2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kizlarr. Biz de kahvaltimizi yaptik simdi de kahve keydi yapiyoruzz. Ay zar Or kahveyi birakmistim annem keyfinw duskun her sabah kahve icer kokusu gelince bnde içiyorum
Ne guzel canim annen yaninda keyif yap bence.
Benimku 1000km uzakta keske burda olsada bende icsem.
Hem turk kahvesi telvesi dibe cotugu icin okadar zararli degilmis 1 bardak ic canim nolcak:))

Günaydın güzel anneler
Kilo ve çatlama konusunda ne alemdesiniz ? Akşam fark ettim ki sağ ve sol bel çevremde ufak tefek kırmızılıklar var
çatlama başlamış badem yağı vs kullandım ama genetiğin önüne geçilemiyor anlaşılan ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda siz de durum ne kaç kilo alındı ben malaesef kilolu hamile kalanlardanım gerçi boyumdan kurtarıyorum azcık doktor en azından öyle söyledi 1,72 boyum 72 kiloda hamile kaldım şuan gün itibari ile 79 kiloyum 7 kilo yu bir güzel taşıyorum ama çok mutluyum

kızlar ikiz bebeği olan arkadaşlar vardı onlar nerdeler nasıllar merak ettim...

Günaydın canımız annişler ve canımız bebişler. Kötü bir gece geçirdik biz ailecek,eşimi çok kötü gördüm rüyamda birde rüyamda beni koruyordu karımı bırakın o hamile diye. Anamm sen misin onu diyen, sabaha kadar bi ağlayıp bi sarılmaktan boğup uyutmadım adamı ama ne yapabilirim çok duygulandım

Nasil gidiyor senin cnm son durumlar nesir doktor ne siyorr
nasil gitsin yatiyorum iste Allaha sukur dielim.bi dahaki kontrolum bu ay sonu.son kontrolde her sey yolundaydi sukurler olsun.
ama yatmaktan mide yanmalrim daha kotu bi hale geldi bide fazla cekilmez biri olmaya basladim

bende 1.75 boyundayım 73 ile hamile kaldım şuan 85 i görmüş bulunuyorum 90 kadar yolu var diyorum ama keşke almasam oğluşumu 86 ile doğurmuştum bakalım bunu kaç ile doğuracağım

[QU40033356, member: 614918"]Fakat ogretmen oldgm içini izin yaza geliyor yaniyor bari öncesinde kullanayim dedim en iyisi seninki ama[/QUOTE]

benim de hayalim öğretmen olmaktı ama olmadıı [/QUOTE]
Ben meslegimden memnun degilim ki hic kurumlar arasi gecis yapmayi dusunuyorum. Lise oldugu icin asiri yoruluyorum

Canim benim boyda 1.71 60 la hamile kaldim vee suan tam tamina 73.5 kiloyummm.
Basta biraz fazla hizli gittim de:))
Ohh gelsin kilolar

Bende bademyagi kullaniyorum canimcim hafif kasintilar basladi catlarim muhtemel cunku dedigin gibi genetigin onune gecilmiyo

hayir olsun cnm:)
bnde 4 tane bebege baktim bugun ruyamda anneleri disarda keyif yapiyor ben bebek bakicili yapiyrm:))ayy hepside nasil guzeldi yumus yumus:)

hayir olsun cnm:)
bnde 4 tane bebege baktim bugun ruyamda anneleri disarda keyif yapiyor ben bebek bakicili yapiyrm:))ayy hepside nasil guzeldi yumus yumus:)
Asıl senin ki hayır olsun canım ne güzelmiş onlar öyle 4 tane,benim baya kötüydü ya içinizi karartmayacağım anlatıp Allah hayrını verir inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…