2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba arkadaşlar günaydın bi gün daha büyüdük bebişlerimzle

arkadaşlar ben okulda artık insanlara bile tahammül edemiyorum bir an önce izne ayrılıp istediğm gibi bebeğime hazırlanmak istiyorum beslenme düzenim bile yok okulda ama izne 32. haftanın başında mı yoksa 33. haftaya girerken mi ayrılıyoruz bebiş en son 8 gün öndeydi doktora rica etsem acaba izni 1 hafta öndeymiş gibi verebilir mi ya gitmek istiyorum artık rapor al diceksiniz şimdi rapor alsam seneye 1. dönem ki rapor haklarımı yemiş olucam rapor alamam bebeğe bakmak içn alıcam raporumu

benim oğlum çikolata falan değil muz yediğim zaman zıplayıp duruyor çok seviyor bende hergün bi tane yiyorum bitmişşe eşimi gece markete gönderip aldırıyorum bebekler mutlu biz mutlu:)

Sizlere gipta ediyorum. Ben kendi isimi yaptigim icin ne dogum oncesi ne dogum sonrasi izin diye birsey yok. Doguma kadar calis akabinde ise devam.

Tahammul mu o da ne?

Sizlere gipta ediyorum. Ben kendi isimi yaptigim icin ne dogum oncesi ne dogum sonrasi izin diye birsey yok. Doguma kadar calis akabinde ise devam.

Tahammul mu o da ne?
benzer bi durumda bnde var. babamla birlikte calışıyorum ben 40'ım cıkar cıkmaz belki de çıkmadan gelip buraları yoklarım ne nasıl oluyo diye.babama da fazla yük binsin istemiyorum o yüzden doğuma kadar burdayım. olsun çok şükür yine de halimize.

Aynı durumdayız, malesef izin 32+1 de başlıyor ikimizin aynı tarihte neredeyse ben de aynısını düşünüyorum. Yani doktorla konuşmayı belki 1 ya da 2 hafta önce başlatabilir atık çok zor oluyor okul sabahtan akşama kadar ne belim ne başım dayanıyor. Böyle işmiş bir halde okula gelmekte hiç hoşuma gitmiyor sabahları ne giysem diye düşünmek...

patlıcam artık gunler geçiyor ama ilerlmiyor kaç haftadır 5 haftam var diyip duruyorum memleketmi de özledim işe git eve gel yemek yap akşam uyu haftasonu yine eşinle seni eğlğndirmek içn uğraşşsın yaştan mıdır bebekten midir burda yaşamaya başladığımda öğrendim hamile olduğumu taşındıktan bir hafta sonra sonra hep halsizlik yorgunluk çevre bile edinemedim okulda herşey üstüme gelmeye başladı okuldan çıkınca annemi arayıp yemekleri hazırla demek istiyorum ablamla çarşıya çıkıp bebişe bişeyler almak istiyorum arkadaşlarımla haftasonu buluşmak istiyorum ama hepsi benden uzakta bi eşim var sağolsun yanımda

canım günaydın maaşallah diyim ne kadar sağlıklı besleniyosun. ben maalesef ipin ucunu kaçırdım biraz makarna ve ekmek yemediğimden mi bebek kilo almıyo demişsin ya ilgisi yok. doktor bana ekmek makarna kek hamurişi yeme kesinlikle onların bebeğe bi faydası yok sana kilo aldırır demişti.

seni çok iyi anlıyorum, Göreve yeni mi başladın, ben 5. yılındayım ve memleketimdeyim, daha iyi durumdayım yani, ben de 15 tatilden sonra hep 8 hafta okula gidecem diye düşünüyordum sonra 10 hafta olduğunu fark edince yıkıma uğradım. Erkek lisesindeyim ve tek bayan öğretmenim malesef beni sıkın ve rahatsız eden de o konuşup vakit geçirebileceğim hiç arkadaş yok,erkek öğretmenler, idare, memurlar, hizmetliler bir de ben

cnm selam şu yasal doğum iznini bende araştıryorum da 32. hafta 32+6 da bitiyor doğum izni de 33+0 da başlıyor yazıyordu. doktoruma danışıcam bende.

Saat 10.30 daki durusmaya 7.30 da gelen muvekkil. Ve ucukluk seviyesindeki sorulari..

Sabir en buyuk erdemdi degil mi?
Cekilin dovucem, nolur bi doviyim..
Kapat kapıyı suratına vaktini beklesin, ne dava aşkı varmış adamda alacaklı falan mı???

cnm selam şu yasal doğum iznini bende araştıryorum da 32. hafta 32+6 da bitiyor doğum izni de 33+0 da başlıyor yazıyordu. doktoruma danışıcam bende.
32. haftan doluyor 33. haftada izinli oluyorsun. yani 32+0 olması lazım. 33+0 olduğunda 34 haftalık hamile olursun.

Kizlar bebegimin hareketlerinden uykuya dalamiyorum bu kadar cok kıpırdaması normal mi?
Bazen vuruyor artik güçlü cnm yanar gibi oluyr yani bi refleks veriyrm.cogu zamnda bi saga sola takla atarak geçiyor gibi

normal tabiki cnm e büyüyolar kemikleri daha da sertleşiyo ve tekmeleri kuvvetleniyo benimkide dünden beri atak yaptık fazlasıyla vuruyo bide sert tekmeler atıyo canı yanıyo bazen bizde bi garibiz demi hiç oynamazlarsa acaba bişe mi oldu tekme atsalar niye böyle bişe mi oldu anlaşıldı doğurunca rahatlicaz:)

32. haftan doluyor 33. haftada izinli oluyorsun. yani 32+0 olması lazım. 33+0 olduğunda 34 haftalık hamile olursun.
33+0 olunca tam 33 haftalık oluyorsun diye biliyorum.34 den gun almaya başlıyorsun.
32+0 da bizim yasal iznimiz başlamış oluyor o zaman, bana mantıklı gelen bu daha doğrusu :/

33+0 olunca tam 33 haftalık oluyorsun diye biliyorum.34 den gun almaya başlıyorsun.
32+0 da bizim yasal iznimiz başlamış oluyor o zaman, bana mantıklı gelen bu daha doğrusu :/
Canim ben doktordan rapor aldigimda doktor hep atiyorum 26 hafta 3 günlük gebelik gibi yaziyordu yani 33. Hafta dedilerse 33 hafta 0 gün olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…