2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canim. Agirlasinca da kotu ne yapalim yatacagim. Soylemesi kolay ama icini ferah tut....

Yaa iste benm de sonradan basladi gerilik ama oyle bir sey demedi doktorum en iyisi ben baska doktora ggideyim

Canim neresi geri kilosunun masallah diyelim dedigim gibi bnmki 25 arti 3 te yarim kilo sikma canini sen

Hay maşallah hastane kapattırsan aynı fiyat gerçekten :))

Haketten en kral hastanede sigortasız gene synı fisyt ve aynı şartlar o kadar alengir fazla.

anakucağında zor olmaz mı yeni doğduğunda

Canım anakucağı zaten yenidoğan için anne karnındaki pozisyona uyumlu odluğu için öyle, bebek arabalarında da diyor ilk altı ay anakucağı kullanın diye zaten.

Canim ayniyizzzz bende oncek8 gun olctum tamm 100cm:)))

Sivri mi göbeğin senin de :)

Gunaydin kizlarr. Ben ikna oldum ki esimle ayri yattigimizda deliksiz uyuyorum. Ama birakip gitmryede kiyamiyorum

Ben ayrı yatamıyorum ama yanımda da tekmeleyip üfleyip tersliyormuşum sürekli hiç hatırlamıyorum.

Çok pahalı haketten canım değmez bence.

kizlar vajina sol tarafimda sisme fark ettim sabah normal sisme degil bi tarafi sismis acaba neki bu

Canım hiç duymadım git bence gittin mi hatta yeni gördüm meaajını bizi habersar et.

kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba

Akıntı oluyor ama seninki günlük pedle artıyordur muhtemelen kullanma canım çok sakıncalı.

Sen de beni güldürüyorsun yaa deli kovalamış gibi :)) çok kanım kaynıyo sana :)

Ne zamandır aklımdasın valla hiç denk gelmedim ben de girmiyorum eskisi gibi
Yi olmanıza sevindim :)

Yaa iste benm de sonradan basladi gerilik ama oyle bir sey demedi doktorum en iyisi ben baska doktora ggideyim
benim ayrintilida cikti bu durum Atil beye gitmistim,o da doplerde direnc gorunce takipte tutulsun diye not yazdi doktoruma.Ama doktorum bi prof ve hic orali olmadi adam cok rahat git 1 ay sonra gel dedi basindan etti.Ben de dojtormu degistim gecen hafta ,o da iki haftadan bir takipte tutmam gerek dedi.Ama 24 cu haftadan sonra bebekler daha iyi kilo alirmis,bakalim insallah.Sana ayrintili yapan doktor bi sey yok demisse belki genetik kilo alamamasi sorun yok

Selam kizlar tünaydin diyim bari islerimi toparlayipta gelemedim sabahtan :)

Sanada selam olsun 30uncu hafta veee bu persembe son is günüm heyecanla bekliyorum
Darisida tüm çalisanlara olsun insallah diyorum
ayy ne güzelll :)

canım aynı dertten muzdaribiz :/ benimkine de normal, ne az ne çok dedi doktor, ben beslenmeme daha çok dikkat etmeye başladım, 3 gündür muz yiyorum bu seferde tuvalete çıkamıyorum ölecem kabuzlıktan :://

Kızlar utanarak sizinle bişi paylaşmak istiyorum :/ ilişki konusunda çok heveslenmeme rağmen son 1 aydır aşırı kuruluğum var, naparsak yapalım ıslanmıyorum, ilişkide de canım çok acıyınca bırakıyorum, adam da hevesi kursağında kalıyo jel de kullanamıyorum napsam bilemedim :/

Kızlar nazarliyorum kendimi sanırım

Sabah öyle bi bel ağrısıyla uyandım ki,sonrasında adet olacakmisim gibi kasıklarim ağrımaya başladı.Dr aradım idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı.3 güne idrar kültürü çıkacak.

Olağan birşey mi,Dr beni korkutmamak için mi bi yorum yapmadi.bilmiyorum.

Etken doğum riskiyle yatiyorum ama korkuyorum artik,çok korkuyorum

kızlar bu muz konusunda eminmisiniz muzun şeker oranı çok yuksek daha sağlıklı yiyeceklerle kilo alması daha güzel değilmi

Masaallah... bundan sonra daha hizli kilo alacaklar cnm...
Oyy heyecanlaniyorum vallahi :)

Canim.

Canm Üzülme. Doktor bisey demediyse yoktur. Nstye falan bagladimi

:)) bende muz aldım yiycem diye. yemeye başladım bugün. ben zaten kabızım hep şimdi iyice beter olucam :) bizim genetik canım ya bence. bak benim ne zamandır böyle. tamam muz yemiyordum ama gerçekten ben hep faydalı şeyleri yiyorum. ama gene aynı gene aynı sonuç değişmiyor.

Kızlar herkese hayırlı aksamlar.Nasılsınız?Geçmişi okumaya koyuldum,oğlumun ödevleri derken bu saat oldu.Bıcı bıcımıda yaptım sabaha kontrolumuz var bakalım bir haftadır ne yaptı oğluşum? Kızlar benim ayaklarim hafif şişmiş tuzluda yemiyorum niye oldu ki acaba?Yatiyorum ya sürekli ondan mi oldu acaba?

Canm benimde acayip sisiyor ayakkablarima zor sigiyorum. Cok hareket etmiyoruz diye bence. Bnde de tuz yok

Canm Üzülme. Doktor bisey demediyse yoktur. Nstye falan bagladimi
Evdeyim ben.eşim gitti kabı vermişler.o götürürken hafifledi bel agrim.sonrasinda agri kalmadi.muhtemel kültürde de birşey çıkmaz demiş o kadar.arayacak inş kotu bir se yoktur.nst ye giremiyor um yattigim için.ama göbeğini kontrol ediyorum gerilme yok şükür,poğaça gibi..son haftaların geçmesi ne zormuş..hamilelik dışarıdan çok lay lom gibi ama.hep korku..
Kabizsan ve şekerin varsa muzu tercih etme.kabizligin üzerine ananas tan başka bisi bilmem.

Kendime de alıyorum ama alıyorlar şükür. Ben eşime biraz küçük yumurtalardan aldiriyorum.her sabah 1,5 yiyorum.bazen hepsini.sabah aksam kocaman bi bardakl sut iciyorum.bi çorba kasesi yoğurt.ceviz,fındık,badem,k.uzum. ve bir tabak meyvem var yatmadan.bunlar ara öğünler:) sabah öğle aksam yemekleri de yiyorum.

Üzme kendini.proteine yuklen biraz.fark oluyor mutlaka.

Bunları hangi ara yiyordum dersen,yatiyorum ya yerken geçiyor vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…