- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.401
Katiliyorum ben de yengecim cunkuiyiki yengec değil canım bazı huylarımdan o kdr nefret ediyorumki Allah beni kahretsin diyorum bazen :))) herkesin kahrını ben çekiyorum herkesin nazını kaprisini ama sesimi çıkartamıyorum hep içime atıyorum coğu zmn. duygusallığım yuzunden bastırıyorum kendimi aman sorun cıkmasın amann beni kötü bilmesinler die. kaynanam kova burcu çok acık sözlü çatır çatır konuşuyor herseye karışıyor yorum yapıyor acıkca fikrini söylüyor. ağzımı açıpta ne kendimi savunuyorum ne de yorum yapıyorum he he deyip geçiyorum sonra eve gelince sinirden beynime ağrılar giriyor saatlerce ablama anneme dert yanıyorum şöle dedi böle dedi ama ben tartışma çıkmasın die sustum diyorum. en basiti bizim koltuğu o begendi ben o an bişey diyemedim snra binpişman oldum nie o anda sölemedim ben istemiyorum die diyorum sonucta parasınıda biz verdik. gerci eşimde begenmişti birazda ondan sustum sanırım :))) snra keşke şunu deseydim bunu deseydim diyorum ama gunlerce sinirim geçmiyo snra diyorum E be salak o anda deseydin ya şimdi ne die kendi kendini yiyorsun :)))) ikizler burcunun bu yonunu çok seviyorum ağzına geleni içinden geçeni şap diye söylüyor en azından bnm çevremdekiler öyle o yuzden zavallı yengeç olcağına huysuz ikizler olsun diyorum :)))
Benim sezaryen fi dogumum ilk uc gün hasta bezi kullandım kanamam coktu. Sonra azaldi 42 gün sürdünormal de de sezeryan da da aynı mı acaba hangisinde daha fazla olur kanama
Bu arabanin tentesi tam kapanmiyordu galiba. Mutlaka gunes tentesi tam kapansin. Hafif olsun birdeBebk arabasi konusunda uzmanlasan annelerimiz vardı:) bu nasil fikir yurutebilecek olan
http://mobil.e-bebek.com/joie-aire-luxx-travel-sistem_JOI-T0926ABMID000
Ben babymalldan chicco sampuan ve sabun almistimKızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
Tum bezlrri denedim ama prima baskaGöbek bağı oyuntulu olan bence gereksiz canım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama zaten 1 hafta falan kalıyor sanırım göbek bağı sonra düşüyor. Normal bezin göbek yerini kıvırıp da kullanabiliriz. Yani bu bez çıkmadan önce öyle yapıyorlardı gördüklerim. Bir de molfix'le başlarsan molfixle devam etmen gerekirmiş. Pişik oluyorlarmış sonra.
Huggies cok fena ilk çocuğumda kullandm surekli cisi çıktı kiyafetine. Primaya gecince hic sorun yasamadbencede premium care ler en iisi yeni dogan icin
gerci hugges'te yeni dogan icin bir bez cikarmis nasil acaba?
al benden de o kadar..gözlerim şişti..bi güzel de ağladım ben ama :'(
cnm bugün marketteki adam türkiyede prima, dünyada huggies kullanılıyor dedi..huggies daha iyiymiş..adam çok ucuza satıyor bütün markaları..sanırım depo yapıcam bebek doğduktan sonra bir ara gidip..hangisi iyi gelirse hepsini denemkte fayda var, bir arkadaşım bütüm markaları denedik en iyi bimin bezi geldi demişti, sıkışıp mecburen almışlar bir daha bırakmamışlar..Aaa hayda bende ondan düşünüyordum. Huggies'e bakıcam bir de o zaman.
