- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.401
Benimde aklımda deli sorular,portbebe hastane çıkışında iş görür taşımak için diyorlar. Ama bana fuzuli bir masraf gibi geliyor. Birvtandan da almazsam hastane çıkışında nasıl bir alternatif kullansam diyorum
Canım ben alacaktım bir de aydın da yaşıyorum arkadaşım çocuk isilik olur beş dakka durduramazsı. Onun içinde dedi. Cidden burası çok sıcak oluyor anlatılır gibi değil bu yüzden anakucağı alıcam sanırım eylül ekşm gibi gerek duyarsam alırım portbrbryi
Canim ayniyizzzz bende oncek8 gun olctum tamm 100cm:)))Günaydın annişler bol tekmeli bi gün olsun hepimize :)
Dün gece belimi ölçtüm 58cm den 100cm e ulaşmışım buna sevinmek de varmış :)
Masallah canim cok sevindim ne guzel haberlerle geliyosunuz boyleee:)slm kizlar
biz simdi kntrolden geldik 26+1 olduk bugun ins.
960 gr.34 cm olmus prensesim sukurler olsun.
kendimde 10 gunde yarm kilo vermisim kafam ona takildi nedense aslinda ye,ic,yat modunayim fazla alicami dusunmustum sasirdimneyseki bebegin kilosu ii.
arada bir kalksam yemegimi kendim yapsam dedim.hayir dedi dr.en azindan 32yi bi gorelim dedi.
yatisa devam
hepinizi opuyrz kizimla.
bebislerimizle ii haftalar olsun...
Canim seninkinde kafa bacak karin olculeri esit mi cikiyorrrslm kizlar
biz simdi kntrolden geldik 26+1 olduk bugun ins.
960 gr.34 cm olmus prensesim sukurler olsun.
kendimde 10 gunde yarm kilo vermisim kafam ona takildi nedense aslinda ye,ic,yat modunayim fazla alicami dusunmustum sasirdimneyseki bebegin kilosu ii.
arada bir kalksam yemegimi kendim yapsam dedim.hayir dedi dr.en azindan 32yi bi gorelim dedi.
yatisa devam
hepinizi opuyrz kizimla.
bebislerimizle ii haftalar olsun...
Ay bende ayriyken uyuyamiyamiyorum ya alışkanlık olmus heralde hatta yatkta uzagimda yatarsa da uyuyamiyorumGunaydin kizlarr. Ben ikna oldum ki esimle ayri yattigimizda deliksiz uyuyorum. Ama birakip gitmryede kiyamiyorum
Saol canım baktım babyneo marka olanmış o. Bu pek kaliteli bir ürün değilmiş, kullananlar memnun kalmamış. Ben fuzzibunz yada charlie banana almayı düşünüyorum. En iyisi bunlarmış.Canim morhipoda gördüm 35tl.
ohaaaaaa ohaaaa uçmuşlar resmen, yüksek olacağını düşünüyordum da, bu kadar fiyat çekeceklerini tahmin etmemiştim...gideyim paşa paşa hastaneme 1200 liraya doğurayım, geri kalan parayı çocuğuma harcarım :))Kız ben fiyatı sordum 5 milyar en ucuz kent hastanesi alıyormuş doktor da 4 milyar alıyormuş sigorta anlaşması yokmuş :)
Kızlar
başıma geleni anlatayim kendi doktorumum dısında bundan sonra başka doktora gitmem ..
Cumartesi günü kız kardeşim ultrason da oğlumu görmesine bir türlü denk gelemiyordu o yüzden bizi oraya uzun sürededir kapalı olan ama sonradan devredip dışardan bakıldığı zaman yenilenen bir hastane ye gitik evimizede çok yakın muane ücreti 12 TL Bayan doktora randevu almıştım..
Gittik benim kendi doktorum acil ameliyatı çıkmış yarım saat bekler imisiniz bende beklemek istemedim bunun üzerinde biizm docent doktorumuz var erkek sizin için sorun değilse çok iyi ona muanenizi yaptıralım dediler bende kabul ettim
Doktor her zman ki rutin soruları sordu ilk kilomu ve şu an kilomdaki arasındaki farkı ötğrendiği zaman bana çok kilo almısın yok beyaz ekmek beyaz pilav makarna yemiyeceksin yok su içeceksin yok abur cubur yemiyeceksin dedi ..Bende bu deidklerinizin hepsini normalde yapıyorum ben dedim
Ama benim vucudum kilo almaya yatkın dedim Adam çok kilo almısın dedi gine bütün pskoljimi bozuldu kızlar ara sıra kaçamaklarım oluyor tamam böyle dibine kadar yiyen biri değilim beyaz pilavı 6 ayda iki defa yemişim dir beyaz makaram biizm evde pişmez tam buğday makarnası yapıp yeriz beyaz ekmek hiç yemem Yürüşü ise havalardan dolayı az ama 30 dakika yapıyorum servs uzakta bırkıayor benibaşka ne yapcam yani 1 kutu bitter çikolatayı 1,5 hafta da bitiriyorum günde 2 küp başka ne yapayim yani
Doktor docent doktor ultrason cihazını kulanamadı doğru düzgün ne oğlumum kilosunu söyledi ne boyunu oglum yamuk duruyormuş kardeşileirmi sonradan alacakalrdı almayı unuttular ..
Hiç bir şekilde değmedi yani ..
Sadece kendi doktorumum değerini anladım..
canm hic sormadim.sadece her sey yolunda dedi.zaten soracagm ne varsa unuttum.kafam hep rahim agzi uzunlugundaydi:/Canim seninkinde kafa bacak karin olculeri esit mi cikiyorrr
Merhaba Kızlar...
sabah sabah eski fotoğraflarıma baktim evlenmeden 1 sene önceki aman Allahım ne kadar değişmiş ve kilo almışım.
o zamanlar ben kendimi kilolu görüyordum bir de.
Fakat vücudum ne kadar güzelmiş...
sanirim bnde:)dun odaya erken ciktm basim agriyordu.esimde asagida tv karsisinda uyuyakalmis sabaha kadar.bn uzuuunnn bir aradan snr deliksiz uyumusum:)tabi sabah uyandim yine 6:30da ama uyudum yani:)yazik garibimde gelmis askim asagida uyuyakalmisim ozur dilerim diyorGunaydin kizlarr. Ben ikna oldum ki esimle ayri yattigimizda deliksiz uyuyorum. Ama birakip gitmryede kiyamiyorum
Merhaba Kızlar...
sabah sabah eski fotoğraflarıma baktim evlenmeden 1 sene önceki aman Allahım ne kadar değişmiş ve kilo almışım.
o zamanlar ben kendimi kilolu görüyordum bir de.
Fakat vücudum ne kadar güzelmiş...
32 ye kadar sorunsuz aliyorlar canim,basinc ve x ray cihazlarindan da gece bilirsin demisti doktorumevet cnm basınç farkı sıkıntı olmuyormuş benımde aklımdaki sorulardan biri oydu.. benımkı 40 dkklık uçuş doğurmam heralde :))
zaten 1 gun öncesinde doktoruma gereklı kontrollerı yaptırıp oyle gidicem.
evet cnm yaa o buyudukce bir mutlu oluyrm olurda erken dogarsa diye:/Oyyy büyümüş minik prenses annesi,maşallah...Az daha sabir canım inşallah gecicek bu günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?