2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Katiliyorum ben de yengecim cunku ))ama ikizler yerine yengec olsun isterdim

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
Ben babymalldan chicco sampuan ve sabun almistim

Tum bezlrri denedim ama prima baska

bi güzel de ağladım ben ama :'(
al benden de o kadar..gözlerim şişti..

Aaa hayda bende ondan düşünüyordum. Huggies'e bakıcam bir de o zaman.
cnm bugün marketteki adam türkiyede prima, dünyada huggies kullanılıyor dedi..huggies daha iyiymiş..adam çok ucuza satıyor bütün markaları..sanırım depo yapıcam bebek doğduktan sonra bir ara gidip..hangisi iyi gelirse hepsini denemkte fayda var, bir arkadaşım bütüm markaları denedik en iyi bimin bezi geldi demişti, sıkışıp mecburen almışlar bir daha bırakmamışlar..

Kızlar merhaba, huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı ? 1 aydır gecelerim kabus... çalışıyorum... artık çok yorulmaya bşladım
cnm bende var..allahın hikmeti bu aralar azaldı..ibrahim saraçoğlunun tavsiyeleri iyi geliyor..sabah akşam hardal tohumu..ben kullandım çok faydası oldu..aklında olsun..

Benim sezaryen fi dogumum ilk uc gün hasta bezi kullandım kanamam coktu. Sonra azaldi 42 gün sürdü
bende de sadece ilk gün yoğun oldu ondan sonra normale döndü..kşiden kişiye değişiyor sanırım..ama ben hasta bezi kullanmak istemiyorum gece pedi kullandım..
acaba mesane bezi kullansak olur mu?ağır buyuk şeyleri kullanmak hoşuma gitmiyor..

Maşallah canım gözünaydın herşey normalmiş. Hep böyle devam ederiz inşallah
Yine benim için bir civil gunuydu... İste bunlarda bu haftanın alışverişi babaannemizden hastane çıkışı battaniye çorap diğerleri de kndmi simartmak için
Güle güle sağlıkla kullanın canım bebişinle :)
güle güle kullanın canım çok güzel gözüküyo.
Kızlar yarın saat 2 buçuk ta kontrol'ümüz var , 1 aydır görmüyorum prensesimi şimdiden bi heyecan bastı inşallah iyidir meleğim yarın yazarız size Teyzeleri
güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ben de yeni gittim büyük bi heyecanla :) yine 1 ay nasıl geçecek bilmem.
ayy hadi inşallah öğrenirsin bu sefer canım. Belki tam bi süpriz olur doğunca öğrenirsin artık
çok duygulandım yaa... Allah ömür verdi mi yicek ekmeği varsa yaşar derler ya aynen öyle... Teyzem de erken doğum yapmıştı 600 g falandı 40 gün yaşadı bayağı umutlandık sonra enfeksiyon kaptı dediler malesef... şimdi o da hamile 15 gün aramız var. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Günaydın sevgili haziran annelerii..
Uykusuz bir gece daha....
Sanki biraz da boğazım aciyoor.
Yine bitik bi haldeyim yani
Günaydın pofudukcum...
Bende yolladim ev halkini simdi yatcam yine...
Bol istirahat et kuzucum...
Yattikca bebisler buyucek annesi...
Yiyebiliyorsan yarim limon ye daha baslangicsa iyi gelir ALLAH'IN izniyle...

Arkadaslar en yakin arkadasim ve kuran kursu hocamin babasını kaybettik bi saat once...
Fatiha okurmusunuz... ?

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Günaydın pofudukcum...
Bende yolladim ev halkini simdi yatcam yine...
Bol istirahat et kuzucum...
Yattikca bebisler buyucek annesi...
Yiyebiliyorsan yarim limon ye daha baslangicsa iyi gelir ALLAH'IN izniyle...
Midem cok fena tatlim, kahvalti yapabilsem... canim hic birsey istemiyor

ayyy canım yaa çok sevindim şekerinin düşmesine bebişinin de totosunu ısırabilir miyim biras tombiş olmuş annesiii hiç dayanamam öpüyorum ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…