktor normal diyor ama erken dogum olursa sıkıntı yaratır ondan korkmaya başladım

cnm uçaktan kurkmuyorum geçen sene amerikeya uçtuk tam 12 saat sadece gidiş şeklinde :)
raporsuz gondermem dedı doktorum nolur nolmaz dıye. inş o gunlere sorunsuz gelebilirsem ufak br tatil yapıcam doğum öncesi..
bebeklerın şimden sonra gelişimi eger sorun yoksa damarlarda kan akışında falan genetiikmiş. uzun boylu olacak gibi duruyor. saol cnm :)

aynen yaa diyorum şimdi yukarı cıksam ne dicem topuklu terliğiniz ses yapıo giymeyinmi dicem diyorum mecbur dişimi sıkıyorum bide insan kafayı takınca kulağı hep o ses gidio
tek ayakkabi sesi olsa ben daha ne sesler duydum zamaninda
aynen kafayi taktim mi takarim bnde

sorma cnm bizdede bu durum var cocugum gibi hep uynadirmakla ugrasiyrm hadi oglum yatagina yat der gibi:)
bizim yatak odasi ust katta.bende ayaga kalkmama durumlari var o yuzden merdivenden in cik yapmak istemiyrm yukardan bagiriyrm bagiyrm uyanmiyor.annem burda o uyanicak o kadar bagiriyrm anlican.dedim sancim var doguruyrm desem kalkmican sen:) o yuzden dun denemedim bile bide ustune trip attim

kızlar bizde nerdeyse 3 haftadır ayrı uyuyoruz valla ona yatak açıyorum salonda. ne yapayım zaten uykusuzluk problemim var sıkıntı basıyor resmen yatakta uyanıyorum tam uyuycam sesi rahatsız ediyor ne oldu bana böyle bilmiyorum kıyamıyorumda ama sağolsun anlayışlı davranıyor.

kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba
evet cnm var katı gelıyo kireç gibi bazen kalıyor çamaşırımda. en bastan beri var bende. gunluk ped önermiyorlar havasız bırakıp mantar yapıormuş. çamaşırımı degıştırıyorum gun içinde sürekli bende. iş yerinde zor olsada ıslak gezmektense yapcak bişi yok.. pamuklu çamaşır kullanıyosun dıymı? gunluk ped kullanma cnm

73 ile hamile kaldım şuanda 85 oldum 12 kilo aldım bakalım artık doktorum laf bile etmiyor önceden baya sayıyordu baktı benim boğaz durmuyor ne desem boş dedi demekki :)))

sıkıntı yapma bak doktor da normal demiş kilolu olacak diye bişe yok sağlıklı olsun da sen yemeye devam et son aylar birden alıyo zaten kiloyu erken doğum yaparım düşüncesini de aklından çıkar iyi şeyler düşün ki sonu güzel olsun

bnde oyle hissediyrm.burayada yaziyrm mayis sonu dogururum ben.simdiye kadar hic hislerimde yanilmadim.saglikli olsunlar,gelisimlerini tamamlasinlarda erken olsun Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…