- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.661
Aynen canim. Agirlasinca da kotu ne yapalim yatacagim. Soylemesi kolay ama icini ferah tut....canım şimdi senin için baktım 25+1 de 780 grammış.bugün 26+6 da 927 gram. kilo olarak 2 gün geride gösteriyor. boyla ilgili bir sıkıntı yok boy önde ama kilo maalesef geri. ne yaptıysamda olmuyor genetik bu başka birşey demiyorum artık. benimde canım çok sıkıldı hatta sıkıntıdan öyle bir tatlı yedimki komaya giricem nerdeyse. hep dinlenicez napalım. ben kendimi salmıştım baya. yürümeye bile başlamıştım. şimdi eski düzene devam edicem. anladım ki kısalmaya çok meyilli ve hareketten çok etkileniyor. düşünüyorum birde bebeklerimiz daha zayıf kilo aldıklarında nasıl olucak. erkenide önemli değil ama sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah . bir 32 leri görsek oh diycem bende.
Yaa iste benm de sonradan basladi gerilik ama oyle bir sey demedi doktorum en iyisi ben baska doktora ggideyimbasindan cikarsa gerilik o zaman dedigin gibi gec dollenme canim ,ama benim 16 ci haftadan sonra basladi gerilik ve doplerde sag damarimda celtik cikti bebege kan besin cok az gidiyormus o yuzden karin kilo ve bacak gelisimi 1 hafta geriden geliyor.Preeklamsi riskim cok yuksek yani takipte tutuyor doktor
Canim neresi geri kilosunun masallah diyelim dedigim gibi bnmki 25 arti 3 te yarim kilo sikma canini sencanım şimdi senin için baktım 25+1 de 780 grammış.bugün 26+6 da 927 gram. kilo olarak 2 gün geride gösteriyor. boyla ilgili bir sıkıntı yok boy önde ama kilo maalesef geri. ne yaptıysamda olmuyor genetik bu başka birşey demiyorum artık. benimde canım çok sıkıldı hatta sıkıntıdan öyle bir tatlı yedimki komaya giricem nerdeyse. hep dinlenicez napalım. ben kendimi salmıştım baya. yürümeye bile başlamıştım. şimdi eski düzene devam edicem. anladım ki kısalmaya çok meyilli ve hareketten çok etkileniyor. düşünüyorum birde bebeklerimiz daha zayıf kilo aldıklarında nasıl olucak. erkenide önemli değil ama sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah . bir 32 leri görsek oh diycem bende.
canım ultrason kağıdında öyle yazıyor internette de aynı. senin geç döllenme falan olmasın doktorun ne dediCanim neresi geri kilosunun masallah diyelim dedigim gibi bnmki 25 arti 3 te yarim kilo sikma canini sen
şimdi okudum bu mesajını. sonradan başladıysa o zaman rahme giden damarlara baktırmanda fayda var arkadaşım.Yaa iste benm de sonradan basladi gerilik ama oyle bir sey demedi doktorum en iyisi ben baska doktora ggideyim
Hay maşallah hastane kapattırsan aynı fiyat gerçekten :))
anakucağında zor olmaz mı yeni doğduğunda
Canim ayniyizzzz bende oncek8 gun olctum tamm 100cm:)))
Gunaydin kizlarr. Ben ikna oldum ki esimle ayri yattigimizda deliksiz uyuyorum. Ama birakip gitmryede kiyamiyorum
ohaaaaaa ohaaaa uçmuşlar resmen, yüksek olacağını düşünüyordum da, bu kadar fiyat çekeceklerini tahmin etmemiştim...gideyim paşa paşa hastaneme 1200 liraya doğurayım, geri kalan parayı çocuğuma harcarım :))
kizlar vajina sol tarafimda sisme fark ettim sabah normal sisme degil bi tarafi sismis acaba neki bu
kızlar sizde de çok akıntı var mı sürekli günlük ped değiştiriyorum çok fazla geliyo ayıptır söylemesi katı katı geliyo ve resmen hissediyorum geldiğini normal mi acaba
Kizlar ben bekarlik ve evlilik soyadimi birlikte kullaniyorum.
