2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cok sevindim cnm her seyin iyi olmasina.ins.bundan snrda degerler normal seyrinde devam eder.
ayaklarini sicak tut enfeksiyona donmesin dikkat et kendine

Günaydınlar efenim..biraz şişmişim galiba gözlerim küçülmüş :) yarın öglen kontrolümüz var heyecan ve merakla bekliyorum acaba kızanım kaç gr olmuş en son 1050 ydi, herşey yolunda mı bir sürü bir sürü sorular :) sanırım bundan sonra 15 de bi çağırır dr hanım
Arkadaslar en yakin arkadasim ve kuran kursu hocamin babasını kaybettik bi saat once...
Fatiha okurmusunuz... ?

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
başınız sagolsun canım..okudum inş..Allah selamet versin geride kalanlara...

Masallah bebegine canimm.
Cok sevindim insallah boyle devam eder.
Hep iyi haberler alirsin sonrada bebislerimizi aliriz saglicakla kucagimiza:))

Herkesee günaydınnnnn biz bu sabah bi enerjik kalktık

Günaydın sevgili haziran annelerii..
Uykusuz bir gece daha....
Sanki biraz da boğazım aciyoor.
Yine bitik bi haldeyim yani

günaydın annelerrrr :))

HERKESLERE KOOOOCCCCAMANNNN GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN musmutlu bir gün geçirmeniz dileğimle öpüyorum sizi

gunaydin anneler ve minnoslari:)
Allaha sukur bir geceyide yaklasik 5 kere wc ye kalkarak 10 kere sag sol yaparak,3-5 kere oturarak atlattik:)))
saglikli,mutlu.huzurlu.bol tekmeleli gunler diliyrm hepinize

günaydıınnnn canlar :) bizde kalktık oğlumla babamızı işe gönderdik uykumuzun bidaha gelmesini bekliyoruz :) yoksa gün geçmiyor yat yat ...

Merhaba arkadaşlar gunaydinlar hepinize.araniza yeni katildim. Evde olanlara imreniyorum. Calisanlara selamola

Günaydın kızlar.

Günaydın Herkese

Günaydın kızlarrrrrr.Bu sabah hepimiz erkenciyiz galiba yine.Bizde çoktan kalktik ama abimizin ödevi var.Kuran okuyor onu dinliyoruz,inşallah mayısta ben Doğum yapmadan hatim yapicak,hocası çok umutlu yetiştirir inşallah kuzum.

Gece mide yanması,susuzluk ve ağrılar yakami bırakmadı bi,tam şurup aldım mide yanmam geçti uykuya daldım,bu seferde kabuslar kabuslar...Neyseki sabah oldu.

,benim: 40031688, member: 543140"]Hoşgeldin canım aramıza...[/QUOTE]
Hosbulduk kizlaarr teşekkürler

[QUOTE7, post: 40031919, member: 422868"]Hoşgeldin Canım bende evde olanalara imrreniyorum Senin gibi[/QUOTE]
Canim ben ins 1 aya izne ayrilacagim. Günleri sayiyirum resmen. İse gelirken ayaklarim geri gidiyor. Sen ne zaman ayrilacaksin.?

[QUOTE7, post: 40031919, member: 422868"]Hoşgeldin Canım bende evde olanalara imrreniyorum Senin gibi
Canim ben ins 1 aya izne ayrilacagim. Günleri sayiyirum resmen. İse gelirken ayaklarim geri gidiyor. Sen ne zaman ayrilacaksin.?[/QUOTE]
@Yaren Duman
Canım ben ne kadar geç ayrılırsam o kadaar bebekle vakit geçirirm diye düşünüyorum o yüzden doktorum izin verirse taabi 37 38 haftaya kadar çalışacam daha benim izne ayrılmama çokk vakit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…