2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar nasıl doğum düşünüyorsunuz var mı tavsiyeleriniz doğumla alakalı rabbim nasip ederse normal düşünüyorum ben

Allah kısmet ederse inşallah bende normal doğum yapmayı istiyorum aslında genel olarak hastane ortamından iğneden falan korkan biriyim ama ne bilim yaparım ya istiyorum yani o sancıyı a ağrıyı en önemlisi o anı doğum anını yaşamayı istiyorum inşallah kısmet olurda normal olur

Evet canim allah nasip ederse. Doğumun korktuğum yani dikiş konusu. Keşke kesiye gerek kalmadan dogurabilsem

al benden de o kadar inan sancıyı ağrıyı değil de o kesi ve dikiş meselesi beni çok korkutuyo dediğin gibi kesisiz olsa keşke ama mutlaka yapılıyomuş

peki sen ayrintili ultrasonda dopler yaptirdinmi damarlarda belki direnc var,benim de aynisi cikmisti,1 hafta geriden geliyor bebek,o zamn boyda ekileniyor.Doktor ne dedi tam olarak
Panik yapma bence her Bebeğin Gelişimi farklıdır.yumurtlama tarihide etkili.1 2 hafta önde veya geride olması çok normal canım.sağlıklı olduğuna eminim bebişinin.".

al benden de o kadar inan sancıyı ağrıyı değil de o kesi ve dikiş meselesi beni çok korkutuyo dediğin gibi kesisiz olsa keşke ama mutlaka yapılıyomuş
Maalesef kesi %90 oluyor.hatta ve hatta benim ilk doğumumda üzerine birde yırtılma olmuştu.zor ama dayanılmayacak Şeyler değil.hepsi geçiyor unutuluyor.korkutmayın sakın kendinizi:))

Normal dogumda nefes darligi oluyomu acaba bende ondan korkuyorum biraz.
Cunku surekli derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum ve sanki dogunda derin nefes alamicakmisim gibi geliyo bu beni zorlarmi diye dusunuyorum

Maalesef kesi %90 oluyor.hatta ve hatta benim ilk doğumumda üzerine birde yırtılma olmuştu.zor ama dayanılmayacak Şeyler değil.hepsi geçiyor unutuluyor.korkutmayın sakın kendinizi:))

kesilirken ve dikilirken hissedilmiyomuş doğrumu ben kesin hissederim aklım şeyimde olur gibime geliyo

Evet canim allah nasip ederse. Doğumun korktuğum yani dikiş konusu. Keşke kesiye gerek kalmadan dogurabilsem

En basitinden korkuyorsun canım.

Keserken de dikerken de hissetmiyorsun.

Sen sancını çek doğur da dikiş atarken bebeğini izliyor olacağın için farkına bile varmazsın.

Panik yapma bence her Bebeğin Gelişimi farklıdır.yumurtlama tarihide etkili.1 2 hafta önde veya geride olması çok normal canım.sağlıklı olduğuna eminim bebişinin.".
basindan cikarsa gerilik o zaman dedigin gibi gec dollenme canim ,ama benim 16 ci haftadan sonra basladi gerilik ve doplerde sag damarimda celtik cikti bebege kan besin cok az gidiyormus o yuzden karin kilo ve bacak gelisimi 1 hafta geriden geliyor.Preeklamsi riskim cok yuksek yani takipte tutuyor doktor

Cunku surekli derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum ve sanki dogunda derin nefes alamicakmisim gibi geliyo bu beni zorlarmi diye dusunuyorum

benimde aklıma geliyo nefessiz kalır ölürsem yada bebek sıkışırsa orda diye ayyy Allah korusun ama refleks gibi bişeydir bence ya Allahım onun gücünü veriyodur

Şimdi bebek yukarıda ondan nefes almakta zorluk çekiyoruz canım.

O zaman aşağıda olacağı için çekmeyiz herhalde.

Yani ben doğum anında çekmemiştim.

En basitinden korkuyorsun canım.

Keserken de dikerken de hissetmiyorsun.

Sen sancını çek doğur da dikiş atarken bebeğini izliyor olacağın için farkına bile varmazsın.

ay inşallah dediğin gibidir baen öyle şeyler düşünüyorum ki sezeryan mı olsam diye geçiyo içimden sonra anneliği o şekilde anlarsın o anı yaşamam bebeğimi ilk gören hisseden ben olmalıyım diyorum

benimde aklıma geliyo nefessiz kalır ölürsem yada bebek sıkışırsa orda diye ayyy Allah korusun ama refleks gibi bişeydir bence ya Allahım onun gücünü veriyodur

nefes egzersislerini izleyin kızlar uzman tv de her nefes alışın bir sebebi varmış normal doğumda cok faydalı.

Şimdi bebek yukarıda ondan nefes almakta zorluk çekiyoruz canım.

O zaman aşağıda olacağı için çekmeyiz herhalde.

Yani ben doğum anında çekmemiştim.
Ayy gercekten mi???
Rahatlattin beni gercekten:))
Tesekkur ederim.
Bide suni sanci ile gercek sanci arasi fark nasildir.
Cunku ben bi onceki gebeligimde bebegim gelismedigi icin suni sanciyla dogum yapmistim 13 haftalikti sanci kiyaslamasi nasildir acaba??

İnsallah canim Rabbim kolayligini verir insallahta bi avazda aliveririz kucagimiza (oyle derler ya ne guzel olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…