Dun baba soy ismimi, oglumun ismini yapacagim dedim. Boylelikle benim soyadlarimla bir olacak oglusun tam ismi.
Bu sefer beni bir gulmek tuttu marketin ortasinda. Deli gibi gulmeye basladim, guldukce idrarimi tutamadim ona da bir fasil guldum.
Rezilligimi kimse fark etmedi Allah tan
Canım annişlerrrrrrr canım bebişlerrrrrr uzun bir aradan sonra merhaba, Yaklaşık iki haftadır işyerindeki yoğunluktan dolayı (arkadaşımın çocuğu ameliyat oldu onun yerine baktım da) girmek mümkün olmadı. Akşamları da eve git yemek hazırla yemek ye, zaten tavuk oldum erkenden yatıyorum girmek kısmet olmadı. Hepinizi çokkkk özledim :))) Umarım herkesler iyidir. Biz bu hafta 26. haftaya girdik geçen hafta da detaylı ultrasonumuz yapıldı allahımıza binlerce kez şükür hiçbir sıkıntımız yok gelişimlerimiz, kilomuz, boyumuz gayet iyiymiş hatta yakışıklı oğlum 4 boyutlu ultrosanda yüzünü bile gösterdi kızımız pek nazlı popişini döndü göstermedi yüzünü :))))) Hepinizi çok çok çok çok öpüyorum benden şimdilik bu kadarrrr :)
canim ayrintilida bakiyor her seyine doktor sorun yoksa sorun yok demek,kiloyu kafana takma ,tek kilo onemli degil cunkiAyrintili ultrason yaptirdim canim 20.haftadayken dopler dedigin sey ne bilmiyorum ama doktor sorun yok demisti
kasar peynir ye canim kilo aldiriyor bebegecanım ben kaşar ve hellim dışında peynir yiyemıyroum maalesefkaşar omletin içinde kullanıyorum. hellimide kahvaltıda mutlaka yiyorum.
benim ayrintilida cikti bu durum Atil beye gitmistim,o da doplerde direnc gorunce takipte tutulsun diye not yazdi doktoruma.Ama doktorum bi prof ve hic orali olmadi adam cok rahat git 1 ay sonra gel dedi basindan etti.Ben de dojtormu degistim gecen hafta ,o da iki haftadan bir takipte tutmam gerek dedi.Ama 24 cu haftadan sonra bebekler daha iyi kilo alirmis,bakalim insallah.Sana ayrintili yapan doktor bi sey yok demisse belki genetik kilo alamamasi sorun yokYaa iste benm de sonradan basladi gerilik ama oyle bir sey demedi doktorum en iyisi ben baska doktora ggideyim
ayy ne güzelll :)Selam kizlar tünaydin diyim bari islerimi toparlayipta gelemedim sabahtan :)
Sanada selam olsun 30uncu haftaveee bu persembe son is günüm heyecanla bekliyorum
Darisida tüm çalisanlara olsun insallah diyorum
canım aynı dertten muzdaribiz :/ benimkine de normal, ne az ne çok dedi doktor, ben beslenmeme daha çok dikkat etmeye başladım, 3 gündür muz yiyorum bu seferde tuvalete çıkamıyorum ölecem kabuzlıktan :://canım kabızlıktan muz yemiyordum ama aldım artık yiycem. kaşar yiyorum fındık ceviz badem yiyorum hergün ama yok almıyor. hergün süt yumurta iki güne bir er yiyorum ama yok işte genetik sanırım. doktor normal diyor ama erken dogum olursa sıkıntı yaratır ondan korkmaya başladım
kızlar bu muz konusunda eminmisiniz muzun şeker oranı çok yuksek daha sağlıklı yiyeceklerle kilo alması daha güzel değilmiayy ne güzelll :)
canım aynı dertten muzdaribiz :/ benimkine de normal, ne az ne çok dedi doktor, ben beslenmeme daha çok dikkat etmeye başladım, 3 gündür muz yiyorum bu seferde tuvalete çıkamıyorum ölecem kabuzlıktan :://
Masaallah... bundan sonra daha hizli kilo alacaklar cnm...İyi akşamlar kızlar.... Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda hep böyle güzel haberler alalım hepimiz :) 1150 g olmuşuz :) kilodan bahsedebiliyoruz artık... İlk defa doğum şeklini konuştuk normal doğum gözüküyo dedi. Ben de öyle istiyorum inşallah...Kabızlık için prebiotic bi toz verdı MAXBİOTİC diye. Kullanan ya da duyan var mı kızlar?
