2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlarrr kilolar konuşulmus. Ben 4 kilo aldım. Ama sistigimi hissediyorum.normalde de kolay kilo alan bir tipim hep diyordum 90 ile doğururum diye 72 ile hamile kaldım 76yim suan.zaten 10 kilo alıp üstüne hamis kalmıştım. Az almam iyi oldu bi yönden ama bi taraftan da kafama takilio

arttık bişe demiyorum 4 müü??????

merhaba kızlar bende 5 kılo alabıldım ama bebısım ıyı cok sukur kılosu 20 gr ondeymıs 90 ıle dogurrum heralde 85 ım

Oy masaallah guzel kizina... gayet iyi annesi...
Kilo verme olayina gelince bende bi ayda yarim kilo vermisim... anlayamadim ama istahim cok yok artik deli gibi saldirmiyorum yemeklere... bikac lokma alip doyuyorum... bi iki saat sonra az daha yiyorum iste...

Aynen cnm ortam super anne psikolojisini rahatlatmak icin neler yapiyorlar...
Ilk okudum sevindigini TomrisHatun mesajini okumamistim daha...
Ay nasil sevindim ben gidemicem riskden dolayi bari sen faydalan diye...
Ama o ne yahuuu 5000+4000
Anahtar teslim mi

Ama size sunu duyurayim... tum hastanelere bildirilmis...
Ama hastalar yani gebeler bilmedigi icin uygulayan yok malesef...
ANNE BEBEK DOSTU DOGUM ISTEME HAKKIMIZ VAR...
yani bebegin kordonu kesilmeden gogsumuze yatirilmasini isticez... bebek ciktigi ortamda korkuyor... bipmedigi bir durum... anne nefesine kalp sedine ve anne sesine aliskin oldugu icin sakinlesiyor ve anneyle arasinda guvem bagi kurulmus oluyor...

Cnm 10 gun icinde o hasyanede baska bir dra gorunme halkin var...
Icine sinsin kalk git kendi druna

4 Kilo maşallah az almışsın.

kızlar tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyosunuz akşama kadar yemek yemesem olur ama tatlıya doymuyorum sürekli yemek istiyorum napıcam onlar yüzünde aldım hep kiloyu gözüm dönüyo resmen

Kizlar doktordan geldim bebegim 540 gr cikti yaaa halbuki 700lerde olmaliydi boyu da 30a yakin cikti o da 34 olmaliydi canim sikildiben nerdeyse 11 kilo aldim bbebegim niye almiyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…