2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkeslere günaydın annişlerr
oğluşla güne basladık işimize geldik ama çalışmaya baslayamıyoruz bi türlü
aramıza yeni katılan bi arkadasımız olmuş hoşgelmiş

Bende bakiyorum surekli takvime canimm burda da yaziyo ya kac gun kaldigini.
İnsallallah 40 i da gecirmez bebisler mart annelerinden 40 i dolduran cok vardi.
Bakalim bizim bebisler ne zaman gelecekler:))

günaydın güzel anneler benim izne son 1 ayyy 32 dedimmi çıkacağım zaten izinden sonrada çalışmayı düşünmüyorum evde oğluşla ve kızışla ilgileneceğim allah nasip ederse tabi...

günaydın kızlar
bugün e bebekte bubble ürünleri güya yarı yarıya indirimdeymiş daha dün sıradan bir dükkandan aynı marka ve ürünü 15 liraya aldım şimdi bakıyorum da e bebekte indirimli fiyatı 22 lira yuh yani ya normal satış fiyatı da 45 lira

bende diyet yapıyorum şu anda umarım işe yarar çok sevindim her şeyin yolunda olmasına...

E bebekte fiyatlar oyle canim bende farkettim burda cocuk dunyasi diye bi yer var oradaki fiyatlar ebebegin indirimli fiyatlarindan daha ucuz bende bebek bakim malzemelerini almustim da ordan biliyorum.

günaydıııııııııııın biz geldik bugün ıccik erkenciyiz beyefendiye kahvaltısını hazırlıyorum

günaydın güzel anneler benim izne son 1 ayyy 32 dedimmi çıkacağım zaten izinden sonrada çalışmayı düşünmüyorum evde oğluşla ve kızışla ilgileneceğim allah nasip ederse tabi...
Ohhh canim gozun aydin 4 haftan kalmis ne guzel.
Sonrada bebislerinle ilgilenirsin:))
Ben zaten evdeyim atanamadim ve bu sene hamilelikten dolayi da calisamadim nasip bakalim bende evdeyim seneye bebisimle ilgilenicem daha iyi diyorum bebegimi ben buyuturum ne guzel:))

Canim ben ins 1 aya izne ayrilacagim. Günleri sayiyirum resmen. İse gelirken ayaklarim geri gidiyor. Sen ne zaman ayrilacaksin.?
@Yaren Duman
Canım ben ne kadar geç ayrılırsam o kadaar bebekle vakit geçirirm diye düşünüyorum o yüzden doktorum izin verirse taabi 37 38 haftaya kadar çalışacam daha benim izne ayrılmama çokk vakit var.[/QUOTE]
Canim ben de aynen sen gibi dusunuyordum

@Yaren Duman
Canım ben ne kadar geç ayrılırsam o kadaar bebekle vakit geçirirm diye düşünüyorum o yüzden doktorum izin verirse taabi 37 38 haftaya kadar çalışacam daha benim izne ayrılmama çokk vakit var.
Canim ben de aynen sen gibi dusunuyordum[/QUOTE]
Fakat ogretmen oldgm içini izin yaza geliyor yaniyor bari öncesinde kullanayim dedim en iyisi seninki ama

Günaydın kizlarr. Biz de kahvaltimizi yaptik simdi de kahve keydi yapiyoruzz. Ay zar Or kahveyi birakmistim annem keyfinw duskun her sabah kahve icer kokusu gelince bnde içiyorum

ohh afiyet olsun yarasın sade iç bi zararı yok kilo bile verdiriyomuş o zaman bende birazdan yapar içerim fıçı gibi bardakla çay içtim şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…