2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Slm kizlar akciger iltihabi oldum
oksuruyorum hamileyken geciren Varmi

[QUOTE="monarosa_22, post: 40023524, member: 229olsaydızlar selammm geçmişi okuyamadim çok yoruldum bugün. Bebiş alışverişini bitirmeye calistik:) izmirde olanlar kemeraltinda barış bebeyi tavsiye ederim.herseyimi ordan tamamladım. Cook fiyat araştırması yaptım en uygun fiyatlar orada. Şimdi sadece bebek Arabamız kaldı En küçük ayrintisina bitti diğerleri çok şükür. Ama bebek arabasına bir türlü karar veremiyorum bugün de alamadım yok içim ısınmiyor.bakalim ne alacağım hep erteliyorum :)[/QUOTE]
Evet bizde oraya gitcez keske daha once habefum olsatdi ogretmen arkadasimin kardesi orda yardimci olurlardi sana

Rabbim rahmet eylesin canım.Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah....

Yine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişi babaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için
Güle güle kullanın ana-kız Canım baby2go kanguruyu kaça aldın. Bir de bu marka iyi midir, ben de almayı düşünüyorum

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl

Unibaby yi çok tavsiye ediyorlar canım ben unibaby de karar kildim oyuzden...

Güle güle kullanın ana-kız Canım baby2go kanguruyu kaça aldın. Bir de bu marka iyi midir, ben de almayı düşünüyorum

60 dan 45 e inmişti.22 ye 27 ye de vardı başka markalar ama çok içime sinmedi onlar sert geldi kumaşları da.bu elimede gozumede hoş geldi

Canım kizkardesim Doğum yaptı yeni ondan biliyorum 2 numaralar büyük oluyor.Oda 2 numara almıştı büyük geldi 1 numara aldı tekrar.3bucuk kilo doğmuştu bebegi... Kırkı yeni çıktı iki numaraya geçmiş bilgin olsun...
Bende oyuzden molfix 1 numara 1 paket aldım bi pakette 2 numara aldım ucuz bulmuştum indirimdeydi...

60 dan 45 e inmişti.22 ye 27 ye de vardı başka markalar ama çok içime sinmedi onlar sert geldi kumaşları da.bu elimede gozumede hoş geldi
hayırlı olsun canım ben ve kocamın en büyük hayali kanguru ama henüz almamıştık.bende bakim bu marka ve modele

allah rahmet etsin canim insallah mekani cennet olmustur kardesinin

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
set olarak almak istiyosunsa ya mustella ya da bubchen diye bi marka var onlari al ,nivea cok kozmetik gibi,Ben bubcheni aldim kirmizi siyahli cantasiyla 69 tl cok guzel

1 no alman gerek 2-5 kg diyosun ,5 kg a kadar 1 no kullanacagiz,yenidogan bebek kilosu iyi olsa da 2 no lar hem de 1 no ya gore daha genis oluyor ve sizdira biliyor o yuzden ilk baslarda 1 no sart canim

Allah rahmet eylesin canim... Mekanı cennet olsun inşallah.

cnm başın sağolsun kardeşinin de mekanı cennet olsun dur bi fatiha okicam

Başınsağolsun Allah sabır versin.kardeş anne baba evlat acısı göstermesin Allah'ım kimselere.mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun...

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah canım.

Rabbim rahmet eylesin canım.Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah....

allah rahmet etsin canim insallah mekani cennet olmustur kardesinin

Hepinize çooook teşekkür ederim. Allah razı olsun...
Denizkızı_esra, canım hastalık deil, trafik kazası. 18 yaşındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…