2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sağol canım. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız. bu arada tatlıyla ilgili yazdıklarını okudum gel sen birde bana sor şu tatlı olayını. kendimi hiç durduramıyorum. her gün iki çikolata kesin. birde yaş pastaya dadandım. bugün kendi kendime dedim ki kusuncaya kadar yiycem sonra bırakıcam. nitekim öyle de oldu. yarın inşallah canım çekmez bir daha. ama çeksede artık bitti, yeter.

Tsekkrler
Baktım çok güzel görünüyor ama fiyat olarak bizi aşıyor bu aralar.içime sinen de zaten hem fiyat hem görsel hem sağlamlık açısından sinmisti

inşallah geçici bi durumdur

hım anladım canım aman siz iyi olunda nete girmesende olur :)))) bizde seni çok özledik :)))))

Kızlarr bi kaç arkadaş sormuştu.lohusa sepeti nden aldığım gecelik ve pijamalarim geldi.emzirme bölümleri delik sanıyordum gizli cit Citi varmış :) çok hoşuma gitti büyük kolaylık emzirmek için ve çoook beğendim çok kaliteli yumuşacık kumaşı. Bu arada 76 kiloyum L beden aldım hafif bol geldi göğüs kısmı falan.ama daha iyi sütle dolacak zaten.verdigim paraya değdi valla

Anladım Hayırlısı olsun sen yinde moralini yüksek tut.allah sağlık versin bebeklerimize

kesilirken ve dikilirken hissedilmiyomuş doğrumu ben kesin hissederim aklım şeyimde olur gibime geliyo
Tabiki hissetmiyorsunuz"uyuşturuyorlar.zaten onu düşünecek durumunda olmuyor.doğum sonrasında onagöre ilaç ve merhem kullanıyorsunuz.problem olmuyor yani:))

İyi akşamlar kızlar.... Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda hep böyle güzel haberler alalım hepimiz :) 1150 g olmuşuz :) kilodan bahsedebiliyoruz artık... İlk defa doğum şeklini konuştuk normal doğum gözüküyo dedi. Ben de öyle istiyorum inşallah...Kabızlık için prebiotic bi toz verdı MAXBİOTİC diye. Kullanan ya da duyan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…