2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben arkadaslarim disinda sevmem misafiri gelmesini de gitmesni de. Hayirlisiyla bir dogurayimm da. Kaynanam burda olur heralde idare eder o. Ay kaynanamlar gelirse ablasi cocuklari benim annem off ev curcuna olacaakk imdat demek geldi icimden.

Kaynanam iki görümcem eltim, Hepsinin çoluk çocuğu.. 7 çocuk var.. Asıl ben yandım.. İnşallah hastaneden eve geldiğimde korktuğumda başıma gelmez

Geçmiş olsun canım.

Benimde özellikle sol kalçama kramp giriyor nasıl iş anlamadım.

İlk hamileliğimde bacağıma girerdi bunda kalçama.

Kızım da yay burcu.

Ben sevdim şu yay burcu kızlarını. :)

Tatlı çok yaparım ama tuzlu kurabiye hiç yapmadım onu da deneyim canım.

Hem iki kızımla ilgilenmek hemde geleni gideni boş göndermek istemiyorum.

Bende seninle ayni fikirdeyim canım ama yardım edecek kimsem yok,yattigim için bakalım nasip olacak mi hazırlık yapmak diye düşünüyorum...

valla ben de yapıp atayım bari, hiç aklıma gelmez benim , gayet pratik olur aslında buzluktan çıkar ısıt hemen yeee

Yap yap canım, yaptıkça bana da fikir ver.

Haftaya dondurucuyu temizleyim.

Allah nasip ederse sonraki hafta annemle başlayım diyorum.

Fark ettim ki insan günden güne ağırlaşıyor, gün bile fark ediyor, gün öncesi bile bu günden farklı oluyor.

Daha ağırlaşmadan evimi, yavrularımı ihmal etmeyecek kadar hazırlık yapsam yetere.

Allah büyük sonra bir düzen kurarız elbet.

Okullarda kapanmış olacak, iki kızımla bol bol vakit geçirmek niyetim Rabbim nasip ederse.

Kaynanam iki görümcem eltim, Hepsinin çoluk çocuğu.. 7 çocuk var.. Asıl ben yandım.. İnşallah hastaneden eve geldiğimde korktuğumda başıma gelmez
cnm korktuğun şey başına geliyor malesef çekim yasası..bunları düşünmektense, yalnız olacağına eşinin sana yardımcı olacağının yada sadece kayınvalidenin geleceğinin felan hayalini kur..ben öyle yapıyorum..eşimi de iyice tembihlicem, anneme annesine mukayyet olsun :)

Bende seninle ayni fikirdeyim canım ama yardım edecek kimsem yok,yattigim için bakalım nasip olacak mi hazırlık yapmak diye düşünüyorum...

Şöyle bir 32-34 leri gör o zaman yaparsın sende canım.

Bende annemden destek alarak yapacağım.

doğru diyorsun cnm..kayınvalide gelecek haftaya çok güzel sarma yapar, bir sürü yaprağım var, hepisini dizeyim önüne sarıversin, ben de tatlı tuzlu bişeyler yapıp atayım, gayet pratik..iyi ki söylediniz valla hiç aklıma gelmezdi yemek dışında pasta börek, gayet rahat ve pratik :)

Caya gelene biraz dondurma zaten yaz olacak. Biraz mozaik kek. Nasilsa hep dolapta olacak. Olmadi kuru pasta. Yemege gelen yapsinda gelsin kusura bakmasin hic. Bi faydalari dokunsun asil

al benden de okadar kız anası olmasak ta bizde oğullarımızı böyle süsleriz dimi bayılıyorum bu tiplere ya küçük erkekler

Benim sürekli olur malum kızım olduğu için.

Ama tüketiyorum hepsini ki dondurucuyu temizleyeceğim.

Sonra da yeniden taze taze yapıp koyarım.