cnm bende var..allahın hikmeti bu aralar azaldı..ibrahim saraçoğlunun tavsiyeleri iyi geliyor..sabah akşam hardal tohumu..ben kullandım çok faydası oldu..aklında olsun..Kızlar merhaba, huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı ? 1 aydır gecelerim kabus... çalışıyorum... artık çok yorulmaya bşladım
bende de sadece ilk gün yoğun oldu ondan sonra normale döndü..kşiden kişiye değişiyor sanırım..ama ben hasta bezi kullanmak istemiyorum gece pedi kullandım..Benim sezaryen fi dogumum ilk uc gün hasta bezi kullandım kanamam coktu. Sonra azaldi 42 gün sürdü
Maşallah canım gözünaydın herşey normalmiş. Hep böyle devam ederiz inşallahBizz geldikk
Bugün kontrolümüz vardı, çok şükür diyet işe yaramış ve şekerim güzel seviyelerde,
Bebeğin suyuda şekerim iyi olduğu için düzelmiş normal seviyelere
Kasık ağrım için idrar tahlili yaptı ama temiz çıktı, rahim ağzıda kapalı 5 cm.dedi, bi sıkıntı yok dedi.
Üşüttüm sanırım ama çok ağrım var resmen yürümemi, hareket etmemi engelliyor. Tez zamanda gecer inşallah.
Bu arada ne çok konuşmuşsunuz, üşünmeden okudum herkesin iyi olmasına çok sevindim, maşallahh
Güle güle sağlıkla kullanın canım bebişinle :)Yine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişibabaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için
güle güle kullanın canım çok güzel gözüküyo.
güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ben de yeni gittim büyük bi heyecanla :) yine 1 ay nasıl geçecek bilmem.Kızlar yarın saat 2 buçuk ta kontrol'ümüz var , 1 aydır görmüyorum prensesimi şimdiden bi heyecan bastıinşallah iyidir meleğim yarın yazarız size Teyzeleri
ayy hadi inşallah öğrenirsin bu sefer canım. Belki tam bi süpriz olur doğunca öğrenirsin artıkherkese merhabalarrrrr .. nasılsınız ne var yok? maşallah keyifler yerinde haftaya kontrolüm var bakalım bebiş göstercekmi ne olduğunu açmıyor veletaynı annesi gibi edepli belli ki
hepinize bol güzellikler diliyorum
çok duygulandım yaa... Allah ömür verdi mi yicek ekmeği varsa yaşar derler ya aynen öyle... Teyzem de erken doğum yapmıştı 600 g falandı 40 gün yaşadı bayağı umutlandık sonra enfeksiyon kaptı dedilerGünaydın pimpirikli analar ve kuzuları;
Anne sevgisi ve mucizesini bir izleyin. İnşaAllah en güzel zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız. 3.5 ay erken ve 700gr doğmuş minnoş, nasılda güzel bir çocuk haline gelmiş, anne emeğiyle.
ikincisine bayıldım :) ben de minnakıma istiyorum soft renklerden bir takım. bir tane de açık pembe :)
Günaydın pofudukcum...Günaydın sevgili haziran annelerii..
Uykusuz bir gece daha....
Sanki biraz da boğazım aciyoor.
Yine bitik bi haldeyim yani
Midem cok fena tatlim, kahvalti yapabilsem... canim hic birsey istemiyorGünaydın pofudukcum...
Bende yolladim ev halkini simdi yatcam yine...
Bol istirahat et kuzucum...
Yattikca bebisler buyucek annesi...
Yiyebiliyorsan yarim limon ye daha baslangicsa iyi gelir ALLAH'IN izniyle...
ayyy canım yaa çok sevindim şekerinin düşmesineBizz geldikk
Bugün kontrolümüz vardı, çok şükür diyet işe yaramış ve şekerim güzel seviyelerde,
Bebeğin suyuda şekerim iyi olduğu için düzelmiş normal seviyelere
Kasık ağrım için idrar tahlili yaptı ama temiz çıktı, rahim ağzıda kapalı 5 cm.dedi, bi sıkıntı yok dedi.
Üşüttüm sanırım ama çok ağrım var resmen yürümemi, hareket etmemi engelliyor. Tez zamanda gecer inşallah.
Bu arada ne çok konuşmuşsunuz, üşünmeden okudum herkesin iyi olmasına çok sevindim, maşallahh
hadi gozunaydin cnm:))inanmıcaksın ama ev boş bugün gitti yatılı misafirim kv var ama artık onu kanıksadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?