2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar uyuyamıyorum yaa bel ağrısından sağa sola dön mahvoldum artık yaa ne yapsam da yatamıyorum

İyi sabahlar herkese bazılarının güzel uyudu bazılarımiz ara ara uyandı rüya görenler oldu mesela ben hergün farklı duygular ne ilginç bi dönemdeyiz aslında hem bedenen hem ruhen b3lki bi daha bu duyguları yasayamicaz Allahım hepimize tatlı anılar bırakmayı nasip etsin hamilelik dönüm noktasi insanın hayatinda

Günaydın anneler nasilsiniiizzz

Biz bugün erkenciyiz gece de uyuyamadik zatiii

Az önce babamizla kahvaltimizi yaptik babamız gitti işe

Gece bizim kuzu babasi bana sarilinca pitir pitir vuruyormus babasinin eline heheh babasini sevdiğinden mi beni kiskandigindan mi acaba bilmiyorum.

Günümüz güzel basladi insallah böyle devam eder

Herkese güpgüzel bir gün olsuun

Gunaydin guzel annelerhepimiz icin cok guzel bir gun olsun insallah

Hayırlı sabahlar bütün anneler ve kuzuları..biz bugün 30. Haftaya girdik :) çoğu gitti azı kaldı ama sanki gecmiyo zaman dimiii

Günaydın kızlar
herkes için güzel bir gün olsun ins.
bebislerimize 1 gün daha yaklastk:))
Kizimla Cok öpüyoruz sizleri v bebislerinizi

Günaydın kizlarrr...bizde kalktik,abimizin okumasını dinliyoruz,ödevi bitsin kahvaltı yapıp cikicaz.Bugün doktor kontrolumuz var minigim ne yapmış bir haftadır bi görelim bakalım...Dua edin bize ne olur.opuyorum hepinizi...

Günaydın kızlar hepinize bugün çok güzel bi gün olur inşallahiştahımı son iki gündür durduramıyorum nerdeyse evi yicem

Gunaydinnnn canım
Ne güzel istahinin olması darısı benim basima, zorla yiyorum desem yeridir... Bol bol faydalı herşey ye ozaman,vitamin olsun yarasin bebişine...

Hayırlı haberlerle gel inşallah. Selam söyle bıcırığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…