2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar 75 gunum kalmış yani tam 2,5 ay ya yavas yavas beni korkular sıkıntılar sarmaya başladı stres oluyorum surekli aklıma geldikçe bide heyecan yapıyorum evleneceğim zmnki doneme dondum. bazı donemlerde bole oluyorum çok sıkıntı yapıyorum kendime gereksiz yere

ne güzel yazmışsın cnm duygulandım vallahi, doğduklarında anne göğsune yatıp annenın kokusunu duyunca hemen ağlamayı bırakıp susarlarmış tanıdık bir koku aldıklarından

ne güzeeel zaman yaklaşıyo ohhh ohhh biraz gaz verim sana :):) ay keşke bende 30. haftada olsam öff zaman geçmiyoooo

prima premium care 5 yıldız obubcnlar çok iyimiş hekes onu öneriyo şampuan losyon vs uni baby nivea hiç içime sinmiyo ne bilim dalin jahnsons baby nasıl acaba
Onlar icine sinmiyorsa mustela veya bubchen al canim mustela biraz pahali yalniz ama bubchende cok iyi ben ilk donemler icin mustela sonrada bubchene gecis yapcam

kızlar 3-6 aylık kısa kollu ve yarım paça tulumlardan alcaksınız dimi. yaz olcak pişirmeyelim bebişleri

ne güzeeel zaman yaklaşıyo ohhh ohhh biraz gaz verim sana :):) ay keşke bende 30. haftada olsam öff zaman geçmiyoooo
ay ne bilim değişik duygular içerisindeyim canım zaman azalıyor die hem seviniyorum hem geriliyorum. bide artık herseyde bebişim olcak buna kendimi hazırlamam lazım onun sorumluluğunu üstlenmek felan anne olmaz zor iş hemde guzel bi duygu

Onlar icine sinmiyorsa mustela veya bubchen al canim mustela biraz pahali yalniz ama bubchende cok iyi ben ilk donemler icin mustela sonrada bubchene gecis yapcam

çevremde kullanan hiç yok o markaları ya genelde dalin jahnsons baby kullanıyolar bi tek ıslak mendilde uni baby alıcam bi ona kara verdim

Selam kizlar, keyifler yerindedir umarim :)

ay ay ay
banada arada geliyorlar ayni sen gibi
korku, sevinç, heyecan, hersey bi arada

Evet yakarQUOTE="cimcimesevilay, post: 40022572, member: 614918"]gömlek yakmaz mı inve yazlık tulumlar lur herhalde[/QUOTE]
E yakar canim ama benim cok hosuma gidiyo iyi bi kumas secersem yakmaz ama o tarz seylerde 0.3ay arasi bulmak zor

CanımUOTE="cimcimesevilay, post: 40022679, member: 614918"]çevremde kullanan hiç yok o markaları ya genelde dalin jahnsons baby kullanıyolar bi tek ıslak mendilde uni baby alıcam bi ona kara verdim[/QUOTE]
Canim yazdgin urunler market urunu.mustela eczane urunu en kaliteliside o zaten.bubchen de dalin ve jansons babye gore biraz pahali ama bazi sitelerde zaman zaman indirime giriyor. Sebamet baby de var oda guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…