2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar 3-6 aylık kısa kollu ve yarım paça tulumlardan alcaksınız dimi. yaz olcak pişirmeyelim bebişleri
ilk 0-3 al canim gecen yil haziran anneleri hep ipli atlet gibi olan tulumlardan daha cok kullanmislar.Kisa kolalirsak zaten 5-6 ayi giydiremeyeceyiz havadan.Ben 40 i cikana kadar ince uzunkol olan tek tulum giydirmeyi dusunuyorum tabii sicak olmazsa ya da bol bol 0-3 aylik kisa kol body alcam ayaklarina da corap kafasina suslu o bandanalardan ah isirasim geldi simdiden kizimi

Saol canim:) okadar yoruldum ki son zamanlara kalsa kipirdayamayacakmisim gibi gelio.

İyi yapmissin canım şimdiden almakla,bitirmekle herşeyi.Sonra iyice agirlasicaz çünkü.Bende kıyafetleri yikadim,utuledim,yerleştirdim.Çantamı hazirlicam,sonrada temizlik yapılacak nasil yapcam bakalım?

Kızlar maşallah dokturmussunuz bugün gene,ne çok sohbet edilmiş usenmedim okudum hepsini tek tek
Sanırım şuan herkes eşiyle keyif yapıyor bi an sessizlik çökmüş sayfaya.

Kızlar maşallah dokturmussunuz bugün gene,ne çok sohbet edilmiş usenmedim okudum hepsini tek tek
Sanırım şuan herkes eşiyle keyif yapıyor bi an sessizlik çökmüş sayfaya.
Biz variz canim arada bi bakiyom sayfaya ne var ne yok diye.
Babamiz pur dikkat tv izliyo da:)))

Biz variz canim arada bi bakiyom sayfaya ne var ne yok diye.
Babamiz pur dikkat tv izliyo da:)))
Aynen cnm...
Belgesel oldu icim disim...
Butun hayvanlarin cihazatlarini ezberledim simdide domuz belgeseli izliyor ay fenalik geldi....
Birazdan ertugrul baslar ona dalariz pur dikkat...
Bende nette sagi solu kurcaliyorum

bizimde babamız 11 gibi gelecek ondan burdayız ama şimdi çıkayım yeter saat 12 de gitti öğle vakti ben oturdum k.k başina hala burdayım kalkıyım da yemek yapıyım adama azcık ta etrafı toparlıyım nasıl bıraktıysa öyle duruyor valla Hadi hepinize iyi akşamlar bol tekmeli öpüyorum sizi de bebişleride bebişimde size popo sallıyor

Aynen cnm...
Belgesel oldu icim disim...
Butun hayvanlarin cihazatlarini ezberledim simdide domuz belgeseli izliyor ay fenalik geldi....
Birazdan ertugrul baslar ona dalariz pur dikkat...
Bende nette sagi solu kurcaliyorum
Belgesel iyidir de domuz pek fena diger belgeselleri seviyorum bende.

Aynen birazdan dirilis baslayincada ona odaklanacak biz burda takiliriz iste boyle:))

Bizim babamizda TV izliyor,bende her zamanki gibi bebek sitelerinde gezinmekle mesgulum...
Ayyy!!!
Hepimiz mi ayniyiz yani:)))
Aksam olsun da kocam gelsin diye 4 gozle yolunu gozluyorum gelincede boyle oluyo malesef.
Neyse Allah tan bizimde ilgilenecek biseylerimiz var:))

Ayyy!!!
Hepimiz mi ayniyiz yani:)))
Aksam olsun da kocam gelsin diye 4 gozle yolunu gozluyorum gelincede boyle oluyo malesef.
Neyse Allah tan bizimde ilgilenecek biseylerimiz var:))

Allahtan canım yoksa patlardik sıkıntıdan... E bebekte oyun halısı indirimde ona bakiyodum bende alsammi diye...

Kozlar ne zaman izne ayrilacaksiniz. Aranizda benim gibi özelde calisan vr mi?
Ben varim vanim. Devley dairesinde calisiyorum ama guvenlik gorevlisiyim. Taseron olarak calisiyorum. Ben bebegimle daha cok vakit grcirebilmek icin son iki hafta kalaya kdar beklemeyi dusunuyorum

Kizlar gecen hafta kasigimda bilye gibi bisey cikti diye doktoruma sormustum fitik deyip cerraha gonderdi. O da usg cektirdi cok kocuk fitik degil falan dedi. Usgde bisey cikmadi. Sonuca normal sinirlarda inceleme yazmislar. Sonrada sonucu cerraha gosterdim cilt alti dokusu oyledir dedi. Ama agri ara ara devam ediyor. Ve o bilye buyuklugunden daha buyuk suan. gittikce buyuyor. korkuyorum ya

Ya bak sen yazinca bende arastiriyordum...
Benim 3 ay once karnimin sol kisminda asagi dogru yerde sanci başladı ara ara oldu yattim esim eliyle ovdu

Simdi 3 gundur sanci seklinde geliyor yayiliyor
Bikac dk da oluyor
Elimle ustten basinca aciyor o nokta...
Bu ne acaba plasenta diye düşünüyorum ama bilemedim

okyanus22 canim doğum sonraki SGK dan doğum larasi aliniyo bilgin var mi. Bana ebe 32. Haftada ayril isten dedi. Dershaneogretmeniyim ben yani benim isim sezonluk.
Bir de iişsizlik maasi alabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…