2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1458621
Mesela bu tarz beğeniyorum ben, sade soft renk istiyorum ama fiyatına bak, bana çok geliyor canım yaa. Senin bulduğun uygun fiyatlı model varsa paylaşır mısın?

english home de sordum bi bak internetten sayfasına hatta fil resmi falan vardı sanırım 45 dedi fiyatına diğerlerine de bi göz at nette taç ın nevresimi 62 tl yazıyo mağazasına gidip bakıcam pike de 60 tl

17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?

="mirac75, post: 40000463, member: 630785"]Canim cok zor plasenta sorunu yasamayan
bilnez.Ben 3 ay kanamayla yattim Allah sana da sabr versin.Son gittigimde plasenta hafif yana dogru cekilmisti ama ben de previa imis.Simdi de damarin birisi tikali besin kan gitmiyir kuzima.Biz rahat bi hamilelik gecirmiyoruz Allah yardimcimiz olsun.Ama ben inaniyorum iyi olacak her sey.Kuzularimiz icin deger her seye[/QUOTE]
Rabbim bizi bebekkerimizle ailemize bagislasin...
Cnm bi dahaki muayenende ondemi arkadami ona da baktir...[/QUOTE]
Yana dogru yaklasnis dedu doktor son ama buna bile sevineenedim yeni sorun ciktigi icin.Hayirlisi bakalim daha neler çıkacak bu bebisler baya nazlu cikti

Ramazanda
english home de sordum bi bak internetten sayfasına hatta fil resmi falan vardı sanırım 45 dedi fiyatına diğerlerine de bi göz at nette taç ın nevresimi 62 tl yazıyo mağazasına gidip bakıcam pike de 60 tl
Ya ben kapitone 4mevsim nevresim takimi aldim. yorgan koyunca kisin yazinda pike olatak kullaniliyor

ilk bakışta aramızda ortak bişe olduğunu anlamıştım bende kova yım aynen asi özgür aynı zamanda anaç bi yapım var

canım benimmm Allah yardımcın olsun.. inşalah herşey yoluna girer sağlıklı sıhatlı hepimizde alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.. hiç rehavete kapılma dua edelim hep güzel düşünelim Allah ın izniyle herşey güzel olacak ben inanıyorum buna ..

17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?

banada 17 nisanda gel raporunu yazayım dedi doktor.1 hafta yıllık iznim var eyer olursa 13-17 nisan arası yıllık iznimi alacağım sonrada raporum başlıyor zaten kızımın hazırlıklarına tam gaz devam edeceğim :)))

benim oğluş ta büyük ihtimal yengeç inşallah burcunun özelliğini taşır

bak o daha kötüymüş inş ramazandan bayramdan snra felan gelirler kalıcı misafiri bide çoçuguyla çekmek daha zor

Kizlar olasi bir sezaryan ameliyatindan sonra karin bolgemizin toparlanmasi icin neler kullanmaliyiz eskiler sararlarmis o bolgeyi yaza denk gelecek korse de zor olur.sizce ne yapmaliyiz

Kizlar olasi bir sezaryan ameliyatindan sonra karin bolgemizin toparlanmasi icin neler kullanmaliyiz eskiler sararlarmis o bolgeyi yaza denk gelecek korse de zor olur.sizce ne yapmaliyiz

bende merak ettim şimdi bunun için normal doğurmak istiyorum ya sezeryanın herşeyi kötü valla

Benim annemde yay burcu, ayni senin gibi burcunun insani degil alakasi yok çat çat degilde yerinde laf yerlestirir annem
evet kendinize çok yapiyorsunuz yahu, birakin etraf kirilsin kimse sizi düsünmüyor
Aynen öyle canım ama napalım huyumuz kurusun...

Kaynanam iki görümcem eltim, Hepsinin çoluk çocuğu.. 7 çocuk var.. Asıl ben yandım.. İnşallah hastaneden eve geldiğimde korktuğumda başıma gelmez
İnşallah canım çok bunalırsam şahsen odama çekilirim kızımı da yapıp kendi kendilerine takılsınlar :)

Kızım da yay burcu.

Ben sevdim şu yay burcu kızlarını. :)
Heheh evet çok tatlıyız :)))))

İkizler burcu çocukları bir anda ağlayıp bir anda gülebiliyorlarmış. İnşallah oyle olmazlar... :)

bak o daha kötüymüş inş ramazandan bayramdan snra felan gelirler kalıcı misafiri bide çoçuguyla çekmek daha zor

İnşallah canım. Eşime dedim gelecekmiş ablan haziranda diye. O da Memlekete gelir o zaman dedi. Ama bilmiyorum artık ve sanmıyorum muhakkak kalır burada bir iki gün.

yanlış bilmiyorsam sezeryanda korse takılmıyor. dikişlerden ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…