2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese merhabalarrrrr .. nasılsınız ne var yok? maşallah keyifler yerinde haftaya kontrolüm var bakalım bebiş göstercekmi ne olduğunu açmıyor velet aynı annesi gibi edepli belli ki
hepinize bol güzellikler diliyorum

benimki hamilelikten inşallah. haziran itibariyle kurtulmayı umut ediyorum. ablan da gebeyken mi başladı ?

Canım ablamın omiriliğinde kitle vardı o da beyin sapında sarkma yapmış ona bağlı oldu.

Omiriliğindeki kitle alındı beyin sapındaki sarkma düzeltildi 8 saat süren iki ameliyatı aynı anda geçirdi ama hala geçmedi artık geçmezmişte.

Seniki hamileliğe bağlı ise geçer canım.

Cinsiyetini öğrenemedin mi hala canım.

Anammm sen hala cinsiyetini ogrenemedin mi:)))
Ne edepli bebegin varmis

Netten mi aldin magazasindan mi ben de karaca home dusunuyorum.cok güzeller Güle güle kullansin bebisin

İyi fikir. De mi ama hep biz mi fedakarlık yapacağız?
Gerçi benim herif saçını yoldurmaz, kıymetlidir saçı başı. Saçlarımı beyazlattın deyip duruyor. Bir de kayınbabada da "oğlumun saçlarını ağartmışsın "dedi . Bende "O da benden hiç geri kalmadı, benim beyazlarım ondan daha çok" dedim.

inşallah bu kez gösterir kendini cnm haberlerini bekliyoruz

Biz surekli belgesel izleriz...
Kutupta penguen anneler yumurtalari baba penguenlere birakip denize av icin gidiyorlar...
Aylarca yoklar...
O babalar birbirine sokulup ayaklarinin ustunde aylarca yumurtalari sicakta tutuyorlar...
Aylar sonra anneler yolculuktan gelip agizlariyla besliyorlar bebeklerini...
Esimle bunu bikac kere izledik cok etkilendi eeee babalik hissiyati basliyor onlardada yavas yavas...

Tembihliyorum simdi onu...ben sezeryandan gec cikarsam bebisimizle konus...
Kendini yanliz hissetmesin...
Korku icinde olurmus bebisler dogduklarinda...
Ona neler oldugunu dunyaya geldigini aramiza katildigini anlat...
Annen birazdan yanina gelecek hepimiz seni bekledik ve cok seviyoruz iyiki geldin diye onu sakinlestir diyorum...
Anne baba sesine aliskin bebislerimiz karnimizda...
Insaallah sagsaglim kavusuruz yavrularimiza...

Karyolamız olmadığından mıdır nedir hiç nevresim derdim olmadı. Kayınvalide oğlunun çeyizine yünden bebek döşeği ,yorganı ve yastığı yapmıştı. Çok şaşırmıştım ve sevinmiştim, sonra iş gördü bayağı.
Kızım halen benimle yada babasıyla uyuyor. Eşimle benim uyku saatlerimiz çok farklı, kim erken uyursa kızu da onunla uyuyor. Beş yaşında, çok korkuyor yalnız yatmaya ya da ayrı yatmaya. Bende en büyüğünden yatağı yenileyeceğim nasip olursa oğlum, kızım ve ben anca sığarız. Babamız da çocuk odasında uyumaya devam.
Ya da iki çocuğa göre düzenleme yapıp, belki kardeşiyle olursa aynı oda da kalabilir, bakalım zaman ne gösterecek.

Penguenlerin erkekleri daha evlenmeden öncede çakıltaşı biriktirerek fedakarlığa başlıyor. Erkekleri gerçekten yumurtaya çok güzel sahip çıkıp hiç kımıldamıyor, yanılmazsam eşlerini sesinden tanıyorlarmış.
Eşin yapabilirse istediklerini ne güzel. Benimkinin babalık hissiyatı doğumdan sonra başlıyor. Ya da bana belli etmiyor hiç. Evet inşallah kuvöze alınmaz yavrular. Anne sıcağını hissederek yanımızda uyurlar.

anneler krem,pudra ya vs ürünleri çok stoklamayın çünkü bir bebeğe iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor. bu bez için de geçerli mesela bir yeğenime prima kullanırken birine huggies birine canbebe alerji yapmadı sadece. ıslak mendil de koli halinde satılıyor ama elinizde kalma ihtimali var o yüzden bezlerin yanında bazen yapıştırılmış olanlardan deneyin ki hangisi bebeğinize uyacak anlayabilin. Allah aldığınız cicileri güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Mağazadan canım. Bi bakmak için girmiştim, alıp çıktım

baskılı çift kişilik nevresim takımları solmuştu inşallah bunlar solmaz. bende sarı üzerinde bebiş olan takımı aldım karacadan. banyo takımları da çok şirindi ama daha önce başka bir yerden almıştım.. miniş miniş çok tatlılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…