- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.941
valla ben de yapıp atayım bari, hiç aklıma gelmez benim , gayet pratik olur aslında buzluktan çıkar ısıt hemen yeeeÖnerin için çok teşekkürler canım dikkate alacağım.
Ben arkadaslarim disinda sevmem misafiri gelmesini de gitmesni de. Hayirlisiyla bir dogurayimm da. Kaynanam burda olur heralde idare eder o. Ay kaynanamlar gelirse ablasi cocuklari benim annem off ev curcuna olacaakk imdat demek geldi icimden.
Geceden beri geçmek bilmedi şu kramplarher tarafım taş kesilir gibi oluyor bacağımda ve karnım da oluyor , en çok hissettiğim yer karnım çok kötü ağrıyor sızlıyor bazen sağa sola dönemiycek durumda oluyorum böle çok kramp olmazdı bende ama geceden beri böyleyim sizde de böyle durumlar oldu mu hiç acaba
Yay burcuyum ben canım :) aslında burcumun insanı değilim çok fazla yani yazdıkları gibi patavatsız çata çat konuşan bir yapım yok kendi kendime içimde kurarım kurarım ama kimseye bişey demem. Kendimi yıpratıyorum böylede ama kalp kırmakta istemiyorum haklı olsamda. Yükselenimden midir acaba yükselenim de balık :)
Tatlı çok yaparım ama tuzlu kurabiye hiç yapmadım onu da deneyim canım.
Hem iki kızımla ilgilenmek hemde geleni gideni boş göndermek istemiyorum.
valla ben de yapıp atayım bari, hiç aklıma gelmez benim , gayet pratik olur aslında buzluktan çıkar ısıt hemen yeee
cnm korktuğun şey başına geliyor malesef çekim yasası..bunları düşünmektense, yalnız olacağına eşinin sana yardımcı olacağının yada sadece kayınvalidenin geleceğinin felan hayalini kur..ben öyle yapıyorum..eşimi de iyice tembihlicem, anneme annesine mukayyet olsun :)Kaynanam iki görümcem eltim, Hepsinin çoluk çocuğu.. 7 çocuk var.. Asıl ben yandım.. İnşallah hastaneden eve geldiğimde korktuğumda başıma gelmez
Bende seninle ayni fikirdeyim canım ama yardım edecek kimsem yok,yattigim için bakalım nasip olacak mi hazırlık yapmak diye düşünüyorum...
Yap yap canım, yaptıkça bana da fikir ver.
Haftaya dondurucuyu temizleyim.
Allah nasip ederse sonraki hafta annemle başlayım diyorum.
Fark ettim ki insan günden güne ağırlaşıyor, gün bile fark ediyor, gün öncesi bile bu günden farklı oluyor.
Daha ağırlaşmadan evimi, yavrularımı ihmal etmeyecek kadar hazırlık yapsam yetere.
Allah büyük sonra bir düzen kurarız elbet.
Okullarda kapanmış olacak, iki kızımla bol bol vakit geçirmek niyetim Rabbim nasip ederse.
inş öle olur canım herkes senin benim gibi düşünür umarım :))))) acıkcası ben ilk haftada gelmelerini pek istemiyorum kendime geleyim bi evde düzenimi kurayım istiharatımı yapım öle gelsinler :)))) çok şey istedim galiba
çok sevimli duruyor cnm güle güle kullansın tatlı kızın..en büyük avaktajı taşınabilir olması gittiğin yere götür, bebeğin yerini yadırgamasın.. bu arada saç bantlarına bayıldım..ben de oğlumu süslü yapıcam, askılı pantolonlar kasketler en bayıldıklarım erkek çocuklarında :) şu tipe baksana :)Eki Görüntüle 1458586
canım pişmiş havucun şeker oranı çiğ havuştan daha fazla..o yüzden pişirmeden öneriliyor..ama fazla yeme ..hamilelikte fazla A vitamini iyi değil..
doğru diyorsun cnm..kayınvalide gelecek haftaya çok güzel sarma yapar, bir sürü yaprağım var, hepisini dizeyim önüne sarıversin, ben de tatlı tuzlu bişeyler yapıp atayım, gayet pratik..iyi ki söylediniz valla hiç aklıma gelmezdi yemek dışında pasta börek, gayet rahat ve pratik :)
cnm korktuğun şey başına geliyor malesef çekim yasası..bunları düşünmektense, yalnız olacağına eşinin sana yardımcı olacağının yada sadece kayınvalidenin geleceğinin felan hayalini kur..ben öyle yapıyorum..eşimi de iyice tembihlicem, anneme annesine mukayyet olsun :)
annenin elinden geliyosa yapsın güzel olur bence hangi markalara baktın o kadar pahalı değil sanki ya bende araştırıyorum taç ın çok güzel nevresimleri
Sen hangi marka model aldın canım?Daha uyguna gelirmi bilmem ama çok güzel nevresim kumaşları var canım.Bende hazır begenemeseydim diktircektim.Bence annenin elinden geliyorsa çokta güzel olur dikimde...
Valla ben eşimin ailesi ile ramazan bayramının arifesinden beri görüşmüyorum.
10 yıldır evime ve evliliğime verdikleri zararlar yetti de arttı bile birde sürekli benimle yarış halinde olmaları, sürekli eşimi kıskanmaları evliliğime zarar vermeye başlamıştı.
En son kızımın gözleri önünde çok feci kavga ettiler benimle. Ben onlar kadar kavgacı değilim baktım beni ezme yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar o günden beri görüşmüyorum.
Eşim görüşüyor, kızımda gitmek istemiyor malum gözleri önünde bayramımı zindan ettiler.
İnş. 9-10 aydır bana olan nefreti daha da artmıştır da ne hastaneye nede evime gelmez.
Eki Görüntüle 1458621
Mesela bu tarz beğeniyorum ben, sade soft renk istiyorum ama fiyatına bak, bana çok geliyor canım yaa. Senin bulduğun uygun fiyatlı model varsa paylaşır mısın?
Alalim da diyemiyorum su an kaynanam onda var ne gerek var diyecek. Amaan neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?