2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aynen ya bi an önce gelsede bitse o kalabalik bir an önce düzenimize baslasak bizde
nedense kimseyi agirlayasim yok normalde severdim misafiri ama insallah dogumdan sonra kendime gelirim..

Allah yardimcin olsun canim, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin herbirimizede..
Insallah korktugun gibi degildir

aynen ya bi an önce gelsede bitse o kalabalik bir an önce düzenimize baslasak bizde
nedense kimseyi agirlayasim yok normalde severdim misafiri ama insallah dogumdan sonra kendime gelirim..
Ben arkadaslarim disinda sevmem misafiri gelmesini de gitmesni de. Hayirlisiyla bir dogurayimm da. Kaynanam burda olur heralde idare eder o. Ay kaynanamlar gelirse ablasi cocuklari benim annem off ev curcuna olacaakk imdat demek geldi icimden.

Önerisi olan yok mu?

Selam canim simdi gördüm yazini

Annem normal keki pisirip soguyunca dilimlemeden buzluga atar. Misafir gelecegi zaman sabahtan cikarir ayni tazesi gibi olur.. Onun disinda hazir yufka ile sigara böregi falan büyük kurtarici.. Hatta degisik malzemelerle( peynirli, kiymali, patatesli vs..) tepsi böregi bile yapip dilimleyip atabilirsin..
Bunlardan çikarip bide salata tarzi bisey yaptin mi yeter sana baya baya

Ve yiyecekleri kaplara koyda buzluga oyle at, buzluk kokusu oluyor posetlerle koyarsan
hatta imkanin varsa tupperware'in buzluk kaplarindan al, güzel oluyor onlarla..

Ben arkadaslarim disinda sevmem misafiri gelmesini de gitmesni de. Hayirlisiyla bir dogurayimm da. Kaynanam burda olur heralde idare eder o. Ay kaynanamlar gelirse ablasi cocuklari benim annem off ev curcuna olacaakk imdat demek geldi icimden.

üff yeni dogum yapan birisinde çocuklarin ne isi var canim ya azcik anlayisli olsalar insanlar, çok sinir bozucu bisey.. sen zaten yeni biseye alismaya calisiyorsun bide haldir huldur merakli melahatleri agirla..
Benim zoruma gidende akraba disinda dis kapinin mandali konu komsunun gelmesi (benim komsum bile degil gelecek olanlar kayinvalideminkiler)
Neyse umarim çok dellenmeden atlatiriz cidden gözümde büyüyor...

Ben esimi hazirladim biraz dedim annen olacak ablan olacak benim annem olacak her kafadan bi ses cikarsa kafayi yerim ona göre diye. Onu niye giydirdin usur, terler oyle tutma soyle yapmaa. Simdiden sinirlendim bile düşününce. Konu komsudan yana cok sıkıntım yok gelir giderler asil yakinlar bozuyor insanin sinirini.

Canım merak ettim havucun pişmiş hali neden yenmemeli? Ben tavsan gibi de yemeyi severim yemektede

Canım bizim şekerimiz çıktı o yüzden, havuçta çok seker var, özellikle pişmiş halinde.
Ye tabiki sen seker sorunun yoksa ama dikkat et tabi

Canım merak ettim havucun pişmiş hali neden yenmemeli? Ben tavsan gibi de yemeycanim.amaim yemektede
Havuc bezelye patates hatta enginar kereviz unlarin seker oranlari cok yuksek oldugu icin yasak en tehlikeliside havuc ve patates canim.ama bunlarin degisimleri var mmesela bir dilim ekmek yerine bir kucuk boy patates yiyebirsin.

Bende aynen esime diyorum simdiden asagi yukari tahmin ettigim seyleri..
sakin ol, sinirlenme, herkes gidince yine sen bildigini yaparsin diyorda gelde o an sakin kal kimseyi kirmadan..
burcun ne canim ayni kafadaniz sanki

Dualarim seninle ve hepimizle canım inşallah bir problem çıkmadan alicaz yavrularimizi kucagimiza Allahın izniyle.

Geceden beri geçmek bilmedi şu kramplar her tarafım taş kesilir gibi oluyor bacağımda ve karnım da oluyor , en çok hissettiğim yer karnım çok kötü ağrıyor sızlıyor bazen sağa sola dönemiycek durumda oluyorum böle çok kramp olmazdı bende ama geceden beri böyleyim sizde de böyle durumlar oldu mu hiç acaba

Bende aynen esime diyorum simdiden asagi yukari tahmin ettigim seyleri..
sakin ol, sinirlenme, herkes gidince yine sen bildigini yaparsin diyorda gelde o an sakin kal kimseyi kirmadan..
burcun ne canim ayni kafadaniz sanki
Yay burcuyum ben canım :) aslında burcumun insanı değilim çok fazla yani yazdıkları gibi patavatsız çata çat konuşan bir yapım yok kendi kendime içimde kurarım kurarım ama kimseye bişey demem. Kendimi yıpratıyorum böylede ama kalp kırmakta istemiyorum haklı olsamda. Yükselenimden midir acaba yükselenim de balık :)

Benim annemde yay burcu, ayni senin gibi burcunun insani degil alakasi yok çat çat degilde yerinde laf yerlestirir annem
evet kendinize çok yapiyorsunuz yahu, birakin etraf kirilsin kimse sizi düsünmüyor

Önerin için çok teşekkürler canım dikkate alacağım.

Kızlar park yatagimiz geldi az önce hemen kurduk Eki Görüntüle 1458323 Eki Görüntüle 1458324
çok sevimli duruyor cnm güle güle kullansın tatlı kızın..en büyük avaktajı taşınabilir olması gittiğin yere götür, bebeğin yerini yadırgamasın.. bu arada saç bantlarına bayıldım..ben de oğlumu süslü yapıcam, askılı pantolonlar kasketler en bayıldıklarım erkek çocuklarında :) şu tipe baksana :)

Canım merak ettim havucun pişmiş hali neden yenmemeli? Ben tavsan gibi de yemeyi severim yemektede
canım pişmiş havucun şeker oranı çiğ havuştan daha fazla..o yüzden pişirmeden öneriliyor..ama fazla yeme ..hamilelikte fazla A vitamini iyi değil..

Canım poğaça ve tuzlu kurabiye yapabilirsin.Poğaça hamuruyla küçük pideler yapabilirsin.sarma sarabilirsin.

Tatlı çok yaparım ama tuzlu kurabiye hiç yapmadım onu da deneyim canım.

Hem iki kızımla ilgilenmek hemde geleni gideni boş göndermek istemiyorum.

Ayy canim benim uzme kendini. Hepimiz saglicakla alacagiz insallah kucagimiza kuzularimizi. Dualarimiz seninle tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…