Bende şimdiden söylemeye başladım ama görcem bakalım ne kadar etkili olcağını :) Ben hastaneden geldikten sonra sakin kafayla bebeğimle ilgilenmek istiyorum sadece bebeğimi izliyim saatlerce.. Bi de eşim yanımda olsun yeter bana.. Ama tabi ne mümkün

Valla ben eşimin ailesi ile ramazan bayramının arifesinden beri görüşmüyorum.

10 yıldır evime ve evliliğime verdikleri zararlar yetti de arttı bile birde sürekli benimle yarış halinde olmaları, sürekli eşimi kıskanmaları evliliğime zarar vermeye başlamıştı.

En son kızımın gözleri önünde çok feci kavga ettiler benimle. Ben onlar kadar kavgacı değilim baktım beni ezme yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar o günden beri görüşmüyorum.

Eşim görüşüyor, kızımda gitmek istemiyor malum gözleri önünde bayramımı zindan ettiler.

İnş. 9-10 aydır bana olan nefreti daha da artmıştır da ne hastaneye nede evime gelmez.

annenin elinden geliyosa yapsın güzel olur bence hangi markalara baktın o kadar pahalı değil sanki ya bende araştırıyorum taç ın çok güzel nevresimleri

Mesela bu tarz beğeniyorum ben, sade soft renk istiyorum ama fiyatına bak, bana çok geliyor canım yaa. Senin bulduğun uygun fiyatlı model varsa paylaşır mısın?

Hoş gelse de ben konuşmayı düşünmüyorum zira insanı yaptıkları ile dinden imandan çıkartıyorlar, doğumda allah nasip ederse günahlarımdan da arınmış olacakmışım onlar yüzünden tekrar günaha girmek istemiyorum.

İnanın 9-10 aydır evimde şükür rabbime huzur var.

Demekki daha önceden silmem gerekiyormuş ama ben hep iyi niyetim yüzünden yaşadım bunları.

Kadın 2 sene eşim Hakkari de şark görevindeyken ne aradı ne de sordu eşimin gelmesine 2 gün kala xxx kaçta gelecek diye aradı (oysaki oğluna sorabilirdi de soruyordu da) amaç görüşmekti.

Neyse dedim insanlık bende kalsın yine gittim eşimle ama olmadı 9 ay anca idare edebildim.

En son dizlerine vurarak Allahım oğlumun gözlerini aşktan kör etmişsin aç oğlumun gözlerini de şu kadını boşasın diye ağlıyordu.

Eeee kızımda haklı olarak o babamı benden almaya çalıştı ben görüşmem onla dedi gitmiyor.

Herkes er yada geç ettiğini çekecek.

Ben ediyorsam ben o ediyorsa o sen ediyorsan sen.

Şimdi deliye dönmüştür ben oğluma boşa derken o aşkının meyvelerini artırmayı seçti diye.

Ama ne yapalım daha fazla hayatımızı onun yüzünden erteleyemezdik Hakkari 2 yılımızı çaldı, bir 2-3 senede onun çalmasına müsaade etmedi rabbim.

Korunmayı bıraktım sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.

Eki Görüntüle 1458621
Mesela bu tarz beğeniyorum ben, sade soft renk istiyorum ama fiyatına bak, bana çok geliyor canım yaa. Senin bulduğun uygun fiyatlı model varsa paylaşır mısın?

Kızıma taçın yorganını ve 2 adet nevresim takımını almıştım misler gibi duruyor hala.

Taç ürünlerini tavsiye ederim şimdiki kızıma da ilk kızımdan kalmaları kullanacağım o kadar yıkandı ütülendi ne rengi değişti ne şekli.

Alalim da diyemiyorum su an kaynanam onda var ne gerek var diyecek. Amaan neyse.

bence durumunuz el veriyorsa al uygun bi beşik.ilk bebeğin mi bilmiyorum ama kendimi yerine koyuyorum bana da duyurdular şaka yollu bikaç seyde istemem dedim benim ilk bebegim hevesim kursagımda mı kalsın.kimseden kalma bişey istemiyorum.Allah muhtaç etmesin.ne gerek olur mu her doğan çocugu gezecek mi o beşik,senden nezaman isteyecekler geri kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…