2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben de ebebekten bunu almıştım uzun uzun baktıktan sonra :))))

Güle güle kullanın canım ana kucağına ihtiyacım yok evde var kızımdan kalma.

Ama arabası çabuk eskimişti araba almam lazım.

Ben doğduğu haftalarda düşünüyorum eşim alalım diyor kararsız kaldım.

Ne kadara aldın arabası tek satılıyor mu?

bez ve ıslak mendilde karar verdim sebamed in küçük olanından alsam uygun onlar zaten her yıkamaya şampuan gerekmiyomuş öyle olunca biraz gider geriye pişik kremi losyonu mu kalıyo ne bebek yağı önermiyolar ilk aylar sabun da almicam nemlendirici alırım bide

güzel mi :)) ilk araba aldık biz nedense daha doğrusu teyzelerimiz aldı :)
999 du fiyatı ama tek satılıyor mu onu hatırlamıyorum inanki. ankarada gezmiştim bebe mağazalarını markasına göre esas şu özelliği iyi olan kalitelidir diye atıp tutuyorlar. biri üç tekere iyi derken öbürü yeriyor. hangisini daha çok satıyorsa kar marjı vs. çok da masum değillermiş gezince anladım yani. ebebekten takip ettim ve mağazaya gidip geldikçe baktım kullananlara.

ayni seyi bende esime soyledim biliyomusun sonra satariz diye .Zaten caddeye yakiniz her gittigmde jokere girip ayni modele bakiyorum.Inglesina ,bugaboo da gosterdm nerdeyse ayni fiyati hic biri stokke kadar guzel degil ya.Biraz agirligi beni dusunduruyor

SebamettE="cimcimesevilay, post: 40022810, member: 614918"]Canim yazdgin urunler market urunu.mustela eczane urunu en kaliteliside o zaten.bubchen de dalin ve jansons babye gore biraz pahali ama bazi sitelerde zaman zaman indirime giriyor. Sebamet baby de var oda guzel.[/QUOTE]

sebamed aklımda zaten büyük ihtimal onu alırım[/QUOTE]
Sebamet alacagina mustela al fiyat olarak aynilar canim ama mustela daha guzel

e napalim yatacagiz mecbur,herhalde bebisler bizim dogumdan sonra burnumuzdan getirecek bu dinlenmeleri,ben oyle tahmin ediyorum.O yuzden simdiden sarj olalim uykusuz gecelere

sebamed aklımda zaten büyük ihtimal onu alırım[/QUOTE]
Sebamet alacagina mustela al fiyat olarak aynilar canim ama mustela daha guzel[/QUOTE]

tmm cnm eczanede satılıyo o sadece demi mağazalarda denk gelmedi bana

stokk xplory daha havali ama ben de hrkeste onu goruyorum,cadde ,alis veris merkezi sanki bedava ya anlayamadim.Ay bi de xplory icin olan kis kitleri var ya muhtesem kizlar bi tek xplory ye oluyor ,ben de moruna bayildim

Severim onun yalancı şahitliğini ama.Ondan çeyrek şahit oluştur annesi :)))

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah canım.

Kızlar herkes almış nevresimlerini :) bende karacadan bi uyku seti almıştım, bugünde english home dan nevresim takımı aldım indirimdeydi.. Yeter dimi iki tane

pedi yerlestiririz ona cunki ince ben de 2 tane 5 lik olanlardan aldim,pedden akinti olursa ona gecsin diye

Kızlar selammm geçmişi okuyamadim çok yoruldum bugün. Bebiş alışverişini bitirmeye calistik:) izmirde olanlar kemeraltinda barış bebeyi tavsiye ederim.herseyimi ordan tamamladım. Cook fiyat araştırması yaptım en uygun fiyatlar orada. Şimdi sadece bebek Arabamız kaldı En küçük ayrintisina bitti diğerleri çok şükür. Ama bebek arabasına bir türlü karar veremiyorum bugün de alamadım yok içim ısınmiyor.bakalim ne alacağım hep erteliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…