2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
stokk xplory daha havali ama ben de hrkeste onu goruyorum,cadde ,alis veris merkezi sanki bedava ya anlayamadim.Ay bi de xplory icin olan kis kitleri var ya muhtesem kizlar bi tek xplory ye oluyor ,ben de moruna bayildim
evet cnm bnmde gozum hep ondaydi ama kullanan bi kac arkadsm cok memnun kalmadi malesef

hayirli olsun cnm.ne guzel bitirdin her seyi.guzel gunlerinde kullan ins.
bnm kafamda deli sorular daha cok isimiz var cookk

Yine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişi babaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için

Eklentiler

• IMG_20150318_183605.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20150318_183856.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 135
  • 20150318_185221.webp
    60 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar herkes almış nevresimlerini :) bende karacadan bi uyku seti almıştım, bugünde english home dan nevresim takımı aldım indirimdeydi.. Yeter dimi iki tane
anlasilan bugun baya gezilmis eve gidilmemis:))
sonucta nevresimler hep kullanilacak alcam ben 3 -4:)

Kendimi pacasindan hava verilerek sisirilen kurbanliklar gibi hissediyorum. Benimde onlar gibi derimi kaburgamdan ayiriyor bu oglus

Yine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişi babaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için
Hayirli olsun canimm cok guzeller gule gule kullanin bebisinle.
Kanguruyu kaca aldin canim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…