Canim.Kızlar nazarliyorum kendimi sanırım
Sabah öyle bi bel ağrısıyla uyandım ki,sonrasında adet olacakmisim gibi kasıklarim ağrımaya başladı.Dr aradım idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı.3 güne idrar kültürü çıkacak.
Olağan birşey mi,Dr beni korkutmamak için mi bi yorum yapmadi.bilmiyorum.
Etken doğum riskiyle yatiyorum ama korkuyorum artik,çok korkuyorum
Canm Üzülme. Doktor bisey demediyse yoktur. Nstye falan bagladimiKızlar nazarliyorum kendimi sanırım
Sabah öyle bi bel ağrısıyla uyandım ki,sonrasında adet olacakmisim gibi kasıklarim ağrımaya başladı.Dr aradım idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı.3 güne idrar kültürü çıkacak.
Olağan birşey mi,Dr beni korkutmamak için mi bi yorum yapmadi.bilmiyorum.
Etken doğum riskiyle yatiyorum ama korkuyorum artik,çok korkuyorum
:)) bende muz aldım yiycem diye. yemeye başladım bugün. ben zaten kabızım hep şimdi iyice beter olucam :) bizim genetik canım ya bence. bak benim ne zamandır böyle. tamam muz yemiyordum ama gerçekten ben hep faydalı şeyleri yiyorum. ama gene aynı gene aynı sonuç değişmiyor.ayy ne güzelll :)
canım aynı dertten muzdaribiz :/ benimkine de normal, ne az ne çok dedi doktor, ben beslenmeme daha çok dikkat etmeye başladım, 3 gündür muz yiyorum bu seferde tuvalete çıkamıyorum ölecem kabuzlıktan :://
Canm benimde acayip sisiyor ayakkablarima zor sigiyorum. Cok hareket etmiyoruz diye bence. Bnde de tuz yokKızlar herkese hayırlı aksamlar.Nasılsınız?Geçmişi okumaya koyuldum,oğlumun ödevleri derken bu saat oldu.Bıcı bıcımıda yaptım sabaha kontrolumuz var bakalım bir haftadır ne yaptı oğluşum? Kızlar benim ayaklarim hafif şişmiş tuzluda yemiyorum niye oldu ki acaba?Yatiyorum ya sürekli ondan mi oldu acaba?
Evdeyim ben.eşim gitti kabı vermişler.o götürürken hafifledi bel agrim.sonrasinda agri kalmadi.muhtemel kültürde de birşey çıkmaz demiş o kadar.arayacak inş kotu bir se yoktur.nst ye giremiyor um yattigim için.ama göbeğini kontrol ediyorum gerilme yok şükür,poğaça gibi..son haftaların geçmesi ne zormuş..hamilelik dışarıdan çok lay lom gibi ama.hep korku..Canm Üzülme. Doktor bisey demediyse yoktur. Nstye falan bagladimi
Kabizsan ve şekerin varsa muzu tercih etme.kabizligin üzerine ananas tan başka bisi bilmem.:)) bende muz aldım yiycem diye. yemeye başladım bugün. ben zaten kabızım hep şimdi iyice beter olucam :) bizim genetik canım ya bence. bak benim ne zamandır böyle. tamam muz yemiyordum ama gerçekten ben hep faydalı şeyleri yiyorum. ama gene aynı gene aynı sonuç değişmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?