- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.761
Valla bilmiyorum canim bi daha dikkat edicemşöyle oluyor hıçkırma, hanı ıkı sanıyede bir gibi çok kısa aralıklarla tepiyor gibi hissediyosun ama tepmiyor aslında içeride hopluyor 2 -3 dk suryor cnm.
Bilmiyorum canim vallahissediyorum diyenler var bende nette okudum hıçkırığı tekme sanıyomuşuz bazen acaba bende öyle oluyo arka arkaya tekme atıyo acaba o mu bilmiyorum ki
61.300 le başladım canım. boyum uzun benim. 3 kilo aldım ben. bende fazla kilo almadım yani :) bende köfteden tiksinip ete geçiyorum etten tiksinip köfteye geçiyorum. hepsini değişik çeşit yapıp yemeye çalışıyorum yoksa insana gına gelmemesi imkansız. birde çerezi arttırıyım bakalım aslında aklımdaydı.[/QUOTE
Bunyeden bünyeye değişiyor sanırım.ama insan sevdiği yiyeceklerden soguyor muş.en sevdiğim tatlıların üstüne ceviz atardim.önümüzdeki yıl görmek istemicem sanırım.
Sağlıklı evlatlar olsunlar da bi şekilde buyuyorlar. Annelik duygusu diye bi duygu varmış ya.kendimi geçtim artik..
slm güzel anneler benim kızda çok fena tepiyordu bir kaç gün söylendim dedim kızım canımı acıtma falan anladı her halde dün akşam doğru düzgün hiç kıpraşmadı gece uyandım baktım yine kıpraşmıyor bu sefer tedirgin oldun sabah baktım biraz biraz hareket var dedim kızım sen takma anneni takıl kafana göre :))))
hissediyorum diyenler var bende nette okudum hıçkırığı tekme sanıyomuşuz bazen acaba bende öyle oluyo arka arkaya tekme atıyo acaba o mu bilmiyorum ki
Benim kiz hickirmiyor o zamanritmikse hıçkırık cnm. tekme diil o. tekmenın şiddeti farklı farklı oluyor benımkınde tepmeye başladımı arada saglam vuruyor ardından çok zayıf gelıyor mesela. ama hıçkırıkta aynı şiddette hissediyosun.
küstürmeyelim bebişleri yapsınlar canlarım benim yaabenimkide gece yatarken sola dönüyorum yatakla aramagiriyo sağa dönüyorum bu sefer oraya girip tekmeliyo bi kaç kere oğlum dayağı yicen şimdi heykel gibi yatıyorum senin yüzünden dedim bi kaç gün tekmelemedi şimdi yine yapıyo yap oğlum tekmele oğlum akıllı oğlum sen gel ben sana gösterecem oğluum diye saydırıyom eşimde gülüyo oğlum sen manyak bi anaya çattın Allah yardım etsin diyo
Benim kiz hickirmiyor o zamanbazen cok hizli pitir pitir oluyor ama o kadar seri de hickiramaz yani bazen düşünüyorum bu kiz icerde napiyor diye. Garip garip kiprasmalar falan yazdım bak cakti bitane kizdi hanim
aynen küstürmeyelerim bebeleri bu sefer meraktan deli oluyoruz ben son ayları düşünemiyorum şimdi 1 kilo ozaman olacak 3 kilo asıl tekmeler o zaman gelecek bunlar iyi günlerimiz :))))
Aynen öyle canım dün gece hayal ettim yanımda yattığını besiginin baş ucumda olduğunu oy meleğim.senın kız atarlı mı olcak ne ::))
o kadar şükrediyorum ki her gün veren allaha.. maşallah bebeişlermize
Aynen öyle canım dün gece hayal ettim yanımda yattığını besiginin baş ucumda olduğunu oy meleğim.
Aynen öyle canım dün gece hayal ettim yanımda yattığını besiginin baş ucumda olduğunu oy meleğim.
Aynen öyle canim kafamda sorular da var tabi. Besigimi esimin kuzeni verecekti onun da gorumcesinde su an ne zaman verecek o aklima takiliyor şimdi. Baksam da olculerine gore bi nevresim bisey yapsam kizima alsam... baskasina bagli olmayi bu yuzden sevmiyorum. Kendim alacak olsamm istedigim zaman alir kurarim. Fakat iste böyle oluyor....ay durun beni duygulandırmayın şimdi yaa bende sürekli hayal alemindeyim kuzuuum bian önce gelse de koynumda uyutsam
Aynen öyle canim kafamda sorular da var tabi. Besigimi esimin kuzeni verecekti onun da gorumcesinde su an ne zaman verecek o aklima takiliyor şimdi. Baksam da olculerine gore bi nevresim bisey yapsam kizima alsam... baskasina bagli olmayi bu yuzden sevmiyorum. Kendim alacak olsamm istedigim zaman alir kurarim. Fakat iste böyle oluyor....
Kadin kullaniyor hala canim. Buyuk ihtimal dogumuma 2-3hafta kala anca verirler. Bende diyemem de. Mayis basinda durterim artik kaynanami soyle de getirsin ya da alalim diye.bende bunun için sevmiyorum başkasının keyfini beklemeyi söyle sende nevresim takımı alıcam ona uygun diye
Kadin kullaniyor hala canim. Buyuk ihtimal dogumuma 2-3hafta kala anca verirler. Bende diyemem de. Mayis basinda durterim artik kaynanami soyle de getirsin ya da alalim diye.
heyet raporu almayi denesen. .ben 45 gün heyet aldım.rapor hakkı falan gitmiyor bu şekilde. Doğumdan sonra normal 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım sonra da yine heyet alırım.merhaba arkadaşlar günaydın bi gün daha büyüdük bebişlerimzle
arkadaşlar ben okulda artık insanlara bile tahammül edemiyorum bir an önce izne ayrılıp istediğm gibi bebeğime hazırlanmak istiyorum beslenme düzenim bile yok okulda ama izne 32. haftanın başında mı yoksa 33. haftaya girerken mi ayrılıyoruz bebiş en son 8 gün öndeydi doktora rica etsem acaba izni 1 hafta öndeymiş gibi verebilir mi ya gitmek istiyorum artık rapor al diceksiniz şimdi rapor alsam seneye 1. dönem ki rapor haklarımı yemiş olucam rapor alamam bebeğe bakmak içn alıcam raporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?