2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Vala bilmiyorum canım yavas yavas bu fikre kendimi alıştırsam iyi olcak.
Millet doktorum norma doğumcu olsun der, ben benimki normal doğum istiyor diye tırsttım vala

canım ben rennie duo kullanıyorum şurup cok iyi geliyor

Canım ben onu hiç kullanmadım, haftaya tekrar kontrolüm var olmazsa zaten değiştirtcem...

hahaha bende kaçamak olmuyo bildiğin dalıyorum resmen ama yemiyorum 4 gün oldu nefsimi tutuyorum yoksa şeker komasından tahtalı köye muhtar aday adayı olarak gidecem
deli kız ..allah korusun..yapamayacağımız şeyler değil de hamileyiz diye pis boğazlığın dibine vuruyoruz cnm..şımarıklık bizimkisi :)

Şşşşşttttt,
şimdi su tatlı, pasta, çikolata diyenlerrrr sizi duymuyoruz biz hııhhhh

Offf 15 gündür ağzıma sürmedim,
hadi yiyebilenler ben ve kuzum için yesin şimdii bitanecik çikolataa

maden suyunu normal hayatimda hep icerdim ama mide yanmalrim basladigindan beri resmen mide asidimidr nedir geri gonderiyor o da ii gelmiyor bana

Faydalı olduğunu bile söylüyorlar.. Doktorum günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi bana, ama tabiki sade olanını.. Limonlusunu cok severim ama şimdilik içemiyorum doğumdan sonra inşallah :)

acaba zayif baslayanalr daha mi cok kilo aliyor
ben 53le hamile kaldim boyumda 1.69 tek gobek ver arkadan kimse hamile oldugumu anlamz.zatn herkes kilo almamissin diyor.evet diyorum bnde fit bir kadinim ben diyorum hahaa

boyum 173 50 kilo ile hamile kaldım şuan 60 oldum ilk zamanlar bulantım var diye sürekli ekmek tost vs yedim keşke yemeseymişim ama kimse anlamıyo bile hamile olduğu hani nerde bebek nereye sakladın diyolar eşime göre de hiç kilo almadım ama aynaya bakınca tartıya çıkınca acı gerçeği bi tek ben anlıyorum

canım terliyosundur hamilelikte kasık bölgeler cok terlermiş bndede oluyor aynısı.. bi pamuklu kumaş kes koy takip et yinede

öyle yapıcam zaten bi kaç gündür günlük ped kullanıyodum olmuyodu onu da kullanmadım bi kaçgündür kullanma dedi kızçeler bi kaçgündür oluyo sürekli çamaşır değiştiriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…