2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım normaldir su bile içsek vucut tutuyormuş onu evet bide hamileliğin verdiği şişkinlik var damarlar felan buyuyor vucut buyuyor genişliyor ondan olabilir :)))

Uzunluk kac cikti tatlim peki
bende bugün doktora gittim canım. 12 gün kadar önce 3.78 ken 3.39 a düşmüş. gecen hafta perşembe cuma yoruldum ayaktaydım hep. bu kadar etkilenmiş yani. demek ki ben hiçbir iş yapmamakla, yürüyüş yapmamakla çok akıllılık etmişim. şimdi tekrar dinlenmeye geçicem.

Benimde düşmüş canim. Allah sonumuzu hayretsin.

su anda bende 3 kilo aldım canım amaaa 12 günde 1.400 gramını aldım. müthiş bir hızla kilo almaya başladım nedendir anlamadım gitti.

12 günde 1400 gram aldıysan 1 ayda 3 kilo alırısn kalan 2,5 ayınd ada 7,5 kg eder
3 te önceden almıştın maksimum 11 kg :) bence çokta güzel bir kilo

Benimde düşmüş canim. Allah sonumuzu hayretsin.
senin kaç olmuş canım. benimde son zamanlarda hep içime erken dogum yapacağım doguyor hislerime de güvenirim benim bebeğim zayıf kilo da aldıramıyorum. bir yandan da hazırlıklar tamamlanmadı. iyice strese girdim.

12 günde 1400 gram aldıysan 1 ayda 3 kilo alırısn kalan 2,5 ayınd ada 7,5 kg eder
3 te önceden almıştın maksimum 11 kg :) bence çokta güzel bir kilo
son zamanlarda iyice çok alıyormusuz kı canım. inşallah dediğin kiloyla bitirebilirim.

bende toplamda 5,5 kilo aldım kızlar. bazı densizler sinirimi bozmuyor değil tabii geçen çarşıda bir tanıdıkla karşılaştık görür görmez oo ne olmuşsun sen böyle dedi. kabanım dar model ve alt düğmeleri kapanmıyor. sen kendine bak ben mi hamileyim sen mi diyemedim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…