2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere

dogru diyorsun cnm bir dogusakta rahatlasak:)
ilk gebelik olunca insan her seyden korkuyor malesef.dusunuyrm 2.gebelikte sanirim cok raht olucam her agrinin nerdeyse neden oldugunu tahmin edebilice.simdi her sorunda dr.mu aramak geliyor icimden:)

Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere
Canim bende kapaliyim alicam evde hanimlar geldiginde takarim.
Hastanede takabilirmiyim bilmiyorum gerci hastaneye gelen olmaz cunki memlekette degilim ya ona duruma gore bakarim ama evde takicam yani:))

dogru diyorsun cnm bir dogusakta rahatlasak:)
ilk gebelik olunca insan her seyden korkuyor malesef.dusunuyrm 2.gebelikte sanirim cok raht olucam her agrinin nerdeyse neden oldugunu tahmin edebilice.simdi her sorunda dr.mu aramak geliyor icimden:)

çyle cnm ilk olunca tabiki herşeyden nem kapılıyo benimde ilk hamileliğim benimde sürekli panik bi havam var sürekli netten burdan bilgi alıyorum ikincide daha bilinçli olucaz eminim

hastane için geceliği hangi renk alim kızlar mavi bi pijama takımı alıcam lohusa tacım ve terliğimde mavi olcak bitane de kırmızı pijama takımı mı alsam yoksa başka bi renk mi alim

6. yılımdayım canım mebin bize attığı kazık yüzünden yer değiştirmek zorunda kaldık yine çok şükür aileme 1000 km uzaktaydım artık 450 km. uzaktayım:) sihirli bi değnek olsa 32. haftaya atıcam kendimi o zamanda oram ağrıyo buram batıyo diye alışverişte yapamayız hayatım bitmiş gibi hissediyorum

bebişlerin yer değiştirdiğini gözle görebiliyorsunuz diiymi karın üzerinden :)) çok heyecanlı bişi ben çığlık atmıştım ilk farkettığımde :))

bebişlerin yer değiştirdiğini gözle görebiliyorsunuz diiymi karın üzerinden :)) çok heyecanlı bişi ben çığlık atmıştım ilk farkettığımde :))

ben sadece tekmesini hissediyorum yer değiştirdiğini döndüğünü hıçkırığını falan hissetmedim ama daha

Canim neredeyse 30. Haftaya gelicem ben daha hic anlamadim hickirmasini nasil hissediyorlar hani Hissetmedim öyle bir şey.

şöyle oluyor hıçkırma, hanı ıkı sanıyede bir gibi çok kısa aralıklarla tepiyor gibi hissediyosun ama tepmiyor aslında içeride hopluyor 2 -3 dk suryor cnm.

Canim neredeyse 30. Haftaya gelicem ben daha hic anlamadim hickirmasini nasil hissediyorlar hani Hissetmedim öyle bir şey.

hissediyorum diyenler var bende nette okudum hıçkırığı tekme sanıyomuşuz bazen acaba bende öyle oluyo arka arkaya tekme atıyo acaba o mu bilmiyorum ki

slm güzel anneler benim kızda çok fena tepiyordu bir kaç gün söylendim dedim kızım canımı acıtma falan anladı her halde dün akşam doğru düzgün hiç kıpraşmadı gece uyandım baktım yine kıpraşmıyor bu sefer tedirgin oldun sabah baktım biraz biraz hareket var dedim kızım sen takma anneni takıl kafana göre :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…