- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.961
Senin burcun ne :)Benim annemde yay burcu, ayni senin gibi burcunun insani degil alakasi yok çat çat degilde yerinde laf yerlestirir annem
evet kendinize çok yapiyorsunuz yahu, birakin etraf kirilsin kimse sizi düsünmüyor
Eki Görüntüle 1458633 Eki Görüntüle 1458634 Eki Görüntüle 1458636 Eki Görüntüle 1458637
Ben de anneme bu tarz şeyler ördürüyom. Büyük adam tarzı şeyler çok hoş duruyor ufak prenslerde
Eki Görüntüle 1458633 Eki Görüntüle 1458634 Eki Görüntüle 1458636 Eki Görüntüle 1458637
Ben de anneme bu tarz şeyler ördürüyom. Büyük adam tarzı şeyler çok hoş duruyor ufak prenslerde
Eki Görüntüle 1458621
Mesela bu tarz beğeniyorum ben, sade soft renk istiyorum ama fiyatına bak, bana çok geliyor canım yaa. Senin bulduğun uygun fiyatlı model varsa paylaşır mısın?
heyetide 1.dönem rapor hakkım bitince alıcam canım boş yere canım artık gitmek istemiyor diye rapor almayı içime sindiremiyorum sıkıntılı bi hamileliğim olsa tabiki alırdımda durduk yere alamıyorum idare edicem 17 nisana kadar herhalde
Senin burcun ne :)
Ya ben kapitone 4mevsim nevresim takimi aldim. yorgan koyunca kisin yazinda pike olatak kullaniliyorenglish home de sordum bi bak internetten sayfasına hatta fil resmi falan vardı sanırım 45 dedi fiyatına diğerlerine de bi göz at nette taç ın nevresimi 62 tl yazıyo mağazasına gidip bakıcam pike de 60 tl
Ramazanda
Ya ben kapitone 4mevsim nevresim takimi aldim. yorgan koyunca kisin yazinda pike olatak kullaniliyor
kovayim canim
benden baska hayatim hakkinda kimse karar vermesin diyen asi ve özgür ruhlu biriyim
o yüzden ilk zamanlar özgürlügüm kisitlancak diye bu korkularim..
hayirlisi tabi napalim :)
kizimda insallah ikizler olcak... bakalim güzel anlasabilcek miyiz
canım benimmm Allah yardımcın olsun.. inşalah herşey yoluna girer sağlıklı sıhatlı hepimizde alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.. hiç rehavete kapılma dua edelim hep güzel düşünelim Allah ın izniyle herşey güzel olacak ben inanıyorum buna ..kızlar bişey daha oğrendim.....
plasentası asagıda olan anneler....
usgde mutlaka baktırın plasenta onde mı arkadamı bide bu cıktı iimi....
ya sabır ya selamet...
sezeryanda daha zor oluyormus bu durumda ...
kesildiği anda plasenta tam karnın ön duvarındaymış ... keside plasentaya gelebilirmiş...
bu da anneye bebeğe risk...
risk zaten plasentanın previa totolis olusuydu şimdi ikiye katladı bide önde cıktı...
dua edin kızlar....
bi hayırlısıyla oğlusum kucağımda evime gelsem sağsağlim...
17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?
olsun yinede bi müddet gelmemelerini tercih ederim :)))Caya gelene biraz dondurma zaten yaz olacak. Biraz mozaik kek. Nasilsa hep dolapta olacak. Olmadi kuru pasta. Yemege gelen yapsinda gelsin kusura bakmasin hic. Bi faydalari dokunsun asil
kovayim canim
benden baska hayatim hakkinda kimse karar vermesin diyen asi ve özgür ruhlu biriyim
bak o daha kötüymüş inş ramazandan bayramdan snra felan gelirler kalıcı misafiri bide çoçuguyla çekmek daha zorAy bi an once gelip gitsinler de bitsin. Bizim milletimiz eve geldiginin ertesi gunu baslar hemen dolusur eve. Benim en cok cekindigim gorumcemin dogum zamani gelmesi insallah dogumdan bi kaç hafta sonra gelir. Cunku baska sehirden gelecek yatili. Iki tane de çocuğu var.
Bende Karaca homedan kendime dort mevsim nevresim takimi aldım. Yazin yorgan ortemeyecgm ve dogum sonrasi bircok kusi geliyor. Yeni birsey olsun istedimRamazanda
Ya ben kapitone 4mevsim nevresim takimi aldim. yorgan koyunca kisin yazinda pike olatak kullaniliyor
Kizlar olasi bir sezaryan ameliyatindan sonra karin bolgemizin toparlanmasi icin neler kullanmaliyiz eskiler sararlarmis o bolgeyi yaza denk gelecek korse de zor olur.sizce ne yapmaliyiz
Aynen öyle canım ama napalım huyumuz kurusun...Benim annemde yay burcu, ayni senin gibi burcunun insani degil alakasi yok çat çat degilde yerinde laf yerlestirir annem
evet kendinize çok yapiyorsunuz yahu, birakin etraf kirilsin kimse sizi düsünmüyor
İnşallah canım çok bunalırsam şahsen odama çekilirim kızımı da yapıp kendi kendilerine takılsınlar :)Kaynanam iki görümcem eltim, Hepsinin çoluk çocuğu.. 7 çocuk var.. Asıl ben yandım.. İnşallah hastaneden eve geldiğimde korktuğumda başıma gelmez
Heheh evet çok tatlıyız :)))))Kızım da yay burcu.
Ben sevdim şu yay burcu kızlarını. :)
İkizler burcu çocukları bir anda ağlayıp bir anda gülebiliyorlarmış. İnşallah oyle olmazlar... :)kovayim canim
bak o daha kötüymüş inş ramazandan bayramdan snra felan gelirler kalıcı misafiri bide çoçuguyla çekmek daha zor
yanlış bilmiyorsam sezeryanda korse takılmıyor. dikişlerden ötürü.Kizlar olasi bir sezaryan ameliyatindan sonra karin bolgemizin toparlanmasi icin neler kullanmaliyiz eskiler sararlarmis o bolgeyi yaza denk gelecek korse de zor olur.sizce ne yapmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?