2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba
cnm günlük ped kullandıkça artıyor akıntı..biraz gelmesi normal, ama çok geliyorsa ve kaşıntı varsa muhtemelen mantardır..hemen doktoruna git bence..

cnm kaşar peyniri en faydasız peynirlerden biri..en çok kalsiyum en sert beyaz peynirlerde oluyormuş, kaşar peynirini yağ ve patatesten bile yapabiliyorlar..yemişken kaliteli güzel beyaz peynir ye ..

tek ayakkabi sesi olsa ben daha ne sesler duydum zamaninda
aynen kafayi taktim mi takarim bnde
ayy bende de var ses takıntısı, ağız seslerine deli olurum ben sakız çekirdek ve ağız şapırdatma :) topuklu terlik ayakkabı sesi zaten kafatasına çivi çakıyormuş gibi, öldürsen suçlu sayılmazsın :)

bize de trip atmaya yer lazım, herşeye trip yapabiliriz hamileyiz hakkımız, söke söke alırız :) ben de dün dedim ki eşime beni mi çok seveceksin oğlunu mu , bilemem doğsun bakarız dedi, söz verdittim adama en çok beni seveceksin diye (altındaki neden de annesinden ve ablasından önce gelmek bu arada :)) oğlum arada kaynadı gitti :)

ay haftada 1 2 kez değil her dakka yemek istiyorum puding sökmüyo bana kek yaşpasta şerbetli tatlılar vs kızlar hakkınızı helal edin böyle yazdım ama gidişatım hiç iyi değil sizlerden tavsiye bekliyorum
cnm ben canımın istediklerinden bir lokma yiyorum hem aklım kalmıyor hem yetiyor, kurum doktorumuz bol yağlı yoğurt ve tarçın önerdi şekeri düşürmek için..aklında olsun..

cnm verdiğin siparişte mi s bedendi?

bebeğin suyunun su içmekle ilgisi varmı hani diyolar ya suyu azalmış diye
pinakolada bende sordum doktoruma hiç alakası yok dedi, tamamen vücudun kendi yapısıyla ilgiliymiş, ama suyu bol bol iç dedi kendi vücut sağlığımız için..

Canım ben sancısız gittim dr. ye suyum nişanım geldi 4-5 cm ye kadar sancısız açılmam oldu.

Bebek düşük ağırlıklı diye doğumu hızlandırmak adına hafif suni sancı verdiler.

Normal sancı çekmediğim için arasındaki farkı bilmiyorum canım ne desem yalan olur.

maşşallah size tü tü tüü karnın küçük duruyo ama
teşekkür ederim tatlımm sizlerede maşallah evet bebeği gizliyo vucudum baya içerde bi yerde saklanıyor sanırım yani bebeğin kilosu boyu haftasıyla uyumlu olmasa benimki herkesten küçük galiba die nerdeyse takıntı yapıcam, dışarda görüyorum koca koca gobeklerle dolaşıyor herkes bende şaşıyorum ama onemli olan bebişin kilosu boyu diyorum teselli ediom kendimi

maşallah diyelim o zaman sana canımm değişik bi yapın varmış

e tabiki de önemli olan o napıcan kocaman karnı :)

Anladim canimm.
İnsallah kolay olur diyelim bol bol dua edelim:))

suni sancı daha betermiş galiba

canım ne kdr çok düşünürsen o kdr çok korkarsın ve cesaretin kırılır hiçç düşünme aklına getirme o gun gelsin anı yaşa cunku hiçte düşündüğün gibi olmıcak kimimizin sancısı 1 saat kimimizinki 10 saat sürcek yani doğumumuzun nasıl gececeğini tahmin bile edemeyiz ablam mesela 1 saatte doğurdu ama bi arkadasım 9 saat sancı cekti acılma olmayınca sezeryana almışlar yani mesela nasıl tahmin edebilirdi böle bişey olacağını o yuzden nasibimizde olanı cekicez bol bol dua edicez rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin :))))

amin cnm inşallahh herşeyin hayırlısı bekleyip görecez

Kızlar travel sistem arabalardan almayı düşünüyoruz melegime.ama aklımda kalan model çift yönlü değil.biarkdasjm anakucagiyla kullandığında bebeginnyuzu sana dönük olacak nasılsa.1 yaşına kadar öyle kullanırsınız sonrada arkası donuk olsun nolcak diyor.napmaliyim sizce? Çift yönlü isteğinden vazgecmelimiyim yoksa beğendgim modeldenmi vazgecmeliyim?

peki sen ayrintili ultrasonda dopler yaptirdinmi damarlarda belki direnc var,benim de aynisi cikmisti,1 hafta geriden geliyor bebek,o zamn boyda ekileniyor.Doktor ne dedi tam olarak
Ayrintili ultrason yaptirdim canim 20.haftadayken dopler dedigin sey ne bilmiyorum ama doktor sorun yok demisti

Çift yön olması benim de tercihindi. arkadaşının dediğine katılmıyorum ben. Çünkü rüzgar, güneş olduğunda bebeğin yönünü değiştirebilmek gerek. Yani 1 yaşından sonra da yönünün sana dönük olması gereken durumlar olucak. Ben çift yön aldım. Daha doğrusu oturma kısmı çıkıyor ve yönü değiştiriliyor. Casual cadillac travel system benimki. İstersen bi gözat, içine sinerse bundan al.

Ya hazırlıkları bosver sen bebeginle ilgilen cnm. Benm 2.8 cok kisa ya malesef ayni his bendede var ins yaniliriz... kac gr.di bebegin. Bnim 24kusurlerde 700gr. Bana da az geldi
canım şimdi senin için baktım 25+1 de 780 grammış.bugün 26+6 da 927 gram. kilo olarak 2 gün geride gösteriyor. boyla ilgili bir sıkıntı yok boy önde ama kilo maalesef geri. ne yaptıysamda olmuyor genetik bu başka birşey demiyorum artık. benimde canım çok sıkıldı hatta sıkıntıdan öyle bir tatlı yedimki komaya giricem nerdeyse. hep dinlenicez napalım. ben kendimi salmıştım baya. yürümeye bile başlamıştım. şimdi eski düzene devam edicem. anladım ki kısalmaya çok meyilli ve hareketten çok etkileniyor. düşünüyorum birde bebeklerimiz daha zayıf kilo aldıklarında nasıl olucak. erkenide önemli değil ama sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah . bir 32 leri görsek oh diycem bende.

cnm kaşar peyniri en faydasız peynirlerden biri..en çok kalsiyum en sert beyaz peynirlerde oluyormuş, kaşar peynirini yağ ve patatesten bile yapabiliyorlar..yemişken kaliteli güzel beyaz peynir ye ..
.
canım ben kaşar ve hellim dışında peynir yiyemıyroum maalesef kaşar omletin içinde kullanıyorum. hellimide kahvaltıda mutlaka yiyorum.

teşekkür ederim sanada maşallah :))))) nerelerdesin merak ettik seni iyisindir inşallah :))))
iyiyim canım sağol işyerinde çok yoğundum girmek mümkün olmadı arkadaşın çocuğu ameliyat olmuştu onun yerine baktım akşamları eve gidincede yemekti vs erkenden uyuyakalıyorum zaten giremedim :) ama sizleri çok merak ettim ve çok özledim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…