- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.341
Sebamet alacagina mustela al fiyat olarak aynilar canim ama mustela daha guzel[/QUOTE]sebamed aklımda zaten büyük ihtimal onu alırım
Mavi çok güzel canım bayıldım vallahi...Eki Görüntüle 1459701 Eki Görüntüle 1459702 kızlar sizce hangi renk güzel bende mavi ağırlık bastı ama sarı park yatak alırsam sarı daha hoş değil mi
Canim aventleri de baristan mi aldin
Kızlar bugün canım kardeşimin ölüm yıldönümü, 4 seneyi geride bıraktık ama hala o kadar taze ki.. İnş oğlumda dayısı gibi Mert bi delikanlı olur.. Bugün dualarınızda canıma da yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun...
Güle güle kullanın ana-kızYine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişibabaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için
Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
Yazmışsın burada. Şimdi gördüm60 dan 45 e inmisti
Hadi gozun aydin canimmm:))inanmıcaksın ama ev boş bugün gitti yatılı misafirim kv var ama artık onu kanıksadım
Güle güle kullanın ana-kızCanım baby2go kanguruyu kaça aldın. Bir de bu marka iyi midir, ben de almayı düşünüyorum
bir şey daha sorıcam kızlar bebek bezinde ben 2 numara'dan başlamayı düşünüyorum. 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6. Büyük ihtimal 3 kg'larda doğacak zaten meleğim. daha mantıklı sanki siz ne düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun canım ben ve kocamın en büyük hayali kanguru ama henüz almamıştık.bende bakim bu marka ve modele60 dan 45 e inmişti.22 ye 27 ye de vardı başka markalar ama çok içime sinmedi onlar sert geldi kumaşları da.bu elimede gozumede hoş geldi
allah rahmet etsin canim insallah mekani cennet olmustur kardesininKızlar bugün canım kardeşimin ölüm yıldönümü, 4 seneyi geride bıraktık ama hala o kadar taze ki.. İnş oğlumda dayısı gibi Mert bi delikanlı olur.. Bugün dualarınızda canıma da yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun...
Aaa iyi olurmuş cidden canım . neyse sağlık olsun:)Evet bizde oraya gitcez keske daha once habefum olsatdi ogretmen arkadasimin kardesi orda yardimci olurlardi sana
[/QUOTE] Evet canım en ucuz 289a bulmuştum barış bebe den 249a aldım göğüs pompasini.Canim aventleri de baristan mi aldin
set olarak almak istiyosunsa ya mustella ya da bubchen diye bi marka var onlari al ,nivea cok kozmetik gibi,Ben bubcheni aldim kirmizi siyahli cantasiyla 69 tl cok guzelKızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
1 no alman gerek 2-5 kg diyosun ,5 kg a kadar 1 no kullanacagiz,yenidogan bebek kilosu iyi olsa da 2 no lar hem de 1 no ya gore daha genis oluyor ve sizdira biliyor o yuzden ilk baslarda 1 no sart canimbir şey daha sorıcam kızlar bebek bezinde ben 2 numara'dan başlamayı düşünüyorum. 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6. Büyük ihtimal 3 kg'larda doğacak zaten meleğim. daha mantıklı sanki siz ne düşünüyorsunuz?
ayyy kocaman oldu fotoğraf
Allah rahmet eylesin canim... Mekanı cennet olsun inşallah.
cnm başın sağolsun kardeşinin de mekanı cennet olsun dur bi fatiha okicam
Başınsağolsun Allah sabır versin.kardeş anne baba evlat acısı göstermesin Allah'ım kimselere.mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
öyle oluyor canım. benimde babannem vefat etti 2012 mayısta hala içim çok kötü oluyor aklıma geldikçe yeri dolmayanlardan gercekten... Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin rabbim sizlere sabır uzun omurler versin... bu arada hastamıydı cnm neden vefat etti?
bazı acılar hiç geçmiyo canım iyi bilirim günlük hayatımıza dönsek de aklımıza geldiğinde ilk günkü gibi acıtıyo canımızı. Allah önce annen sonra sizlere sabır versin. Fatiha okudum kardeşin için inşAllah mekanı cennet olur
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah canım.
Rabbim rahmet eylesin canım.Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah....
allah rahmet etsin canim insallah mekani cennet olmustur kardesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?