2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

küstürmeyelim bebişleri yapsınlar canlarım benim yaa benimkide gece yatarken sola dönüyorum yatakla aramagiriyo sağa dönüyorum bu sefer oraya girip tekmeliyo bi kaç kere oğlum dayağı yicen şimdi heykel gibi yatıyorum senin yüzünden dedim bi kaç gün tekmelemedi şimdi yine yapıyo yap oğlum tekmele oğlum akıllı oğlum sen gel ben sana gösterecem oğluum diye saydırıyom eşimde gülüyo oğlum sen manyak bi anaya çattın Allah yardım etsin diyo

hissediyorum diyenler var bende nette okudum hıçkırığı tekme sanıyomuşuz bazen acaba bende öyle oluyo arka arkaya tekme atıyo acaba o mu bilmiyorum ki

ritmikse hıçkırık cnm. tekme diil o. tekmenın şiddeti farklı farklı oluyor benımkınde tepmeye başladımı arada saglam vuruyor ardından çok zayıf gelıyor mesela. ama hıçkırıkta aynı şiddette hissediyosun.

Benim kiz hickirmiyor o zaman bazen cok hizli pitir pitir oluyor ama o kadar seri de hickiramaz yani bazen düşünüyorum bu kiz icerde napiyor diye. Garip garip kiprasmalar falan yazdım bak cakti bitane kizdi hanim

aynen küstürmeyelerim bebeleri bu sefer meraktan deli oluyoruz ben son ayları düşünemiyorum şimdi 1 kilo ozaman olacak 3 kilo asıl tekmeler o zaman gelecek bunlar iyi günlerimiz :))))

Benim kiz hickirmiyor o zaman bazen cok hizli pitir pitir oluyor ama o kadar seri de hickiramaz yani bazen düşünüyorum bu kiz icerde napiyor diye. Garip garip kiprasmalar falan yazdım bak cakti bitane kizdi hanim

senın kız atarlı mı olcak ne ::))

o kadar şükrediyorum ki her gün veren allaha.. maşallah bebeişlermize

aynen küstürmeyelerim bebeleri bu sefer meraktan deli oluyoruz ben son ayları düşünemiyorum şimdi 1 kilo ozaman olacak 3 kilo asıl tekmeler o zaman gelecek bunlar iyi günlerimiz :))))

ay nasıl sığıyolar demi bende düşünüyorum herşeyini hissedcez ayağı nerde başı nerde

aaa demek benim oğlan hep hıçkıryo çünkü karnımın sol tarafı hep sabit aralıklarla damar atıyomuş gibi atıyo kuzum ya bizimki hiç öyle canımı acıtacak kadar tekme atmadı daha ya ya da bana acı vermiyo bizdede bize tepki vermeye başladı babası sarılıyo öpüyo konuşuyo tekme at oğlum diyo ardından bi tekme geliyo artık bizimle yaşıyo aramızda kuzum:) bizde eşimle artık bebekten beşke bi muhabbet edemediğimizn farkına vardık dönüp dolaşıp bebek diyoruz başka bişey demiyoruz

Aynen öyle canım dün gece hayal ettim yanımda yattığını besiginin baş ucumda olduğunu oy meleğim.

bende haftasonu odasına duvar kağıdı yaptırdım eşyaları 3 haftaya gelıcek inş.
duvara bakıp bakıp gözlerim doluyor.
eşyalar gelınce bı sure de eşyalara bakıp ağlarım heralde :))
sonra kendi gelır bu sefer ona bakıp ağlarım :))
emziririm ağlarım, uyuturum ağlarım çok duygusalım normalde de ama şimdi daha bi başka :) yengeç burcuyum tipik olarak :)

ay durun beni duygulandırmayın şimdi yaa bende sürekli hayal alemindeyim kuzuuum bian önce gelse de koynumda uyutsam
Aynen öyle canim kafamda sorular da var tabi. Besigimi esimin kuzeni verecekti onun da gorumcesinde su an ne zaman verecek o aklima takiliyor şimdi. Baksam da olculerine gore bi nevresim bisey yapsam kizima alsam... baskasina bagli olmayi bu yuzden sevmiyorum. Kendim alacak olsamm istedigim zaman alir kurarim. Fakat iste böyle oluyor....

bende bunun için sevmiyorum başkasının keyfini beklemeyi söyle sende nevresim takımı alıcam ona uygun diye

bende bunun için sevmiyorum başkasının keyfini beklemeyi söyle sende nevresim takımı alıcam ona uygun diye
Kadin kullaniyor hala canim. Buyuk ihtimal dogumuma 2-3hafta kala anca verirler. Bende diyemem de. Mayis basinda durterim artik kaynanami soyle de getirsin ya da alalim diye.

Beşik için nevresim bakıyorum ama ucuzlar hiç hoşuma gitmiyor, güzelleri de çok pahalı geliyor. Ufacık şey çift kişilik nevresimlerden pahalı! Annem kumaş alıp dikmeyi düşünüyor. Bi komşuda görmüş, aynı hazırlar gibi dikmiş kadın, çokta uyguna gelmiş öyle. Acaba nasıl olur ben de kararsız kaldım

heyet raporu almayi denesen. .ben 45 gün heyet aldım.rapor hakkı falan gitmiyor bu şekilde. Doğumdan sonra normal 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım sonra da yine heyet alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…